Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ramsløgskylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 2+ timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hejsa Jesper, for det 1., godt at se du også slapper af og hygger👍. Dernæst Sriracha? Hvor Søren finder man det? Og kan det evt. erstattes af andet?
Tak…
Sriracha finder du i alle supermarkeder. Det er en chilisauce.
Jesper
Ser lækkert ud, det må prøves snarest. Har du fortrudt sennep i dressingen?
Ups… den skal vist liiiige tilføjes.
Sorry 🤭
Kære Jesper. Når du tilføjer sennep, så juster lige mayonnaise mængden. Tak for de underholdende programmer💕
Hej Jesper. Først og fremmest tak for en super inspirerende klub! Jeg elsker at lave dine retter og suger alle de gode tips og tricks til mig!!! Jeg sidder lige og læser opskriften på Ramsløgskylling igennem inden jeg går i gang med retten, og så slår det mig lige, at der er lidt problemer med forholdene i dressingen! 200 dl. mayonnaise alligevel??? :-D. Hvor køber man iøvrigt den mayo henne?
Hej
Tillader mig lige at blande mig….
Du finder den super lækre japanske Mayo på Waku Waku. 👍👍👍👍
Hilsen Joan
Waku Waku
Hjemmeside med japanske vare😉
Haha… ja det ligner en slåfejl.
Godt du har set filmen, hvor du ser mig bruge de 2 dl. og ikke 200☺️
Jesper
Hejsa,
Netop lavet denne ret men er meget uforstående over at panko blandingen på ingen måde bliver crispy men stort set bare ligger som et tørt lag på kyllingen.
Kan det tænkes at du har glemt at nævne en ingrediens (måske at den skulle blandes med en form for “fedt”).?
Kartoflerne smagte skønt og med dressingen mindede de faktisk lidt om patatas bravas som er et must have i Spanien.
Laver virkeligt meget kylling så blev glad da jeg så denne panko variation så håber du kan fortælle hvordan jeg kommer frem til et “crispy” resultat.
Fortsat god søndag…..
Hej Pernille
Du kan sagtens samle den med lidt olie, så den “klistre” bedre.
Men som du ka’ se i filmen, bruger jeg saften fra ramsløgene, til at samle crusten med.
Jeg har ikke glemt at notere noget i opskriften.
Jeg synes bare, det bliver mere sprødt og flaky uden olien.
Jesper
Hej Klubvollmer
Kan man bruge tørret ramsløg til ramsløgskylling, hvis det ikke er forår ? Tak for dejlig mad👍😄
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.