Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ratatouille 2.0. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ratatouille 2.0

Ratatouille 2.0

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Saucen:- Del og fjern kernerne fra peberfrugterne.- Flæk tomaterne og løget. Træk bladene af timianen. - Skær kun lige toppen af hvidløget, så du kommer ind til alle feddene.- Kom olivenolien på sammen med salt, peber og piment. - Bag det hele ved...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

21

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Else F.

    Jeg har lavet retten mange gange efter filmens opskrift, fordi den er så pæn. Flere gangen har jeg brugt en rest Romesco sovs, den er jo næste, som den du laver bare med mandler. Det fungerer godt, og den bliver knap så tynd efter turen i ovnen. Sikkert pga mandlerne!
    Når vi er i Paris MÅ jeg ind til E. Dehillerins køkkentøjsforretning. Her blev vi engang ekspederet af en festlig fyr, der talte engelsk, og opfordrede os til at huske, at han hed Emil, og vi bare skulle spørge efter ham. Min mand spurgte - sådan ud af det blå - om han havde set filmen Ratatouille? Ja, sagde han smilende - “Emil, lige som rotten!” Han fortalte, at der var kommet en delegation af Disneyfolk, der skulle se på fransk køkkentøj, så filmen kunne blive så autentisk som mulig. Det havde været en fantastisk oplevelse, de havde fotograferet og i det hele taget været meget interesserede. Så Ratatouille kan ud over at være dejlig mad, også give en sjov og uventet oplevelse både for et fransk køkkentøjsfirma og for os🤩

  • Eva N.

    Kan den fryses

    • Jesper Vollmer

      Hej Eva
      Det kan den godt, men er sikker på, at både auberginerne og courgetterne bliver kedelige i konsistensen, men den kan godt, hvis nu du har meget i overskud.
      Jesper

  • Eva N.

    Takker 👍

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.