Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Porresuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Porresuppe

Porresuppe

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at smide den ene porre direkte ind i et bål i haven eller i pejsen inde i stuen. Hvis ikke du har et bål, så kan du sagtens "brænde" den af inde i en meget varm ovn eller under grillen i ovnen. Bare den bliver sort og forkullet. Hvis du...

Billeder fra opskriften

Porresuppe-3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birthe P.

    Hvordan undgår jeg at suppen bliver klistret

  • Birthe P.

    Hvordan undgår jeg at suppen bliver klistret

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe,
      Det gør det nogle gange, hvis man kommer salt i vandet, imens porrer og kartofler koger. Dog er der faktisk mange kokke som går efter den lidt klistrede konsistens. Det er en smagssag. Vent med salt til sidst i kogningen, hvis du ikke kan lide konsistensen 😊

    • Pernille S.

      Er bouillon tern ikke også salt? Så en bouillon gør den ikke klistret?

  • Judy M.

    Jeg skal lave den brændte porre I ovnen. Hvor lang tid skal den ca. have?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.