Pickles

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Grøntsagerne

  • 0,50 stk. blomkål

  • 2 hele rødløg

  • 100 gram grønne bønner

  • 200 gram gulerødder

  • 1 håndfuld cornichoner

  • Lagen

  • 4 dl. eddike

  • 4 dl. sukker

  • 2 tsk. dijon

  • 2 spsk. karry

  • 2 tsk. gurkemeje

  • 2 spsk. maizena

  • 0,50 dl. vand

  • 1 spsk. salt

Fremgangsmåde

Start med at skære alle grøntsagerne ud i den størrelse stykker, du har lyst til, din pickles skal være i. 

Jeg kan godt lide min rigtig grov. 

Blancher hver type i saltet vand, til den konsistens, du vil have den i. Kom det op i koldt vand for at stoppe kogningen. 

Sigt vandet fra, og hold grøntsagerne klar til senere. 

Lagen: 

Kog eddike og sukker op sammen med sennep. 

I en skål samler du maizena og krydderierne med lidt vand, så det er til at fordele i lagen. 

Når det koger, pisker du maizenablandingen ud i, og smager til med salt. 

Kom alle de blancherede grøntsager op i lagen, og giv dem et opkog. 

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Hannah H.

    Hejsa, jeg plejer at bruge pickles til hjemmelavet remoulade. Hvor længe kan sådan en portion holde sig? (Laver jo ikke flere kg remoulade ad gangen), men ville være rart at have stående til når lysten til remoulade, melder sig

  • Niels V.

    Sennep mangler i opskrift, hvor meget skal bruges?. Ellers ser det lækkert ud.

    • Jesper Vollmer

      Sorry… hermed tilføjet i listen.
      2 tsk.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.