Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Porre i vinaigrette. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Porre i vinaigrette

Porre i vinaigrette

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Mosen:- Start med at skrælle og koge kartoflerne helt møre. - Hold resten af ingredienserne klar.- Sigt vandet fra kartoflerne, og bland resten i. Smag til med salt og peber.  Porrene: - Del porrene på langs, og skær det øverste af toppen. Hold den i...

Billeder fra opskriften

3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Annette O.

    Så fik vi også afprøvet denne opskrift ☺️. Mest for mandens skyld, for jeg er ikke helt til “brændende kærlighed mad”, men jeg må med skam erkende, at dette smagte fantastisk. Bedst af det hele manden min var vild med det

    • Jesper Vollmer

      Jeg er så glad, for at høre det. Det er simpel mad ja, men det smager også dejligt hos mig...
      Godt det faldt i god jord.
      Jesper

  • Søren D.

    Hvad kalder du den dims som du moser kartoflerne med?

    • Jesper Vollmer

      Fandt den her...
      https://www.kitchenone.dk/produkt/tellier-moelle/?shopping_id_click=1067-1092-37917&gclid=CjwKCAiA-dCcBhBQEiwAeWidtaseYrdkZY7KJYPfOZrIDRA0lhlFKwMoLDpjPLMS2dWUvUboN2dXkBoCeEIQAvD_BwE

    • Søren D.

      Tak... Så kan den lige nå at komme med på juleønskesedlen :)

  • Helle J.

    Hej Jesper
    Jeg har ikke æbleeddike, men jeg har æblecidereddike. Kan jeg bruge det?
    (Hvad er forskellen?)
    Hilsen Helle

    • Jesper Vollmer

      Det kan du sagtens bruge ja...
      Æbleeddike og æblecidereddike er ikke samme produkt. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider, og derefter er syrnet til en eddike. Smagen er mild, delikat og sammensat, ligesom smagen af vin. Æbleeddike er mere sødlig og smager mere af frugt og most.
      Jesper

  • Martin S.

    Kære, kære Jesper.
    Jeg lavede denne til fruen og jeg i dag til aftensmad. Jeg har kigget på den længe, da jeg synes den er sindssygt interessant. Et eller andet sted er det jo en sindssyg videreudvikling af brændende kærlighed. Jeg har afholdt mig fra den til nu, da jeg er noget syreintolerant. Jeg kan godt lide snerten af syre, men det bliver hurtigt for meget for mig. Så jeg fik en ide. Jeg byttede halvdelen af æbleeddiken ud med æblemost med tanken om at så fik jeg stadig æblesmagen, men vinaigretten måske blev mere sur-sød. Måske kunne blandingsforholdet endda hedde 3/4 eddike og 1/4 most. Det fungerede vanvittigt godt. Hold nu op det smager godt. Og dijon senneppen i mosen er jo genial. Brændende kærlighed smager jo dejligt, men denne her er bare kompleks i smagen.
    Tak for mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang.

    • Jesper Vollmer

      Fantastisk Martin
      Jeg er vild med improviseringen. Jeg er selv meget syre-glad, så den kan godt være for syrlig for nogen retten her...
      Jeg tester lige din version af på et tidspunkt...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.