Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pavlova. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pavlova

Pavlova

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Marengs:- Pisk hviderne luftige, kom sukkeret, salten og eddiken i, og pisk i ca. 5 min. - Sigt flormelis i, og rør det godt sammen. - Kom marengsen ud på en bageplade på enten bagepapir eller en silikonemåtte. Det sidste vil gøre det meget nemmere a...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Lotte

    Tak. Laver tit Pavlova - skønt at få ideen til at bage natten over! Og at tilsætte lidt farve til fløden! Det løfter … Jeg tegner i øvrigt ofte på bagepapiret, så bunden passer perfekt til serveringsfadet. Mht opbevaring af en stor bund, der ikke kan være i kagedåse - hvor tæt skal beholderen være? (Bedre at lade være at forsøge?)

    • Jesper Vollmer

      Det er jo ikke bare farve men også smag til fløden.
      Hvis den kan stå et tørt sted, ville jeg ikke dække den til. Så bliver den faktisk bare endnu sprødere.
      Hvis man pakket den ind, mens den stadig er bare lidt fugtig inde i midten, vil det gøre resten blød nemlig. Så hellere i fri luft.
      Jesper

  • susanne s.

    hvor lang tid før den skal på bordet, kan den pyntes ?? eller bliver den måske helt blød hvis den står et stykke tid. vh Susanne Simonsen

  • Lis J.

    Kan du evt komponere en opskrift med en " moccaflødeskum" som jeg husker fra mit barndomshjem tror man kaldte det en forårskage?
    På forhånd tak ☺️

  • Dennis J.

    måske dumt ? men mener du rød marmelade da alm. hindbær ell. jordbær eller bør det være de nyere "cremet" fra den gl. fabrik, som er
    mere hindbær/jordbær gele??
    vh Dennis

    • Jesper Vollmer

      Jeg plejer at bruge mørkerøde som brombær eller solbær, men du kan bruge dem, du bedst kan lide.
      Og nej bare helt alm. grove marmelader. Ved piskningen fordeler bærrene sig fint.
      Jesper

  • Pernille S.

    Pavlova er så dejlig en dessert.
    Er vokset op med den af min aussie mum. Der er også en uncooked version af pavlova.

    • Jesper Vollmer

      Hvad er en uncooked version?
      Jesper

  • Pernille S.

    Har tit fået den med is og frugter istedet for flødeskummen.

    • Pernille S.

      I australien taler vi cooked og uncooked. Den bages ikke.
      Vi serverer den med frugt og creme eller evt is
      Den smager godt.

  • Susanne s.

    Hej
    Jeg kan ikke se videoen, der står, private video log ind for at se den. Men jeg er logget ind

  • Jette N.

    Jeg kan heller ikke se videoen har prøvet at skifte kode men kommer ikke igennem

    • Jesper Vollmer

      Tak Jette
      Ja det kan jeg da godt se. Det finder vi lige ud af.
      Håber det snart er oppe igen.
      Jesper

  • Jette N.

    Kan se videoer til og med jomfruhummerbisque

  • Nita B.

    Hvor mange æggehvider er 100 g, er godt klar over, at æggets størrelse har en betydning, men ca.?
    Kan bunden fryses?

    • Jesper Vollmer

      Hej Nita
      En alm. æggehvide vejer 30 gram. Det jeg plejer at gøre, hvis jeg bruger friske æg og ikke pasteuriseret, så vejer jeg æggehviderne af, og måler sukkeret efterfølgende, så det passer sammen.
      Jeg har ikke prøvet at fryse bundende, men forestiller mig, at det vil blive lidt blødt.
      Jesper

  • Ellen J.

    Lavede for nogle uger siden en dejlig pavlova bagt ved 60 grader natten over, som du siger i videoen. Ville gentage succes’en i dag, men rettede mig desværre efter opskriften, hvor der står 50 grader og står nu med en ret ubagt marengsbund - forsøger at redde den ved 115 grader, den nåede at knække, så pæn er den ikke. Forhåbentlig smager den lige så godt som den første jeg bagte.

    • Jesper Vollmer

      Hej Ellen
      Øv... tænker ikke, at de 10 graders forskel kan gøre den store forskel. Men måske skal jeg lige lege lidt med det.
      Håber den blev spiselig alligevel.
      Måske skal jeg lge rette opskriften til til de 60 grader.
      Jesper

  • Else F.

    Tak for den absolut idiotsikrede marengs. Det er min mands yndlingsdessert, og med den marengs er det ingen sag at lave den.
    8 timer ved 50gr, og den er stadig snehvid👍👍💕

    • Jesper Vollmer

      Godt gået Else...
      Ja den er svær at ødelægge på den måde ikk´?
      Jesper

  • Hanne p.

    Hvor lang tid før servering, kan den pyntes?

    • Jesper Vollmer

      Altså 1-2 timer er fint nok.
      Vi lavede den faktisk til et lille hyggeligt bryllup her i sommer.
      Vi anrettede den lidt før, folk skulle spise den.
      Jesper

  • Hanne p.

    Bages den ved 60gr varmluft?

    • Jesper Vollmer

      Ja præcis. Og meget gerne med lågen på klem, så fugten kan slippe ud.
      Jesper

  • Hanne J.

    Hej Jesper
    Jeg har plukket en masse brombær da vi var på Bornholm her i efteråret, kan jeg koge dem op med syltesukker og køle det ned og bruge istedet for marmelade.
    Kh Hanne

    • Jesper Vollmer

      Det lyder da alt for lækkert...
      Det kan du sagtens !
      Jesper

  • Birte H.

    Kunne man evt lave marengs bunden som dine lækre chokolade marengs, altså bare tilsætte chokolade? Er temperatur og bagetid på bundet så den samme som ovenstående?

    • Jesper Vollmer

      Hej Birte
      Undskyld det sene svar. Jeg havde slet ikke set din besked før nu. Det beklager jeg.
      Ja du kan sagtens lave den som chokolademarengs. Hvis du bare skriver marengs i tekstfeltet, kommer min opskrift på netop chokolademarengs.
      Håber det bliver lækkert...
      Jesper

  • Andrea P.

    Mums! Mon man ville kunne lave flødefyldet med safran i stedet for marmelade...og så bær på som du gør? Safran smager vel lidt af blomster og er flot i farven. Det vil jeg prøve! Hvis andre allerede har prøvet og vil fraråde det hører jeg gerne om det :-D

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.