Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rejemad. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rejemad

Rejemad

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at lægge alle rejerne i koldt vand pånær 2 håndfulde.  De to håndfulde skal nemlig ryges (eller røges). Læg dem frosne på en lille rist mellem bund og top af urtepotten med kaninhøet i bunden. Antænd høet, og lad flammerne gå ud, og hold...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

7

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Michael R.

    Hej Jesper
    Spændende opskrift. Jeg har ikke set videoen, men jeg har et spørgsmål.
    Min kæreste kan desværre ikke længere tåle avokado, så er der en anden ingrediens som erstatning for avokado man kan benytte til denne opskrift??

    • Jesper Vollmer

      Hej Michael
      Det er altid svært med avokado, for den er så fed og cremet. Men til den her mad ville jeg måske lege med en cremet flødeost eller måske noget hytteost for friskheden.
      Jesper

  • Lone S.

    Super inspiration til en lækker forret
    Tak!!

  • Pia S.

    Mums hvor ser det lækkert ud - man kan vel godt røge pillede store rejer fra Frost ? Og hvor lang tid skal man så give dem? 🥰

    • Jesper Vollmer

      Det kan du sagtens…
      Giv dem ca. 5 min.

  • Jane H.

    Smuk og lækker forret ☀️

  • Hanne F.

    Kan man røge rejerne i en “Kasper Røghat” med bøgesmuld i stedet for kaninkød?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne,
      Det kan man sagtens.. det nævner vi også i filmen 😉

  • Hanne F.

    Kaninhø naturligvis 😂

  • Ann J.

    Den bedste forret jeg har lavet længe, TAK for opskriften.

  • Janni B.

    Hej Jesper
    Har aldrig lavet mayonnaise før, så det skulle prøves til den ret. Men jeg kunne ikke få mayonnaisen tyk, blev ved med at være vandhund uanset hvor meget jeg piskede.
    Kom olie i lidt ad gangen men brugte rapsolie, da jeg ikke lige havde vindruekerne olie. Hvad tror du, jeg gør galt? Kan det være olien?

    • Janni B.

      Øh der skulle stå vandtynd😁. Den stavekontrol😁

    • Jesper Vollmer

      Hej Janni
      Ja det lyder helt klart somom, den er skilt for dig.
      Æggeblommerne skal piske sammen med salt og syre i starten. Det skal helst trække nogle små "tråde" i æggeblommerne. Jeg viser det tydeligt i filmen Hønsesalt.
      Herefter skal olien i i små doser. Hvis der er for stor temperaturforskel på æggene og olien, kan det godt skille. Kommer der for meget olie i ad, kan det skille.
      Håber det giver mening.
      Jesper

  • Birthe P.

    Hej
    Kan dressingen laves dagen i forvejen
    Mvh Birthe

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe,
      Dressingen til rejerne kan sagtens laves dagen før😋

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.