Ingredienser
Grøntsagerne
0,50 stk. blomkål
2 hele rødløg
100 gram grønne bønner
200 gram gulerødder
1 håndfuld cornichoner
Lagen
4 dl. eddike
4 dl. sukker
2 tsk. dijon
2 spsk. karry
2 tsk. gurkemeje
2 spsk. maizena
0,50 dl. vand
1 spsk. salt
Fremgangsmåde
Start med at skære alle grøntsagerne ud i den størrelse stykker, du har lyst til, din pickles skal være i.
Jeg kan godt lide min rigtig grov.
Blancher hver type i saltet vand, til den konsistens, du vil have den i. Kom det op i koldt vand for at stoppe kogningen.
Sigt vandet fra, og hold grøntsagerne klar til senere.
Lagen:
Kog eddike og sukker op sammen med sennep.
I en skål samler du maizena og krydderierne med lidt vand, så det er til at fordele i lagen.
Når det koger, pisker du maizenablandingen ud i, og smager til med salt.
Kom alle de blancherede grøntsager op i lagen, og giv dem et opkog.