Pink Grapefruit Margerita

Tilberedningstid 0-15 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Nok til 4-8 sjusser

  • Margerita

  • 5 pink grapefrugter

  • 1 passende mængde isterninger

  • 20 cl. Tequila

  • 20 cl. Cointreau

  • 10 cl. agavesirup, eller efter smag

  • Peber-rim

  • 2 tsk. knust peber

  • 1 spsk. sukker

  • 1 tsk. fint salt

  • 0,50 tsk. Cayennepeber

  • 1 lime i både

Fremgangsmåde

Margerita:

Flæk grapefrugterne og grill dem på skærefladen. Brug en grill eller en grillpande.

Fyld en kande med isterninger

Pres saften af grapefrugterne, og fyld saften i kanden sammen med tequila, cointreau og agavesirup.

Rør godt rundt og servér i glas med eller uden kant af krydderi eller salt.

 

Peber-rim:

Bland peber, sukker, salt og cayennepeber sammen i en underkop.
 
Gnid kanten af et glas med lime og fyld dyp kanten i krydderi. Fyld glasset med isterninger og sjus og nyd straks.

Billeder fra opskriften

12

Kommentarer

  • Bodil K.

    Så venter man en hel uge med spænding på en opskrift for så at få en drink. Æv
    Mvh Bodil Kjeldsen

    • Joan J.

      Har du prøvet den?
      Man bliver faktisk ret glad af den 😉
      Bedste hilsner
      Joan Jakobsen

    • Astrid P.

      Jeg er helt enig med Bodil.

  • Wanda K.

    Uhm det skal prøves 👍

  • Anne J.

    Savner snart nogle “rigtige” opskrifter i klubben igen.
    Mvh Anne Jakobsen

    • Astrid P.

      Sådan har jeg det også.

    • Jesper Vollmer

      Jeg lytter… Hvad er rigtige opskrifter efter din mening?
      Bare så jeg kan efterleve ønskerne.
      Jesper

  • Anne J.

    Jamen nogen spændende " hverdags/gæste retter som du piftet op.😉 I øvrigt er din kalve culotte fuldstændig fantastisk. Sådan vil jeg stege fremover.
    Mvh
    Anne Jakobsen

  • Astrid P.

    Hej Jesper. Se mit svar under kalveculotte reverse seared, en metode jeg ikke kendte. Så lækkert! Vis os dine tricks, som f.eks. at bruge brænderen på tun, som fremgår af din opskrift. Vis mig gerne nyheder men brug udstyr de fleste har, og lav så maden selv! Lav dejlig enkel velsmagende mad, der ikke lige kræver, at man også til salaten lige skal have indkøbt østers. Mvh. Astrid.

    • Jesper Vollmer

      Jeg er vild med, at du kan li’ det, jeg laver. Det vil jeg fortsat gøre, selvom jeg har inviteret nogle af de dygtigste kokke i landet indenfor i min butik.
      Jeg fortsætter med at fokusere på, at bruge både råvarer og udstyr, som folk har adgang til. Og har jeg fingrene i noget fancy, fortæller jeg altid om en alternativ måde at lave det på. Som f.eks. opskriften med Spätzle, hvor jeg viser et avanceret spätzlejern, men også et alm. dørslag fra IKEA, som løser opgaven.
      At Theis har østers i sin østervinaigrette, er jo op til fortolkning som alle andre opskrifter herinde. Man bruger det, man godt kan lide. Og er der ting, man ikke synes om, så undværer man naturligvis det.
      At Klub Vollmers medlemmer nu for mulighed for at “hilse” på andre kokke, synes jeg og hele teamet bag, er et kæmpe scoop. Et som jeg er stolt af.
      Jeg håber, du vil fortsat vil nyde klubben og dens tiltag.
      Hold øje med eventkalenderen i den kommende tid. Det sker OGSÅ spændende sager.
      Bh.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.