Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ravioli 2.0. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ravioli 2.0

Ravioli 2.0

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Pastadejen:- Lav en lille bunke af melet på bordet, og lav en fordybning med bunden af en skål, hvor du kommer æg og æggeblommer i. Med en gaffel inkorporerer du stille og roligt melet i æggene, og når det er samlet nok til, at du kan fortsætte med...

Billeder fra opskriften

7

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Henning D.

    Hej Jesper!
    Kan man erstatte ricottaen i ravioli 2.0 med et ikke-oste-produkt? Har du også et forslag til ikke-ost på pizzaer.
    Tak for alle dine gode opskrifter!
    Lene og Henning, Aarhus

    • Jesper Vollmer

      Hej Henning og Lene
      Man kan komme SÅ mange forskellige ting i ravioli.
      Fiskefarser med stykker af skaldyr.
      Kødfarser med grøntsager.
      Grøntsagspureer som samles med masser af smag etc.
      Der er dømt fri leg ☺️
      Jesper

  • Susanne N.

    Jeg måtte investere i en pasta maskine. Det var det hele værd. Du godeste det smagte godt. Et lille fif jeg kom revet parmesanost i ricotta det gav et pift.
    Jeg fik også lavet spaghetti 😉 det er slut med købe pasta

    • Jesper Vollmer

      Haha… det lyder godt Susanne.
      Jeg skal lige prøve det med parmesanen. Det lyder lækkert.
      Man kan nu godt både eje en pastamaskine, og stadig købe spaghetti.
      Jeg laver kun hjemmelavet pasta, når tiden og overskuddet er til det.
      Jesper

  • Christina B.

    Har du en pasta-maskine du vil anbefale ?
    Skal bruge retten som forret er din 4 Pers opskrift til 8 Pers ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina
      Undskyld det sene svar.
      Der er en rigtig fin pastamaskine i webshoppen. Det er den, jeg bruger i filmen.
      Jeg får ca. 26 stk. på denne mængde. Det burde være nok til en forret til 4 ja.
      Jesper

  • Christina B.

    Hvis ravioli fryses og koges direkte fra Frost er det så ca 5 min ?

    • Jesper Vollmer

      Det er ca. samme kogetid. De tør op på et øjeblik i det kogende vand.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.