Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ramen kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ramen kylling

Ramen kylling

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Del kyllingebrysterne i 3 stk. hver på langs. Mariner dem i syltelagen i en times tid.  Knus nudlerne til småsnuld i en pose, så det er findelt nok, til at kunne hænge fast i æggene.  Vend kyllingestykkerne først i mel, så sammenpisket æg og tilsidst...

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Ib S.

    Hej. Kan man marinere i vakum? Hvis man har travlt.

    • Jesper Vollmer

      Lad den bare ligge i lagen, mens du forbereder det andet. Det går ikke hurtigere i vakuum, men du bruger mindre væske.
      Du kan også springe lagen over. Det smager også fint. Bare knap så saftigt kød.

  • Dorte W.

    Hej. Kan kyllingen steget på pande (i olie)? Er ikke glad for den megen olie i gryde.

    • Jesper Vollmer

      Ja men så skal du vende dem hele tiden. Stegning og fritering er jo forskellige.
      De suger ikke mere olie ved fritering. Det tager bare kortere tid.
      Alle sider bliver stegt på samme tid.
      Men prøv gerne med panden.

  • Wanda K.

    Ej hvor ser det lækker ud Jesper
    Ville de ku’ varmes op i ovn efter fritering , vil gerne lave til familie og vi er 16 Pers ☺️

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan de godt. Måske bliver de lidt mindre saftige. Men det kan godt lade sig gøre.

  • Jesper G.

    Hej Jesper
    Spændende ret. Din frituregryde - hvilket mærke er det - hvor har du købt?

    • Jesper Vollmer

      En japansk ting jeg så på nettet engang.
      Du ka’ sagtens finde dem derude.
      Google ka’ hjælpe dig 😊 Skriv japansk frituregryde, så skal du bare se.

  • Susanne A.

    Hej Jesper.
    Har lige prøvet retten og kan ikke forstå at kyllingestykkerne som var paneret efter anvisning var mere hårde en sprøde efter frituren.
    Det var som flæskesvær
    Mon der er forskel på instans nudler 😳
    Hvad har jeg gjort galt

    • Jesper Vollmer

      Det er vigtigt, at det er instant nudler, som der står i opskriften. Dvs. dem der ligger i de små pakker med et lille brev pulverbouillon. De er forkogte, og skal have et minimum af tilberedning.
      Alm. æggenudler feks. som ligner dem, skal koge i 4-5 minutter, og vil derfor ikke blive "møre" nok efter en tur i frituren.
      Kan du fortælle mig, hvilken type nudler, du brugte?
      Jesper

  • Susanne A.

    Hej Jesper
    Jeg har købt dem i en asiatisk butik, og der står instant Noodle og der ikke noget pulver ved. Der står på pakken, at de skal koges i 5 - 7 minutter. De var stenhårde efter turen i frituren .Du nævner kun i filmen at det skal være dem med et brev pulver ved i pakken 😳
    Hvilket mærke brugte du ?

    • Jesper Vollmer

      Hvor irriterende...
      Mine var bare de billigste fra nederste hylde til 8-9 kr. Kan ikke huske mærket.
      Jesper

    • Jesper Vollmer

      Det er dem, du bare hælder kogende vand over, og så er de klar efter kort tid. Du ved teenagernes favorit 😄

  • Ann D.

    Hej Jesper
    Hvor er din “bakke” med rist fra ? Den er super smart 🤗

    • Jesper Vollmer

      Den er fra Yeschef

    • Ann D.

      Tak 🤗

  • Ole S.

    Hej Jesper.
    Jeg er stor fan af dine opskrifter. Men synes ikke de blev så gode. Paneringen røg af. Jeg brugte instant nudler.😔

  • Bo N.

    Hej Jesper,glæder mig til du laver forårs ruller😊Kh Bo

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.