Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta beurre blanc.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Pasta beurre blanc
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Kari P.
Hej Jesper, jeg digtede engang en ægge salat med blancherede tomater uden kerner, det ser noget nemmere ud end sådan som jeg stod og biksede med kerner, snittet og skallen af gik nemt,
- Jesper Vollmer
Haha… Kari
Ja man skal lige lure teknikken.
Men her ser du, hvordan jeg gør.
Jesper
- Kari P.
Ja du lige som presser tomaten som når man presser saft af citron ?
- Jesper Vollmer
Det var faktisk nogle ret grove tomater de der. Normalt smutter kernerne nemmere ud end du ser her.
Når de er kvartet, burde det være lige til…
- Lise l.
Hej
Kan man bruge andet end vermouth
😀- Jesper Vollmer
Sagtens...
Hvidvin eller Nolly Prat
Jesper
- Lise l.
Hej igen
Man skal se og høre før man spørger, ja man kan bruge hvidvin som du også siger, men tak alligevel. 😩😀- Jesper Vollmer
Haha, ja man skal holde tungen lige i munden, der kan godt komme meget info ;)
Jesper
- Lise l.
👍😄
- Carsten K.
Hej Jesper,
Der er en ny beskrivelse i den beskrivelse af pasta opskriften jeg ikke har set før : “”koge vermouth’ en halvt ind..” - der der med “halvt ind…” hvordan styrer jeg det?- Jesper Vollmer
Hej Carsten
Den skal koges ind til ca. halvdelen.
Du kan ogsåkoge den endnu længere ind, men så bliver den lidt sødere.
Du kan se i filmen, hvordan jeg gør.
Jesper
- Lise l.
Hej Jesper
Super lækker ret, og så enkelt, det fik minder om Italien frem.- Jesper Vollmer
Dejligt den faldt i din smag! Intet som at få gode minder frem :D
Jesper
- Karin E.
Så nem og hurtig at lave. Tænker at den også må være god som tilbehør til grillaftenerne til sommer, det skal ihverfald testes.
- Jesper Vollmer
Den er nemlig slet ikke svær, og virker også godt som tilbehør ;)
Jesper
- Søren D.
Det smagte fantastisk. Den var også nem
- Pia O.
Fantastisk enkel ret og hold nu op det smager jo så englene synger. ☺️
- Helle B.
Hej Jesper. Vi skal have besøg af nogen der ikke tåler mælkeprodukter og æg. Pasta uden æg, kan jeg nemt finde, men hvad er bedst at erstatte smørret med?
Hilsen Helle- Jesper Vollmer
Hej Helle
Undskyld det sene svar.
Med den allergi er beurre blanc nok ikke det rette nej.
Du kan faktisk godt emulgere en sauce på 50/50 bouillon og vin, der koges næsten væk på samme måde, og så piske den op med olivenolie.
Jesper
- Søren D.
Hvad er forskellen på Vermouth og Noilly Prat? Jeg tænker på smagen
- Jesper Vollmer
Hej Søren
Jeg har altid bare haft Noilly Prat i mit skab i køkkenet. Du ville helt sikkert sagtens kunne bruge alm. Vermouth i stedet.
Jeg fandt denne beskrivelse af forskellen... Håber det hjælper.
https://www.drikkeabc.dk/47/dry-martini
Jesper
- Finn J.
Hej Jesper
En fantastisk dejlig nem ret, vi rev lidt parmesan ost på, og så var vi “syd på” igen. 😁😁😁
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.