Ingredienser
Pasta salsiccia
200 gram pasta
200 gram salsiccia
4 fed hvidløg
0,50 citron skal og saft
6 blade salvie
1 dåse hvide bønner
2 spsk. smør
1 håndfuld parmesan, revet
Fremgangsmåde
Sæt pastaen over som det første i saltet vand, for i de 10-12 minutter den skal koge, kan du sagtens nå resten her.
Kom lidt olivenolie på en pande, og steg salsicciapølsen af i grove brud. Den behøver ikke få en masse farve her, men kun lige "lukkes" af varmen.
På med snittet hvidløg, citronskal og salvie i varmen, og sauter det lidt af.
Når det lige er blevet vækket lidt i varmen, kommer du de drænede bønner og smørret på. Lad det hele blive aktiveret let af varmen. Krydr bare allerede nu med peber, men vent med saltet, for både osten og pastavandet er salt i sig selv.
Når det hele er dejligt kogt sammen, kommer du en øse af det kogende pastavand ved, og slukker for varmen.
Når pastaen er al dente, tager du lidt mere pastavand fra, og holder det klar til at justere konsistensen til sidst.
Kom pastaen i panden, og slyng det hele godt rundt sammen med parmesanen og lidt ekstra pastavand, så konsistensen bliver perfekt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Enjoy...