Picnic

Tilberedningstid 30-60 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Limonade

  • 1 kg rørsukker

  • 2 liter vand

  • 6 stk. citroner, skal og saft

  • 8 stk. lime, skal og saft

  • Det fyldte brød

  • 1 stk. rundt bondebrød

  • 4 spsk. grøn pesto

  • 1 håndfuld semitørrede tomater

  • 4 skiver parmaskinke

  • 4 skiver emmentaler

  • 1 passende mængde salat

  • 1 stk. avokado

Fremgangsmåde

Hvis du skal have samme hyggelige picnic som os, skal du have opskrifterne frem på "Rispapirruller" og "Cous cous". 

Her komme dog to af mine yndlings picnic temaer, nemlig limonaden og det fyldte brød. 

Til limonaden koger du sukker og vand op med den revne skal fra både lime og citroner. Sluk, og lad det trække til det er afkølet. Pres al saften fra citrusfrugterne, og bland det sammen med siruppen, og sigt det hele gerne gennem en fin si. 

Nu skal du bare blande det op med vand eller danskvand efter smag. Jeg plejer at lave den 1:3

 

Brødet skærer du et låg af i 45 graders vinkel, og skærer lidt af undersiden af låget. Udhul brødet, så der stadig er lidt brød tilbage rundt i kanten. Smør indersiden af brødet og låget med pesto, og fyld lagvis tomater, skinke, ost, salat og avokado i. Luk med låget, og tryk det hele lidt sammen. Nu kan du fragte det i kurven, uden det hele smatter rundt. 

Nu kan du pakke kurven med alle godterne, og ud og find en solrig plet... 

Billeder fra opskriften

IMG 3592

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Marianne B.

    Det ser godt nok lækkert ud, glæder mig meget til at prøve denne her :-)

  • Lise-Lotte A.

    Hej Jesper
    En fantastisk limonade, som forsvinder, som dug for solen.
    Jeg er storforbruger af citroner, og vil gerne spørge, om man kan lave saltede citroner af citroner, som saften er presset ud af, men hvor skallen ikke er revet af?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lise-Lotte
      Tak for roserne, dem kan jeg godt lli´ 😜
      Jeg synes ikke, det lyder som en god idé at lave de saltsyltede citroner uden selve "kødet" og kun skallen. Tænker at processen kræver noget saftigt.
      Jesper

  • Lise-Lotte A.

    Fint, så vil jeg ikke bruge tid og kræfter på det, men nøjes med at smide skallerne, i det kolde vand.

  • Maria B.

    Det er SÅ lækkert det her!!! Et kæmpe skud Livskvalitet Til sig selv, børnene og sine gæster - jums!
    Kan du ikke skrive hvor alle dine skåle etc er fra? Også gerne dine sorte gryder?
    Kh Maria

    • Jesper Vollmer

      For f..... Maria hvor bliver jeg glad over sådan en besked. Tak... 🙏🏼
      Er det mine stentøjsskåle du er interesseret i? De er lavet af dygtige dygtige Sarah Oakman. Søg på "oh oak" på instagram.
      De sorte gryder er fra Alessi.
      Tak igen for roserne...
      Jesper

  • Maria B.

    Lige præcis dem - jeg googler!

  • Birgitte M.

    Hvor længe kan dette lækre picnic brød holde sig. Vi skal på tur til Sverige og jeg vil gerne have et sådan brød med?
    Mvh Birgitte

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgitte,
      Beklager det sene svar...brødet kan samles dagen før, men ikke tidligere.
      God tur til det svenske!

  • Anita S.

    Hej Jesper. Kan ikke finde opskriften på pesto? Vh Anita

    • Jesper Vollmer

      Hej Anita
      Det er fordi, den ikke ligger der. Men det skal jeg da lave på et tidspunkt. Det har du helt ret i...
      Jesper

  • Anni N.

    Hej Volmer
    Det er en super frisk og dejlig lemonade, tak for den.
    Men hvor længe kan den holde i køleskabet.
    Mvh Anni

    • Jesper Vollmer

      Undskyld det sene svar...
      Jeg har haft min stående et par uger uden problemer. Husk rene flasker og god hygiejne.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.