Pasta salsiccia

Tilberedningstid 0-15 minutter

Ingredienser

2 personer
  • Pasta salsiccia

  • 200 gram pasta

  • 200 gram salsiccia

  • 4 fed hvidløg

  • 0,50 citron skal og saft

  • 6 blade salvie

  • 1 dåse hvide bønner

  • 2 spsk. smør

  • 1 håndfuld parmesan, revet

Fremgangsmåde

Sæt pastaen over som det første i saltet vand, for i de 10-12 minutter den skal koge, kan du sagtens nå resten her. 

Kom lidt olivenolie på en pande, og steg salsicciapølsen af i grove brud. Den behøver ikke få en masse farve her, men kun lige "lukkes" af varmen. 

På med snittet hvidløg, citronskal og salvie i varmen, og sauter det lidt af. 

Når det lige er blevet vækket lidt i varmen, kommer du de drænede bønner og smørret på. Lad det hele blive aktiveret let af varmen. Krydr bare allerede nu med peber, men vent med saltet, for både osten og pastavandet er salt i sig selv. 

Når det hele er dejligt kogt sammen, kommer du en øse af det kogende pastavand ved, og slukker for varmen. 

Når pastaen er al dente, tager du lidt mere pastavand fra, og holder det klar til at justere konsistensen til sidst. 

Kom pastaen i panden, og slyng det hele godt rundt sammen med parmesanen og lidt ekstra pastavand, så konsistensen bliver perfekt. Smag til med salt, peber og citronsaft. 

Enjoy... 

 

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Karin H.

    Hej hvilke dagligvarebutikker sælger salsiccia? Mvh Karin

    • Jesper Vollmer

      Hej Karin
      Jeg har set dem mange steder bl.a. Rema, Meny, Føtex, Spar og Netto.

    • Søren D.

      Jeg har også set dem i Kvickly. Der har de også pakkerne som Jesper beskriver

  • Gitte B.

    og som hele pakker i Inco

  • Pia M.

    Hvad kan man bruge i stedet for bønner?

    • Jesper Vollmer

      Linser men ellers bare undgå dem.

  • Peter h.

    Anbefaler du at presse farsen ud af pølserne?

    • Jesper Vollmer

      Ja helt klart…

  • Gitte B.

    kan man erstatte hvide bønner med kidney bønner eller sorte bønner?

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens…

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.