Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ravioli 2.0.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Hej Jesper!
Kan man erstatte ricottaen i ravioli 2.0 med et ikke-oste-produkt? Har du også et forslag til ikke-ost på pizzaer.
Tak for alle dine gode opskrifter!
Lene og Henning, Aarhus
Hej Henning og Lene
Man kan komme SÅ mange forskellige ting i ravioli.
Fiskefarser med stykker af skaldyr.
Kødfarser med grøntsager.
Grøntsagspureer som samles med masser af smag etc.
Der er dømt fri leg ☺️
Jesper
Jeg måtte investere i en pasta maskine. Det var det hele værd. Du godeste det smagte godt. Et lille fif jeg kom revet parmesanost i ricotta det gav et pift.
Jeg fik også lavet spaghetti 😉 det er slut med købe pasta
Haha… det lyder godt Susanne.
Jeg skal lige prøve det med parmesanen. Det lyder lækkert.
Man kan nu godt både eje en pastamaskine, og stadig købe spaghetti.
Jeg laver kun hjemmelavet pasta, når tiden og overskuddet er til det.
Jesper
Har du en pasta-maskine du vil anbefale ?
Skal bruge retten som forret er din 4 Pers opskrift til 8 Pers ?
Hej Christina
Undskyld det sene svar.
Der er en rigtig fin pastamaskine i webshoppen. Det er den, jeg bruger i filmen.
Jeg får ca. 26 stk. på denne mængde. Det burde være nok til en forret til 4 ja.
Jesper
Hvis ravioli fryses og koges direkte fra Frost er det så ca 5 min ?
Det er ca. samme kogetid. De tør op på et øjeblik i det kogende vand.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.