Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta og kødboller. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pasta og kødboller

Pasta og kødboller

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Fordi kødbollerne er så hurtige at lave, starter du faktisk med at sætte din pasta over og koge. Så har du 10-12 min. til at lave resten.  Bollerne samles ved at komme kødet op i en skål sammen med hakket basilikum, hakkede soltørrede tomater, revet...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Pasta og kødboller2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Bettina K.

    Hej Volmer
    Ville man kunne skifte oksekødet ud og så bruge kylling i stedet for
    Hilsen Bettina

  • Jesper Vollmer

    Hej Bettina
    Det kan du sagtens. Jeg fik faktisk meget smagfulde fjerkræskødboller igår ;)
    Jesper

  • Bettina K.

    Tusind tak for svar Jesper jeg går i gang med den🙂

  • Lene J.

    Super nem og fantastisk ret

    • Jesper Vollmer

      Ja det er virkelig en nem ret. Specielt når man får lavet den et par gange... Så går det stærkt !
      Jesper

  • Thea L.

    Dejlig nem ret med super smag i og samtidig børnevenlig ..uhmmm 😋

    • Jesper Vollmer

      Tak Thea
      Den er så børnevenlig, at jeg for nylig fik et billede af en 11 årig, der helt selv havde lavet den ud fra opskriften her. Mere børnevenligt bliver det vist ikke...
      Jesper

  • Jonna v.

    Hej, er det en bestemt parmesan du bruger, de fås jo i forskellige varianter ?
    Mv. Jonna.

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna
      Undskyld det sene svar.
      Jeg er glad for parmesan, og derfor køber jeg som regel den lidt dyrere Parmigiano Reggiano.
      Prøv at kigge med og læs om det i det link her:
      https://feinschmeckeren.dk/anbefalinger/parmesan/
      Jesper

  • Berit A.

    Hej Jesper
    Hva kan man skidte hvidløg ud med. Ofte en udfordring jeg ik ved hvordan jeg skal løse. Min mand kan ikke tåle det, og jeg savner det..

    • Jesper Vollmer

      Hej Berit
      Det har flere spurgt om herinde, og det eneste jeg kan komme på med hvidløgssmag, som ikke er hvidløg er Ramsløg. Det har selvfølgelig en kort sæson, men der findes masser af ramsløgs produkter på markedet. Prøv at lege lidt med dem.
      Jesper

  • Berit A.

    Tak Jesper. Jeg forsøger ;-)

  • Bettina H.

    Altså...jeg ville faktisk have taget et billede...men vi nåede at spise (læs kaste det ind i munden med fulde gardiner ;) ) det hele før vi kunne tage et billede. HOLD NU OP - sikke en smag - wauuu og super nemt.
    Vi havde dog ikke frisk basilikum (brugte tørret) og manglede også de soltørrede tomater. Men det smagte altså alligevel MUMS! :)

  • Ruth H.

    Hvis der nu er nogen som absolut ikke spiser ost af nogen art, fungerer opskriften så fint uden parmesan eller skal det erstattes ned noget andet ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Ruth
      Nej nej du kan sagtens undvære osten. Det er med til at gøre kødbollerne lidt mere saftige, men kan sagtens laves uden.
      Jesper

  • Mette V.

    Hej Jesper
    Dejlig ret. Havde ikke soltørrede tomater, men en rest rød pesto. Det fungerede fint... kunne du komme med den lange version af tomatsaucen. Fik nemlig ikke så dyb en smag frem.....
    Og, TAK for stor hjælp i køkkenet.. jeg finder ofte min inspiration hos dig og mine store drenge bruger også dine videoer på deres maddage👍🏼

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Tak for roserne... de luner !
      I forhold til en mere fyldig tomatsauce kan du evt. teste den af, jeg har lavet i Fiskelasagnen. Den er lidt mere intens.
      Jesper

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Er det denne opskrift vi skal bruge på søndag til valentines event a la lady og vagabonden.
    Tillykke med bryllupsdagen👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️
    Kh Christina

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina
      Ja det er den her!
      Jesper

  • Gyda T.

