Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pulled Pork. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Pulled Pork

Pulled Pork

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Jeg laver den her over et bål i filmen, men du kan sagtens bruge din ovn på 180 grader istedet.  Start med at sætte kødet over og braisere. Kom svinenakken, øl, citron, timian og salt og peber i et dybt fad, der kan lukkes. Alternativt laver du et...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Gitte J.

    Kan man bruge kalv? Har lige fået en kalv i fryseren og slagteren der skar den gav os nogen udskæringer han sagde kunne bruges til pull beef.

    • Jesper Vollmer

      hej Gitte
      Undskyld det sene svar.
      Ja man kan sagtens bruge kalv eller okse, men husk det skal være den fede del. Ellers bliver det bare tørt... Men det lyder som om jeres slagter ved hvad han taler om.
      Så ja til dit spørgsmål ☺️
      Jesper

  • Signe L.

    Hej Jesper
    Kan man bruge en flæskesteg?
    Vh Signe

    • Jesper Vollmer

      Hej Signe
      Så skal det nok være en ribbensteg. En kam vil være for tør. Der er ikke fedt nok i den til at kunne blive lækkert.
      Jesper

  • Ninette R.

    Hej Jesper
    Bliver kødet mere mørt hvis man langtidssteger og hvordan med temperaturene så?
    Mvh Ninette

    • Jesper Vollmer

      Hej Ninette
      Ja man kan sagtens sænke temperaturen til 150 feks. og så give den længere tid. Prøv med 3-4 timer.
      Jeg laver noglegange en hele lammekølle med bouillon og vin ved på 150 grader. Den får 5 timer.
      Jesper

  • Ninette R.

    Lyder lækkert 👌
    Vil du stadig bare bruge de samme ingredienser eller tilføje noget?
    Rigtig god weekend til jer 🙂

    • Jesper Vollmer

      Hej igen
      Du kører bare på med samme ingredienser ja...
      Og god weekend til dig også. Min kone har inviteret 10 piger til middag i aften, så jeg griller lidt guf til dem... Så der skal nok bliver gang i den.
      Jesper

  • Ninette R.

    Sådan 💪 det lyder da hyggeligt og fantastisk med en kok tæt på 😉😊

  • Ninette R.

    Og tak for svar 😊

  • Kirsten A.

    Hej Jesper
    Må man spørge? Hvad hedder den stegeso du bruger her, jeg ville ønske, at have en magen til, fordi det virker som om, der er god plads i den.
    Hilsen Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Min stegeso er fra Gaggenau. Jeg købte den, da jeg fik installeret ovnene.
      Og du har ret, den er større end en alm. stegeso.
      Jesper

  • Birte H.

    Er det muligt at genopvarme pulled pork hvis man laver det dagen før. I så tilfælde hvordan?
    Vh
    Birte

    • Jesper Vollmer

      Hej Birte,
      Ja det er. Jeg ville give det en kort tur i ovnen, så det heller ikke risikerer at blive tørt.
      Evt. kan man lige røre det med noget af sovsen efterfølgende og re-marinere det en smule 😛

  • Birte H.

    Min spørgsmål har intet med denne konkrete opskrift at gøre, men jeg prøver alligevel at spørge. Når du på div. opskrifter opgiver en temperatur på ovnen, er det så varmluft eller alm. ovn? Et forsigtigt spørgsmål er, kunne du ikke helt generelt skrive i opskrifterne om det er varmluft eller alm. oven?
    Vh
    Birte

    • Jesper Vollmer

      Hej Birte
      Jamen du har så evigt ret. Jeg glemmer faktisk tit at nævne det. Det er nok fordi, jeg altid bruger varmluft, og sjældent alm. ovn. De opskrifter, hvor det er vigtigt, nævner jeg, hvis det skal være alm. Som feks. i næste uge med den langtidsstegte and, hvor det skal være alm. ovn. der skal jeg nok huske at skrive det 😉
      Jesper

  • Martin S.

    Sådan et stykke ølbraiseret kød smager altid fantastisk. Når jeg laver pulled pork er det nok den ret jeg laver, som kræver mest tid/kærlighed. Starter med at sprænge den i to dage. Bare en almindelig sprængning med vand, salt , sukker, hele peberkorn og laurbærblade. Aftenen før den skal laves og spises, laver jeg en krydderrub med alt godt man kan lide. Brun farin, Oregano, Paprika, Røget paprika, Spidskommen, Revet hvidløg, løgpulver, Sød chili, chipotle chili, ancho chili, Dijon Sennep, Worchestershire sauce, Æblecidereddike, friskkværnet peber og lidt salt (pas på med det, da den er sprængt) og mere hvis man lyster.. Spidskommen er for mig rigtig vigtig. Hvis jeg kommer en spiseske paprika i rubben kommer jeg lide så meget spidskommen i. Tager nakkekammen op af "sprængningsvæsken" (lyder farligt) og dupper den godt af og smører et godt lag hele vejen rundt med rubben. I et fad og ind i forvarmet ovn på 120 grader og så skal den bare have 8-10 timer. Ingen braisering nødvendig. Den lave temperatur og lange stegetid, gør at den frigiver masser af fedt og fond, som rubben giver en masse smag. Så river man svinet og kommer en god sjat af stegevæsken over. Og vupti i smørristet briochebolle og hjemmelavet coleslaw eller hvad man nu kan lide (jeg kan personligt ikke lide coleslaw, så spiser med salat i samt Sweet Baby Ray's Barbecue sauce med honey og chipotle). Stegetid variere alt efter ovn.
    Fantastisk måltid, men bestemt ikke sundt. Men man skal sgu have lov engang i mellem. Det værste er at gå rundt i duften i 8 timer. Det dufter kun bedre og bedre og mere og mere som tiden går. Det er decideret frygteligt. Man bliver næsten dehydreret af mundvand.

    • Jesper Vollmer

      Shit Martin
      Jeg blev instant-lækkersulten der. Der lyder virkelig som et fedt projekt.
      Der er ikke noget, som et mange timersmadprojekt. Det er noget jeg gør meget ud af på vores årlige jagthyttetur til de svenske skove. Der SKAL maden tage lang tid. Alt skal dog laves med ild.
      Jeg lavede pulled porc i en jordovn et år med et låg af tørv, bregner og jord. Hver nakke var pakket med øl, citroner og urter.
      Kæmpe bål med opvarmning af masser af sten, som de gør det i New Zeeland. Op med halvdelen af stenene, i med foliebakkerne med stegene, på med en rist til at fordele vægten af låget af varme sten, og som sagt tørv, bregner og løs jord til sidst. 7 timer efter med duftende piblende røg trak vi 6 smørmøre svinenakker op ad jorden, klar til at bliver videreforarbejdet til vores sandwich med Klub Vollmers bbq sauce og coleslaw.
      Shit hvor vi åd...
      Tak for inspirationen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.