Ingredienser
Nok til 4-8 sjusser
Margerita
5 pink grapefrugter
1 passende mængde isterninger
20 cl. Tequila
20 cl. Cointreau
10 cl. agavesirup, eller efter smag
Peber-rim
2 tsk. knust peber
1 spsk. sukker
1 tsk. fint salt
0,50 tsk. Cayennepeber
1 lime i både
Fremgangsmåde
Margerita:
Flæk grapefrugterne og grill dem på skærefladen. Brug en grill eller en grillpande.
Fyld en kande med isterninger
Pres saften af grapefrugterne, og fyld saften i kanden sammen med tequila, cointreau og agavesirup.
Rør godt rundt og servér i glas med eller uden kant af krydderi eller salt.
Peber-rim:
Bland peber, sukker, salt og cayennepeber sammen i en underkop.
Gnid kanten af et glas med lime og fyld dyp kanten i krydderi. Fyld glasset med isterninger og sjus og nyd straks.