Ingredienser
Kyllingen
4 stk. kyllingebryster
4 dl. syltelage (evt. fra syltede agurker)
2 håndfulde hvedemel
2 stk. æg
4 "blokke" instant nudler
Dressing
4 dl. mayonaise (Gerne Kewpie)
6 spsk. Shriracha (chili sc.)
Fyldet
2 stk. hovedsalat
1 bakke spirer (ærte, bønne)
1 stk. chili
4 syltede agurker
1 bdt. koriander
Fremgangsmåde
Del kyllingebrysterne i 3 stk. hver på langs. Mariner dem i syltelagen i en times tid.
Knus nudlerne til småsnuld i en pose, så det er findelt nok, til at kunne hænge fast i æggene.
Vend kyllingestykkerne først i mel, så sammenpisket æg og tilsidst nudlerne.
Friter dem ved 160° - 165° til de er flot sprøde.
I mens laver du dressingen ved at blande mayo og chili sc. Smag til med salt.
Skyl og gør salaten klar til at agere "håndtag" til kyllingen. Kom både kylling, dressing, agurkestrimler, chili og spirer i salatbladene, drys lidt chili på, og tag en bid med det hele. Måske top op med lidt lime...
Enjoy...