Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta beurre blanc. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pasta beurre blanc

Pasta beurre blanc

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

En enkelthed der minder mig om, hvor godt meget få ingredienser kan smage. Bare vent... ;)  Tomat concasse:- Tomaterne giver du et lille krydssnit modsat blomsten. Kog en gryde med vand op og kom salt i. Kom tomaterne i, og lad dem blanchere i ca. 1...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

21

Kommentarer

  • Kari P.

    Hej Jesper, jeg digtede engang en ægge salat med blancherede tomater uden kerner, det ser noget nemmere ud end sådan som jeg stod og biksede med kerner, snittet og skallen af gik nemt,

    • Jesper Vollmer

      Haha… Kari
      Ja man skal lige lure teknikken.
      Men her ser du, hvordan jeg gør.
      Jesper

  • Kari P.

    Ja du lige som presser tomaten som når man presser saft af citron ?

    • Jesper Vollmer

      Det var faktisk nogle ret grove tomater de der. Normalt smutter kernerne nemmere ud end du ser her.
      Når de er kvartet, burde det være lige til…

  • Lise l.

    Hej
    Kan man bruge andet end vermouth
    😀

    • Jesper Vollmer

      Sagtens...
      Hvidvin eller Nolly Prat
      Jesper

  • Lise l.

    Hej igen
    Man skal se og høre før man spørger, ja man kan bruge hvidvin som du også siger, men tak alligevel. 😩😀

    • Jesper Vollmer

      Haha, ja man skal holde tungen lige i munden, der kan godt komme meget info ;)
      Jesper

  • Lise l.

    👍😄

  • Carsten K.

    Hej Jesper,
    Der er en ny beskrivelse i den beskrivelse af pasta opskriften jeg ikke har set før : “”koge vermouth’ en halvt ind..” - der der med “halvt ind…” hvordan styrer jeg det?

    • Jesper Vollmer

      Hej Carsten
      Den skal koges ind til ca. halvdelen.
      Du kan ogsåkoge den endnu længere ind, men så bliver den lidt sødere.
      Du kan se i filmen, hvordan jeg gør.
      Jesper

  • Lise l.

    Hej Jesper
    Super lækker ret, og så enkelt, det fik minder om Italien frem.

    • Jesper Vollmer

      Dejligt den faldt i din smag! Intet som at få gode minder frem :D
      Jesper

  • Karin E.

    Så nem og hurtig at lave. Tænker at den også må være god som tilbehør til grillaftenerne til sommer, det skal ihverfald testes.

    • Jesper Vollmer

      Den er nemlig slet ikke svær, og virker også godt som tilbehør ;)
      Jesper

  • Søren D.

    Det smagte fantastisk. Den var også nem

  • Pia O.

    Fantastisk enkel ret og hold nu op det smager jo så englene synger. ☺️

  • Helle B.

    Hej Jesper. Vi skal have besøg af nogen der ikke tåler mælkeprodukter og æg. Pasta uden æg, kan jeg nemt finde, men hvad er bedst at erstatte smørret med?
    Hilsen Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Undskyld det sene svar.
      Med den allergi er beurre blanc nok ikke det rette nej.
      Du kan faktisk godt emulgere en sauce på 50/50 bouillon og vin, der koges næsten væk på samme måde, og så piske den op med olivenolie.
      Jesper

  • Søren D.

    Hvad er forskellen på Vermouth og Noilly Prat? Jeg tænker på smagen

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Jeg har altid bare haft Noilly Prat i mit skab i køkkenet. Du ville helt sikkert sagtens kunne bruge alm. Vermouth i stedet.
      Jeg fandt denne beskrivelse af forskellen... Håber det hjælper.
      https://www.drikkeabc.dk/47/dry-martini
      Jesper

  • Finn J.

    Hej Jesper
    En fantastisk dejlig nem ret, vi rev lidt parmesan ost på, og så var vi “syd på” igen. 😁😁😁

  • Mieke L.

    Det smager virkelig godt 😃😋 dejlig nem ret.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.