Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Porre i vinaigrette.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Porre i vinaigrette
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Annette O.
Så fik vi også afprøvet denne opskrift ☺️. Mest for mandens skyld, for jeg er ikke helt til “brændende kærlighed mad”, men jeg må med skam erkende, at dette smagte fantastisk. Bedst af det hele manden min var vild med det
- Jesper Vollmer
Jeg er så glad, for at høre det. Det er simpel mad ja, men det smager også dejligt hos mig...
Godt det faldt i god jord.
Jesper
- Søren D.
Hvad kalder du den dims som du moser kartoflerne med?
- Jesper Vollmer
Fandt den her...
https://www.kitchenone.dk/produkt/tellier-moelle/?shopping_id_click=1067-1092-37917&gclid=CjwKCAiA-dCcBhBQEiwAeWidtaseYrdkZY7KJYPfOZrIDRA0lhlFKwMoLDpjPLMS2dWUvUboN2dXkBoCeEIQAvD_BwE - Søren D.
Tak... Så kan den lige nå at komme med på juleønskesedlen :)
- Helle J.
Hej Jesper
Jeg har ikke æbleeddike, men jeg har æblecidereddike. Kan jeg bruge det?
(Hvad er forskellen?)
Hilsen Helle- Jesper Vollmer
Det kan du sagtens bruge ja...
Æbleeddike og æblecidereddike er ikke samme produkt. Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider, og derefter er syrnet til en eddike. Smagen er mild, delikat og sammensat, ligesom smagen af vin. Æbleeddike er mere sødlig og smager mere af frugt og most.
Jesper
- Martin S.
Kære, kære Jesper.
Jeg lavede denne til fruen og jeg i dag til aftensmad. Jeg har kigget på den længe, da jeg synes den er sindssygt interessant. Et eller andet sted er det jo en sindssyg videreudvikling af brændende kærlighed. Jeg har afholdt mig fra den til nu, da jeg er noget syreintolerant. Jeg kan godt lide snerten af syre, men det bliver hurtigt for meget for mig. Så jeg fik en ide. Jeg byttede halvdelen af æbleeddiken ud med æblemost med tanken om at så fik jeg stadig æblesmagen, men vinaigretten måske blev mere sur-sød. Måske kunne blandingsforholdet endda hedde 3/4 eddike og 1/4 most. Det fungerede vanvittigt godt. Hold nu op det smager godt. Og dijon senneppen i mosen er jo genial. Brændende kærlighed smager jo dejligt, men denne her er bare kompleks i smagen.
Tak for mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang.- Jesper Vollmer
Fantastisk Martin
Jeg er vild med improviseringen. Jeg er selv meget syre-glad, så den kan godt være for syrlig for nogen retten her...
Jeg tester lige din version af på et tidspunkt...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.