Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ravioli. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ravioli

Ravioli

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Til pastadejen blander du de to meltyper, og hælder det ud i en bunke på køkkenbordet. Lav en fordybning i melet med en skål, så der er plads til alle æggene. I hullet med både æg, olie og æggeblommer. Med en gaffel rører du nu forsigtigt rundt i...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Ellen H.

    Kan man evt. bruge friske lasagne plader og skære dem ud?
    Bedste hilsner
    Ellen🍷

    • Jesper Vollmer

      Jeg har ikke prøvet det. Tror de vil være lidt for tykke. Men måske man kan rulle dem endnu mere ud.

  • Pia S.

    Mums det ser lækkert ud ❤️ Som altid
    Kan man lave en stor portion og fryse nogle ned?

    • Pia S.

      ☺️ har fået svar i videoen ☺️☺️

  • Thomas B.

    Så fik jeg lige første ønske på årets juleønskeliste: En pastamaskine

    • Jesper Vollmer

      Hej Thomas,
      DET er bare et godt ønske. Jeg er så glad for min.

  • Ellen-Margrethe T.

    Jeg har søgt efter din meget nemme dressing med farin og soya, men jeg kan ikke finde den

    • Jesper Vollmer

      Det er verdens nemmeste opskrift... lige dele soya og sukker. Kog op, og køl ned ☺️

  • Nina S.

    Vi har prøvet opskriften i går - nøj de smagte godt! Jeg har haft pastamaskinen i et års tid, men fandt aldrig ud af, hvordan man laver ravioli - med din video gik det som en leg! Jeg blev nødt til at bruge et ekstra æg i dejen (vores høns lægger ikke så store æg), men ellers fulgte bare opskriften. Tips til dem som vil prøve opskriften: 1. Sørg for at spinatfylden ikke er våd (tør spinaten godt før du bruger den). 2. Det du ikke spiser skal på frys med det samme

    • Jesper Vollmer

      Hej Nina,
      WUHU! Hvor lyder det bare godt. Og tak for du deler gode tips med de andre medlemmer.

  • Karin M.

    Har lige prøvet vores nye pastamaskine (julegave).
    Lavede ravioli med confiteret andebryst, plukket i små stykker, sammen med hakket grønkål, hakkede valnødder og revet citronskal.
    Smagte virkelig godt.
    Tak for god vejledning med fremstilling af pastadej👍😍

    • Jesper Vollmer

      Lyder lækkert Karin...
      Er glad for, at du kan bruge delelementer fra opskrifterne, til at kreere nye retter.
      Godt nytår...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.