Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Quiche Lorraine. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Rul de 3 plader butterdej sammen til en klump, og rul det ud på lidt mel på bordet, så det passer med, at det kan hænge lidt ud over kanten på din springform på ca. 25 cm. Kom bagepapir i bunden, og smør siderne med lidt fedtstof. Kom dejen i, så den...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

16

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Henriette L.

    Mums 😋, - den glæder jeg mig til 😋.

  • Diana B.

    Kan man bruge andet fyld end skinke og bacon?

    • Jesper Vollmer

      Lige det du gerne vil. Du Jan sagtens holde den vegetarisk, hvis det er det, du godt ka’ li’.
      Så længe fyldet fylder proportionelt som svinekødet i opskriften her, så kan du både lave den med fisk, grønt eller andet kød.

  • Tove H.

    Kunne godt tænke mig en opskrift på hjemmelavet butterdej, lavet af rigtig gammeldags kærnet smør 😋

    • Jesper Vollmer

      Det tager jeg med i noterne…
      Bare det ikke er for ambitiøst til medlemmerne…
      Tror du, folk herinde vil give sig i kast med det ?

    • Tove H.

      Ja 😊 det er da rart at vide, hvordan man laver ting fra bunden, de dage man er i humør til det. Og dejen kan jo fryses.

  • Søren D.

    Smager fantastisk... den må jeg lave igen
    Jeg kan gode lide de små tærte forme. De vil være gode til en snack udgave af den

  • Lis D.

    Kan den fryses , evnt. som de små tærter ?
    Tak for dine super dejlige opskrifter, med tilhørende videoer, så selv jeg kan lave mad, der smager godt👍
    Elsker denne klub👏

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis,
      Tærten kan sagtens fryses og genopvarmes i ovnen...

  • Lis D.

    Kan den fryses , evnt. som de små tærter ?
    Tak for dine super dejlige opskrifter, med tilhørende videoer, så selv jeg kan lave mad, der smager godt👍
    Elsker denne klub👏

  • Benjamin G.

    Hej jesper
    jeg vil meget gerne vide om det ville være muligt at lave de små versioner i en mikrobølgeovn

    • Jesper Vollmer

      Hej Benjamin,
      Mikroovn er ikke en anbefaling. Helt klart ovnen er the way to go 💪

  • Betina B.

    Hej Jesper
    Glæder mig til at prøve den lækre tærte 😊 Jeg er dog i tvivl om den skal bages ved varmluft eller alm. ovn?
    Hilsen Betina

    • Jesper Vollmer

      Hej Betina,
      Som tommerfingerregel, bruger jeg varmluft, medmindre jeg nævner andet..

  • Søren S.

    Smagte fantastisk, men efter 65 minutter i ovnen var den stadig lidt wobbly, men intet sad fast på en strikkepind, så vi tog den ud og lod den køle 7-8 minutter inden vi skar den ud. Den viste sig dog at være lidt flydende endnu. Skal den bare have lidt længere tid i ovnen, lidt højere temperatur eller få lov at få lidt længere tid til at sætte sig når den tages ud?

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren,
      Jeg vil sige en god kombination. Giv den lidt længere tid i ovnen og stadig husk at lade den hvile i et par minutter, så den kan sætte sig 🤗 Så skulle det gerne lykkes...

  • Lene H.

    Denne Quiche smagte himmelsk, den skal helt sikkert gentages😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene,
      SKØNT! Quiche Lorraine er bare så lækkert...

  • Yvonne W.

    Super dejlig Quiche Lorraine - har kun givet mig i kast med den sådan en, en gang tidligere - for mange år siden. Med din opskrift vil den helt sikkert blive lavet igen og igen her hos os. Min mand var yderst begejstret for aftensmaden idag. Tak for opskriften. Hilsen Yvonne

    • Jesper Vollmer

      Hej Yvonne,
      Tak for de flotte ord og godt at manden blev imponeret!
      Det er mig som takker. God dag :-)

  • Simon K.

    Uha det ser lækkert ud og skal prøves. Et spørgsmål (skal snart have nyt køkken), hvilken bordplade bruger du? Ser ud til den kan holde til det meste (som er et krav herfra)... Tak!

    • Jesper Vollmer

      Hej Simon,
      Bordpladen er Siciliansk lava. Så ja den tåler meget varme 😆

  • Lone S.

    Hvor længe skal de små forme bage ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Jeg endte med at give dem 10-15 min.
      Jesper

  • Birgitte N.

    Hej Jesper. Jeg vil prøve at lave din lækre quiche, men da jeg er alene vil jeg lave en mindre portion. Skal det være en fast ost, man bruger? Pengene er små og det er billigere at købe en af supermarkedets revner oste. Jeg skal jo alligevel ikke bruge ret meget - og det skal jo rives alligevel?

  • Lotte

    Super resultat - gæsterne elskede den - synes nok selv den smagte liiiige fedt nok - kan den mon laves med 18% creme fraiche eller går der koks i fastheden?

    • Jesper Vollmer

      Tak for tålmodigheden...
      Ja det er en kraftig sag. Jeg tænker godt, du kan bruge en mildere fløde. Æggene skal nok virke alligevel.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.