Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta beurre blanc.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Hej Jesper, jeg digtede engang en ægge salat med blancherede tomater uden kerner, det ser noget nemmere ud end sådan som jeg stod og biksede med kerner, snittet og skallen af gik nemt,
Haha… Kari
Ja man skal lige lure teknikken.
Men her ser du, hvordan jeg gør.
Jesper
Ja du lige som presser tomaten som når man presser saft af citron ?
Det var faktisk nogle ret grove tomater de der. Normalt smutter kernerne nemmere ud end du ser her.
Når de er kvartet, burde det være lige til…
Hej
Kan man bruge andet end vermouth
😀
Sagtens...
Hvidvin eller Nolly Prat
Jesper
Hej igen
Man skal se og høre før man spørger, ja man kan bruge hvidvin som du også siger, men tak alligevel. 😩😀
Haha, ja man skal holde tungen lige i munden, der kan godt komme meget info ;)
Jesper
👍😄
Hej Jesper,
Der er en ny beskrivelse i den beskrivelse af pasta opskriften jeg ikke har set før : “”koge vermouth’ en halvt ind..” - der der med “halvt ind…” hvordan styrer jeg det?
Hej Carsten
Den skal koges ind til ca. halvdelen.
Du kan ogsåkoge den endnu længere ind, men så bliver den lidt sødere.
Du kan se i filmen, hvordan jeg gør.
Jesper
Hej Jesper
Super lækker ret, og så enkelt, det fik minder om Italien frem.
Dejligt den faldt i din smag! Intet som at få gode minder frem :D
Jesper
Så nem og hurtig at lave. Tænker at den også må være god som tilbehør til grillaftenerne til sommer, det skal ihverfald testes.
Den er nemlig slet ikke svær, og virker også godt som tilbehør ;)
Jesper
Det smagte fantastisk. Den var også nem
Fantastisk enkel ret og hold nu op det smager jo så englene synger. ☺️
Hej Jesper. Vi skal have besøg af nogen der ikke tåler mælkeprodukter og æg. Pasta uden æg, kan jeg nemt finde, men hvad er bedst at erstatte smørret med?
Hilsen Helle
Hej Helle
Undskyld det sene svar.
Med den allergi er beurre blanc nok ikke det rette nej.
Du kan faktisk godt emulgere en sauce på 50/50 bouillon og vin, der koges næsten væk på samme måde, og så piske den op med olivenolie.
Jesper
Hvad er forskellen på Vermouth og Noilly Prat? Jeg tænker på smagen
Hej Søren
Jeg har altid bare haft Noilly Prat i mit skab i køkkenet. Du ville helt sikkert sagtens kunne bruge alm. Vermouth i stedet.
Jeg fandt denne beskrivelse af forskellen... Håber det hjælper.
https://www.drikkeabc.dk/47/dry-martini
Jesper
Hej Jesper
En fantastisk dejlig nem ret, vi rev lidt parmesan ost på, og så var vi “syd på” igen. 😁😁😁
Det smager virkelig godt 😃😋 dejlig nem ret.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.