Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ramen suppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ramen suppe

Ramen suppe

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Det her er virkelig en lynhurtig ret.  Start med at koge vandet op, og smag til med misopasta og bouillonpulver. Den må godt smage lidt kraftigt.  Skræl og snit både kål, rod og løg i små fine strimler. Når nu suppen er så nem, så gør dig lige lidt...

Billeder fra opskriften

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Tina S.

    Hej Jesper
    Hvad kan jeg bruge i stedet for glasskål? Ikke lige til at få fat i.
    De bedste hilsner
    Tina

    • Jesper Vollmer

      Hej Tina
      Undskyld det sene svar.
      Jeg erstatter det nogengange med fennikel. Det minder lidt om det !
      Jesper

  • Melina E.

    Hvis man vil have lidt oksekød i, hvad er så bedst at bruge, oksetern? Og skal de tilberedes før de kommes I suppen?

    • Jesper Vollmer

      Hej Melina,
      Til suppen, ville jeg lynstege små strimler af oksekød helt kort, så de stadig er møre 🍜

  • Hellen G.

    Bor på Samsø
    Tror bestemt ikke, jeg kan få miso pasta her.
    Kan det erstattes med noget?
    Ellers må jeg på nettet og købe.
    Kan man tilsætte f.eks rejer og kød?
    Jeg er vild med Ramen, men har aldrig lavet det selv.

    • Jesper Vollmer

      Hej Hellen,
      Miso kan erstattes af en bouillonterning, men det bliver ikke helt det samme. Men som alternativ er det ok.
      Ramen er bare en asiatisk nudel, som sagtens kan erstattes af andre typer nudler 🍜
      Held og lykke!

  • Hellen G.

    Bor på Samsø
    Tror bestemt ikke, jeg kan få miso pasta her.
    Kan det erstattes med noget?
    Ellers må jeg på nettet og købe.
    Kan man tilsætte f.eks rejer og kød?
    Jeg er vild med Ramen, men har aldrig lavet det selv.

  • Hellen G.

    Er Ramen nudler lavet af rismel eller hvedemel?
    Kan de erstattes med andre, hvis man ikke kan få dem?

  • Susanne H.

    Hvad er misopasta ?
    Skal da prøves da jeg altid har glaskål i kolonihaven

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne
      Undskyld det sene svar.
      Miso er et fermenteret soyaprodukt. Det giver en rigtig lækker dyb smag, som giver en umamismag til retten.
      Jesper

  • Hannah H.

    Hvilken bouillon bruger du? Grøntsags eller?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.