Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ratatouille. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Ratatouille

Ratatouille

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at skylle alle dine grøntsager, så du er snitteklar.  Find dit gode store ovnfaste fad frem eller en dyb bradepande som her.  Skær auberginer, løg og courgetter i store grove stykker. På samme måde skærer du tomaterne i meget grove s...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Hanne B.

    Et par skønne tomater du ligger i sammen med de andre tomater, er det specielle tomater?
    Tak Jesper, igen en skøn ret...
    kærligst Hanne

    • Jesper Vollmer

      Jeg havde været en tur i Torvehallerne, hvor det bugnede med forskellige tomatsorter, så jeg plukkede bare en masse blandet.
      Jeg er ikke sikker på navnet på sorterne desværre...
      Jesper

  • Janni B.

    Hej Jesper
    Hvis ikke man er så vild med auberginer, hvad kan du så anbefale at skifte den fætter ud med?

    • Jesper Vollmer

      Bare lidt ekstra af de andre ting…
      Det giver ingen mening, at lede efter alternativer med samme konsistens som auberginer, hvis nu det er den der driller.
      Jesper

  • Michael F.

    Jeg kan godt lide at på billederne er retten med ris og i opskriften med pasta :-)

    • A. H.

      Orzo-pasta ligner ris ;)

    • Michael F.

      Ups... Jeg troede det var ris, og kan godt se efter jeg googlede Orzo-pasta at det ligner ris.
      Sorry :-) Og god weekend!

    • Lisbet C.

      Ha ha, jeg tænkte fuldstændig det samme 😅

  • Jens M.

    En af mine yndlingsretter, som jeg har lavet i mange år. Jeg hælder næsten altid et skvæt hvidvin i og så en god bøf til. Hverken ris eller pasta
    JM

  • Loni C.

    Hej Jesper
    Du har en bradepande inde i shoppen https://shop.klubvollmer.dk/collections/kokkenredskaber/products/bradepande-35x25-cm-de-buyer-affinity
    Den koster 2149,- kr. Ikke at jeg på nogen måde tvivler på kvaliteten i dine produkter, tværtimod, men er bradepanden støbt i guld? :D
    (Slet gerne opslaget her, når du har set den og rettet prisen). :)

  • Kurt J.

    Hej Jesper, retten kan bruges som tilbehør til snart sagt hvad som helst. Jeg kommer gerne en lille klat creme fraiche på toppen.

  • Kurt J.

    Hov - glemte lige at spørge: hvad er det for et krydderi, du kommer på sammen med salt og peber i videoen.. Det står ikke i opskriften.

    • Jesper Vollmer

      Det er det Piment d´espalette fra vores webshop. Det løfte det lige lidt, og giver lidt spicyness...
      Jesper

  • Henrik T.

    Hej Jesper
    Hvis der nu skulle lidt kød til, er der så noget du tænker du vil foretrække?
    Mvh Henrik

    • Jesper Vollmer

      Altså en godt hårdt grillet/stegt svinekotelet til det her eller en helstegt kylling er slet ikke dumt...
      Jesper

  • Lone

    Hej Jesper
    Det er uden sammenligning den bedste ratatouille jeg nogensinde har smagt. NØJ, den var god.
    I stedet for pasta fik vi ristede skiver af flutes, smurt med pesto og en skive gedefeta oven på gratineret i ovnen i 5 min og til sidst et lille klat honning på….så lækkert tilbehør.
    Jeg fulgte video og skævede til til opskriften undervejs. Næste gang bruger jeg nok kun opskriften, så vil du ikke lige tilføje Piment d´espalette i opskriften, så jeg ikke glemmer det næste gang. Du må også gerne rette til, så det med olivenolie og olivenolie med hvidløg passer med det du gør i videoen.
    På forhånd tak
    Kh. Lone

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Hvor er det dejligt at høre, og hvor er det godt spottet. Jeg har hermed rettet opskriften til.
      Tak...
      Jesper

  • Else F.

    Kunne det være en ide at erstatte spagetti’en med orzo i en “one pot”, og tilsætte dem de sidste 10 minutter, inden retten er færdig, eller kan de gå med fra starten af tilberedningen? (Hvis det da er en ide at bruge dem😕)

    • Jesper Vollmer

      Hej Else
      Det kan du sagtens.
      Du skal tænke på, at alt andet end pastaen i One Pot opskrifter jo bare “ligger og venter på pastaen er færdig”😊
      Så ja du kan bruge al slags tørret pasta til det.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.