    Hej Jesper.
    Jeg havde tilmeldt mig til at følge dig ,her til aften, samt lytte til Anettes stemme, som vi holder så meget af. Men øv , jeg kan ikke finde ud af at se det live😬. Men jeg fik lavet retten, og det var smagte rigtig godt. 😋😋 Kan du forklare hvordan jeg skal gøre🤔. Venlig hilsen Gyda 🙂

    • Jesper Vollmer

      Hej Gyda
      Det var da synd, at det drillede dig. Alle tilmeldte til arrangementet skulle gerne have modtaget et link på mailen, som gav adgang ind til hyggen.
      Vi gør det helt sikkert igen, så bare vær lidt tålmodig. Så må du være klar igen.
      Jesper

  • Mia H.

    Havde ikke prøvet retten før i aften live. Det smager fantastisk. Og tak for en hyggelig time. Synd at teknikken drillede. Dejligt med Anettes sang indimellem 😊

  • Mia H.

    Havde ikke prøvet retten før i aften live. Det smager fantastisk. Og tak for en hyggelig time. Synd at teknikken drillede. Dejligt med Anettes sang indimellem 😊

    • Jesper Vollmer

      Tak Mia
      Ja det er SÅ irriterende, at teknikken ikke kunne følge med.
      Det må og skal vi have løst til næste gang !
      Jesper

  • Kurt F.

    Hej Jesper det var rigtig hyggelig da jeg desvære er bleve alene fik jeg fat i min bror og svigerinde super dejlig mad tak Anette 😍og Jesper ❤️ Vh Kurt

    • Jesper Vollmer

      Hej Kurt
      Godt I kunne hygger jer lidt sammen så !
      Jesper

  • Bente J.

    De fleste, der ikke tåler hvidløg, kan godt tåle hvidløgsaroma, dvs. selve smagsstoffet.
    Smagsstoffet kan tilsættes forskellige spiseolier, fx rapsolie eller olivenolie. Jeg tror Lehnsgaard fremstiller én.
    Eller man kan tilsætte hvidløgsaroma, der kan fås hos www.die-Scheune.de
    Det stof, der generer nogle af os, er sædvanligvis nogle kulhydrater i løgene, de såkaldte FODMAPs. Der er udviklet et australsk koncept, The Low FODMAP Diet, som kan forebygge problemerne hos mange mennesker med irritabel tarm. Vi er ikke kræsne, bare mere sarte end folk er flest.

  • Gitte J.

    Hej Jesper
    Tak for dejlige opskrifter 🌞
    Kan jeg bruge kyllingfars i stedet for okse
    Mvh Gitte

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte
      Det kan du sagtens. Det ville faktisk være ret lækkert, tænker jeg !
      Jesper

  • Bjørn

    Som ny kunde fik jeg i dag debut med denne ret. Super lækker og eneste udfordring var ikke at overspise😉

  • Hanna P.

    Hvis jeg bruger tørret basilikum, hvor meget skal jeg så bruge ?

    • Jesper Vollmer

      1-2 spiseskeer...
      Jesper

  • Mette D.

    Hej. Er der også en opskrift på kødsovs?

    • Jesper Vollmer

      Ikke endnu... men god idé !
      Jesper

  • Karina G.

    Mega lækker ret som hele familien var vild med👍🏼🤩

  • Karina G.

    Mega lækker ret som hele familien var vild med👍🏼🤩

  • Jette F.

    Hvor smager denne ret pragtfuldt. TAK for den bedste net kogebog af alle! Har også prøvet din chili con carne, og den slår da alle lignende. I aften kaster jeg mig ud i din fiske lasagne.
    Vh Jette

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette,
      YES - mange tak for den fine ros. Det varmer og motiverer! Glæder mig til at høre din vurdering af fiske lasagnen... den er så lækker

  • Jørgen H.

    Hej Jesper
    Min første ret i klubben, det blev en succes. Nem at lave og lækker at spise 👍👏

    • Jesper Vollmer

      Sådan Jørgen... Er vild med, at det virker for dig.
      Hvis du godt kan lide de nemme og hurtige retter, kan du kigge under tidsindikatoren på retter på under 15 min.
      Men måske du også har dage med mere tid... Sig til, hvilke andre retter du tester af.
      Jesper

  • Christine B.

    Megalækker og nem ret :-)

  • Kari P.

    Jeg ledte efter en god sovs til pasta, og prøvede denne her, Jesper, mums og så nemt, jeg havde dog lidt travlt så jeg formede ik kødboller, men svitsede kød og løg som t millionbøf,

    • Jesper Vollmer

      Du´ så go´ !
      Det er så skønt at høre, at det virker.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.