Ingredienser
Limonade
1 kg rørsukker
2 liter vand
6 stk. citroner, skal og saft
8 stk. lime, skal og saft
Det fyldte brød
1 stk. rundt bondebrød
4 spsk. grøn pesto
1 håndfuld semitørrede tomater
4 skiver parmaskinke
4 skiver emmentaler
1 passende mængde salat
1 stk. avokado
Fremgangsmåde
Hvis du skal have samme hyggelige picnic som os, skal du have opskrifterne frem på "Rispapirruller" og "Cous cous".
Her komme dog to af mine yndlings picnic temaer, nemlig limonaden og det fyldte brød.
Til limonaden koger du sukker og vand op med den revne skal fra både lime og citroner. Sluk, og lad det trække til det er afkølet. Pres al saften fra citrusfrugterne, og bland det sammen med siruppen, og sigt det hele gerne gennem en fin si.
Nu skal du bare blande det op med vand eller danskvand efter smag. Jeg plejer at lave den 1:3
Brødet skærer du et låg af i 45 graders vinkel, og skærer lidt af undersiden af låget. Udhul brødet, så der stadig er lidt brød tilbage rundt i kanten. Smør indersiden af brødet og låget med pesto, og fyld lagvis tomater, skinke, ost, salat og avokado i. Luk med låget, og tryk det hele lidt sammen. Nu kan du fragte det i kurven, uden det hele smatter rundt.
Nu kan du pakke kurven med alle godterne, og ud og find en solrig plet...