Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta Puttanesca. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte pastaen over og koge i rigeligt saltet vand.  Hak Chili og snit hvidløg, inden begge dele sauteres af i lidt olie. Hvidløgene må ikke blive mørke.  Kør ansjoser, kapers og oliven i en minihakker, og kom det med op i gryden. Lad det...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 01 07 Kl. 14.41.00

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mona K.

    Ser lækkert ud....Elsker lynretter i hverdagen....Mona Kragh

  • Preben S.

    Hej Volmer. Hvad er det du kom i som erstatning for ekstra chili. Hørte du sagde du altid havde det fremme på bordet
    Kh Preben

    • Vibeke S.

      Det er Piment D'espelette :)

  • Else H.

    Kan jeg bruge en erstatning for ansjoser?

    • Pia R.

      Retten smager fint uden ansjoser.

  • Hellen G.

    Kan tørrede Peperoncini bruges i stedet for friske?
    Når du
    skriver ansjoser, går jeg ud fra, at det er det, jeg kalder sardeller.
    Mange hilsener .
    Hellen Gram Andersson

  • Kirsten K.

    Det skal jeg helt klar prøve, ser så lækkert ud. Men det krydderi Piment D’espelette, har jeg prøvet at skaffe i Holstebro, Kvickly, Bilka og Helsam, men forgæves. Har du et tip til hvor jeg skal forsøge mig?

    • Judy M.

      Hej Kirsten
      Jeg har fundet det i Salling.
      Mvh.
      Judy

    • Kirsten K.

      Æv at Salling lukker i Aarhus....

    • Kirsten K.

      Ligger i Aarhus

    • Lone C.

      Kirsten - du kan finde det i flere netbutikker👍🏼

  • Sanna K.

    Dejlig nem og velsmagende pastaret, datteren var igen prøveklud, hun var begejstret. Vi så videoen mens vi spiste så hun kunne se hvor nemt det er. Det skal laves igen.

    • Jesper Vollmer

      Ok så Du så filmen, lavede retten og så så du filmen igen?
      Sejt...
      Jesper

    • Sanna K.

      Jeps .

  • Lene B.

    hej Vollmer
    kan man bruge frisk pasta eller er den bedre som vist
    mvh Lene

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Du kan sagtens bruge frisk pasta. Det er jo selve saucen, der gør det til en Puttanesca.
      Jesper

  • Ann-marie C.

    Hej Jesper
    Har lige lavet og spist din pasta, for pokker hvor det smagte skøøøønt. Mage til velsmag skal man lede længe efter, og så ovenikøbet hurtig mad - mer af det. Mvh ann-marie i Helsingør

    • Jesper Vollmer

      DET kommer der 😜
      Jesper

  • Joan M.

    Hej Jesper,Hvilken pasta brug du og (firma) i puttenesca,det ser tykker ud end normal spagetti

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Jeg brugte sådan nogle lidt minimakaroni fra De Cecco.
      Tror det var dem her:
      https://vinmedmere.dk/shop/872-pasta/18553-de-cecco-pasta-bucatini-no-15-500-g/?gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxSsSGq9TKMwg1hkUY75Oc9oJgzU6RdNSi9iwFQRxQNkxxOa7bgZWcaAuNMEALw_wcB
      I mit lokale supermarked har de masser at vælge imellem. Jeg nuppede dem, men alle slags tørre pastatyper passer fint til.
      Jesper

  • tina s.

    Hej Vollmer. Hvad mærke er minihakkeren

    • Jesper Vollmer

      Hej Tina
      Det er den her, jeg har:
      https://www.kitchenone.dk/produkt/cuisinart-ch-4-minihakker/?shopping_id_click=1067-1092-28068&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5fBKczzRWUR1y6rkP4RMkJQNp8rgN9JLCP7-0HomTIL01UFj5_yRhgaAgbCEALw_wcB
      Jesper

  • Lene B.

    Hej hvad er det for et mærke i mini hakker den med den lille spatel
    Mvh
    Molle
    lene.molle@gmail.com

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Det står lige herover ☺️
      Men du kan da også godt få linket 😜
      https://www.kitchenone.dk/produkt/cuisinart-ch-4-minihakker/?shopping_id_click=1067-1092-28068&gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5fBKczzRWUR1y6rkP4RMkJQNp8rgN9JLCP7-0HomTIL01UFj5_yRhgaAgbCEALw_wcB
      Jesper

  • Brian R.

    Dejlig nem ret, elsker at give den et ekstra pift med egen hjemmelavet pasta.

    • Jesper Vollmer

      Uhhh ambitiøst Brian 👏🏻
      Jesper

  • Merete F.

    Afprøvede denne lækre ret i går, og mums den er fantastisk 🤩 hurtigt og dejligt nemt 🤩

    • Jesper Vollmer

      Jeg blir´ så glad...
      Jesper

  • Dorthe K.

    Har lige lavet denne pastaret. Hold op den er fantastisk og god video til hjælp. Jeg brugte en hel chili og retten smagte , som noget jeg ikke har smagt før

    • Jesper Vollmer

      For hulen da Dorthe...
      Jeg bliver helt glad ned i maven !
      Jesper

  • Mette C.

    Det var en rigtig dejlig nem og velsmagende ret, som vi fik her til aften. Alle i familien roste den :) Jeg går ud fra, at citronskal og - saft blandes i retten lige inden parmesandrys?

  • Karin B.

    Lækker lækker pastaret 🤩
    Jesper, hvor finder du så store og flotte ansjoser? Jeg synes kun jeg kan finde bitte små i glas med olie.

  • Pia J.

    Kongeret 👏👌👍

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia,
      Tak for feedback! Den ret er bare mums 😋

  • Helle H.

    Fantastisk pastaret👏🏼
    ‘Sikke mange smage der er’ sagde min 17 årige søn😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Hvis retten er godkendt af sønnen, kan jeg ikke bede om andet. Fedt! 🤪

  • Elly G.

    Hej Jesper. Der er mange steder hvor der skal bruges parmesan, men hvilken vil du anbefale. Jeg er altid i tvivl om hvilken jeg skal vælge.
    M.v.h Elly

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger altid Parmigiano Reggiano. Den kan jeg bedst lide.
      Den er lidt dyrere, men jeg synes, den er det værd. Det er en kvalitetsost.
      Jesper

  • Dorthe K.

    Hvis jeg kun har kalamataoliven , duer de i spaghetti puttanesca ?? Mvh Dorthe

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Dem kan du sagtens bruge. Alle sorte oliven passer til denne ret.
      Jeg synes, der er mere smag i dem med sten i, og ikke de udstenede. Der er lidt arbejde med dem, men det er det værd.
      Jesper

    • Elly G.

      Tak

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Vil jeg kunne bruge fx pasta penne el.lign i stedet for lange pastaer, ja altså alt er vel muligt, men ville bare høre hvad du tænker om det.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.