Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ramsløgskylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ramsløgskylling

Ramsløgskylling

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Det første du gør, er at dele en citron i grove skiver, komme dem og lidt salt ind i kyllingen.  Bind den stramt op, som jeg gør i filmen, og gnid den i saften fra den anden citron og lidt olivenolie bagefter.  Crusten samler du i en foodprocesser...

Billeder fra opskriften

5

Kommentarer

  • Hannah H.

    Hejsa Jesper, for det 1., godt at se du også slapper af og hygger👍. Dernæst Sriracha? Hvor Søren finder man det? Og kan det evt. erstattes af andet?

    • Jesper Vollmer

      Tak…
      Sriracha finder du i alle supermarkeder. Det er en chilisauce.
      Jesper

  • Marie K.

    Ser lækkert ud, det må prøves snarest. Har du fortrudt sennep i dressingen?

    • Jesper Vollmer

      Ups… den skal vist liiiige tilføjes.
      Sorry 🤭

  • Else F.

    Kære Jesper. Når du tilføjer sennep, så juster lige mayonnaise mængden. Tak for de underholdende programmer💕

  • Tine R.

    Hej Jesper. Først og fremmest tak for en super inspirerende klub! Jeg elsker at lave dine retter og suger alle de gode tips og tricks til mig!!! Jeg sidder lige og læser opskriften på Ramsløgskylling igennem inden jeg går i gang med retten, og så slår det mig lige, at der er lidt problemer med forholdene i dressingen! 200 dl. mayonnaise alligevel??? :-D. Hvor køber man iøvrigt den mayo henne?

    • Joan S.

      Hej
      Tillader mig lige at blande mig….
      Du finder den super lækre japanske Mayo på Waku Waku. 👍👍👍👍
      Hilsen Joan

    • Joan S.

      Waku Waku
      Hjemmeside med japanske vare😉

    • Jesper Vollmer

      Haha… ja det ligner en slåfejl.
      Godt du har set filmen, hvor du ser mig bruge de 2 dl. og ikke 200☺️
      Jesper

  • Pernille B.

    Hejsa,
    Netop lavet denne ret men er meget uforstående over at panko blandingen på ingen måde bliver crispy men stort set bare ligger som et tørt lag på kyllingen.
    Kan det tænkes at du har glemt at nævne en ingrediens (måske at den skulle blandes med en form for “fedt”).?
    Kartoflerne smagte skønt og med dressingen mindede de faktisk lidt om patatas bravas som er et must have i Spanien.
    Laver virkeligt meget kylling så blev glad da jeg så denne panko variation så håber du kan fortælle hvordan jeg kommer frem til et “crispy” resultat.
    Fortsat god søndag…..

  • Jesper Vollmer

    Hej Pernille
    Du kan sagtens samle den med lidt olie, så den “klistre” bedre.
    Men som du ka’ se i filmen, bruger jeg saften fra ramsløgene, til at samle crusten med.
    Jeg har ikke glemt at notere noget i opskriften.
    Jeg synes bare, det bliver mere sprødt og flaky uden olien.
    Jesper

  • Tinna L.

    Hej Klubvollmer
    Kan man bruge tørret ramsløg til ramsløgskylling, hvis det ikke er forår ? Tak for dejlig mad👍😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.