Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta Puttanesca.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Ser lækkert ud....Elsker lynretter i hverdagen....Mona Kragh
Hej Volmer. Hvad er det du kom i som erstatning for ekstra chili. Hørte du sagde du altid havde det fremme på bordet
Kh Preben
Det er Piment D'espelette :)
Kan jeg bruge en erstatning for ansjoser?
Retten smager fint uden ansjoser.
Kan tørrede Peperoncini bruges i stedet for friske?
Når du
skriver ansjoser, går jeg ud fra, at det er det, jeg kalder sardeller.
Mange hilsener .
Hellen Gram Andersson
Det skal jeg helt klar prøve, ser så lækkert ud. Men det krydderi Piment D’espelette, har jeg prøvet at skaffe i Holstebro, Kvickly, Bilka og Helsam, men forgæves. Har du et tip til hvor jeg skal forsøge mig?
Hej Kirsten
Jeg har fundet det i Salling.
Mvh.
Judy
Æv at Salling lukker i Aarhus....
Ligger i Aarhus
Kirsten - du kan finde det i flere netbutikker👍🏼
Dejlig nem og velsmagende pastaret, datteren var igen prøveklud, hun var begejstret. Vi så videoen mens vi spiste så hun kunne se hvor nemt det er. Det skal laves igen.
Ok så Du så filmen, lavede retten og så så du filmen igen?
Sejt...
Jesper
Jeps .
hej Vollmer
kan man bruge frisk pasta eller er den bedre som vist
mvh Lene
Hej Lene
Du kan sagtens bruge frisk pasta. Det er jo selve saucen, der gør det til en Puttanesca.
Jesper
Hej Jesper
Har lige lavet og spist din pasta, for pokker hvor det smagte skøøøønt. Mage til velsmag skal man lede længe efter, og så ovenikøbet hurtig mad - mer af det. Mvh ann-marie i Helsingør
DET kommer der 😜
Jesper
Hej Jesper,Hvilken pasta brug du og (firma) i puttenesca,det ser tykker ud end normal spagetti
Hej Joan
Jeg brugte sådan nogle lidt minimakaroni fra De Cecco.
Tror det var dem her:
https://vinmedmere.dk/shop/872-pasta/18553-de-cecco-pasta-bucatini-no-15-500-g/?gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxSsSGq9TKMwg1hkUY75Oc9oJgzU6RdNSi9iwFQRxQNkxxOa7bgZWcaAuNMEALw_wcB
I mit lokale supermarked har de masser at vælge imellem. Jeg nuppede dem, men alle slags tørre pastatyper passer fint til.
Jesper
Hej Vollmer. Hvad mærke er minihakkeren
Hej Tina
Det er den her, jeg har:
https://www.kitchenone.dk/produkt/cuisinart-ch-4-minihakker/?shopping_id_click=1067-1092-28068&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5fBKczzRWUR1y6rkP4RMkJQNp8rgN9JLCP7-0HomTIL01UFj5_yRhgaAgbCEALw_wcB
Jesper
Hej hvad er det for et mærke i mini hakker den med den lille spatel
Mvh
Molle
lene.molle@gmail.com
Hej Lene
Det står lige herover ☺️
Men du kan da også godt få linket 😜
https://www.kitchenone.dk/produkt/cuisinart-ch-4-minihakker/?shopping_id_click=1067-1092-28068&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5fBKczzRWUR1y6rkP4RMkJQNp8rgN9JLCP7-0HomTIL01UFj5_yRhgaAgbCEALw_wcB
Jesper
Dejlig nem ret, elsker at give den et ekstra pift med egen hjemmelavet pasta.
Uhhh ambitiøst Brian 👏🏻
Jesper
Afprøvede denne lækre ret i går, og mums den er fantastisk 🤩 hurtigt og dejligt nemt 🤩
Jeg blir´ så glad...
Jesper
Har lige lavet denne pastaret. Hold op den er fantastisk og god video til hjælp. Jeg brugte en hel chili og retten smagte , som noget jeg ikke har smagt før
For hulen da Dorthe...
Jeg bliver helt glad ned i maven !
Jesper
Det var en rigtig dejlig nem og velsmagende ret, som vi fik her til aften. Alle i familien roste den :) Jeg går ud fra, at citronskal og - saft blandes i retten lige inden parmesandrys?
Lækker lækker pastaret 🤩
Jesper, hvor finder du så store og flotte ansjoser? Jeg synes kun jeg kan finde bitte små i glas med olie.
Kongeret 👏👌👍
Hej Pia,
Tak for feedback! Den ret er bare mums 😋
Fantastisk pastaret👏🏼
‘Sikke mange smage der er’ sagde min 17 årige søn😊
Hej Helle,
Hvis retten er godkendt af sønnen, kan jeg ikke bede om andet. Fedt! 🤪
Hej Jesper. Der er mange steder hvor der skal bruges parmesan, men hvilken vil du anbefale. Jeg er altid i tvivl om hvilken jeg skal vælge.
M.v.h Elly
Jeg bruger altid Parmigiano Reggiano. Den kan jeg bedst lide.
Den er lidt dyrere, men jeg synes, den er det værd. Det er en kvalitetsost.
Jesper
Hvis jeg kun har kalamataoliven , duer de i spaghetti puttanesca ?? Mvh Dorthe
Hej Dorthe
Dem kan du sagtens bruge. Alle sorte oliven passer til denne ret.
Jeg synes, der er mere smag i dem med sten i, og ikke de udstenede. Der er lidt arbejde med dem, men det er det værd.
Jesper
Tak
Hej Jesper
Vil jeg kunne bruge fx pasta penne el.lign i stedet for lange pastaer, ja altså alt er vel muligt, men ville bare høre hvad du tænker om det.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.