Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Porre i vinaigrette.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Så fik vi også afprøvet denne opskrift ☺️. Mest for mandens skyld, for jeg er ikke helt til “brændende kærlighed mad”, men jeg må med skam erkende, at dette smagte fantastisk. Bedst af det hele manden min var vild med det
Jeg er så glad, for at høre det. Det er simpel mad ja, men det smager også dejligt hos mig...
Godt det faldt i god jord.
Jesper
Hvad kalder du den dims som du moser kartoflerne med?
Fandt den her...
https://www.kitchenone.dk/produkt/tellier-moelle/?shopping_id_click=1067-1092-37917&gclid=CjwKCAiA-dCcBhBQEiwAeWidtaseYrdkZY7KJYPfOZrIDRA0lhlFKwMoLDpjPLMS2dWUvUboN2dXkBoCeEIQAvD_BwE
Tak... Så kan den lige nå at komme med på juleønskesedlen :)
Hej Jesper
Jeg har ikke æbleeddike, men jeg har æblecidereddike. Kan jeg bruge det?
(Hvad er forskellen?)
Hilsen Helle
Det kan du sagtens bruge ja...
Æbleeddike og æblecidereddike er ikke samme produkt. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider, og derefter er syrnet til en eddike. Smagen er mild, delikat og sammensat, ligesom smagen af vin. Æbleeddike er mere sødlig og smager mere af frugt og most.
Jesper
Kære, kære Jesper.
Jeg lavede denne til fruen og jeg i dag til aftensmad. Jeg har kigget på den længe, da jeg synes den er sindssygt interessant. Et eller andet sted er det jo en sindssyg videreudvikling af brændende kærlighed. Jeg har afholdt mig fra den til nu, da jeg er noget syreintolerant. Jeg kan godt lide snerten af syre, men det bliver hurtigt for meget for mig. Så jeg fik en ide. Jeg byttede halvdelen af æbleeddiken ud med æblemost med tanken om at så fik jeg stadig æblesmagen, men vinaigretten måske blev mere sur-sød. Måske kunne blandingsforholdet endda hedde 3/4 eddike og 1/4 most. Det fungerede vanvittigt godt. Hold nu op det smager godt. Og dijon senneppen i mosen er jo genial. Brændende kærlighed smager jo dejligt, men denne her er bare kompleks i smagen.
Tak for mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang.
Fantastisk Martin
Jeg er vild med improviseringen. Jeg er selv meget syre-glad, så den kan godt være for syrlig for nogen retten her...
Jeg tester lige din version af på et tidspunkt...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.