Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta Amatriciana. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at skære din panchetta ud i store tern. Husk de svinder lidt i størrelse, når de bliver stegt.  Steg dem af evt. med lidt olivenolie, så de smider noget af fedtet, og tager lidt farve.  Snit løg og hvidløg, og steg dem med til de falder...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Hannah H.

    FEDT! Tak for at lytte til mit ønske….der er længe til Rom kalder igen, så nu vil jeg selv lave det. ( dog med Guanciale), købt i Rom😉👍)

    • Jesper Vollmer

      Selv tak Hannah 😄

  • yrsa s.

    Ser dejligt ud og jeg mindes Napoli. Den skal jeg prøve. Tak

  • Pia S.

    Hej Jesper hvor køber man sådan en rund panchetta? Retten ser virkelig spændende ud må prøves.

    • Jesper Vollmer

      Lige den der købte jeg i Torvehallerne, men der er masser af panchetta derude i butikkerne...
      Jesper

  • Pia D.

    Hej Jesper
    Hvis vi gerne vil servere en salat til , kan du anbefale en god en 🙏

    • Jesper Vollmer

      Hvad med den her: https://klubvollmer.dk/vinter-broedsalat
      Den passer godt til...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.