Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pulled vildt. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pulled vildt

Pulled vildt

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Det her er en todelt opskrift. For først skal kødet have 8 timer i ovnen, så få det over i god tid. Bagefterlaver du resten.  Jeg brugte inderlår fra et krondyr, men brug hvad du kan få fat i. Gerne ureelt kød. Alternativt en svinenakke.  Lav din...

Billeder fra opskriften

10

Kommentarer

  • Jan L.

    Hvor blev den lovede mørbrad af du teasede sidste uge?

    • Jesper Vollmer

      Hæ hæ ja... Som jeg skrev i ugebrevet under hvad du kan glæde dig til, så blev den lige overhalet indenom.
      Vores dygtige klipper Adam sendte mig en overraskelse. Jeg havde noget andet i hovedet... 😄
      Men den får du på torsdag...
      Jesper

    • Jan L.

      👍🏻

  • Thomas W.

    Hvis man bruge nakkefilet fra en gris, hvad er så anderledes ved fremgangsmåden?

    • Jesper Vollmer

      Ikke noget... det er det samme.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.