Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Partering af kylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 0-15 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Det er bare så nemt, når man ved, hvordan man skal gøre 😊
Har prøvet med en stegt kylling - helt perfekt 😄
Ja så kan du det... og rigtigt man tager jo bare teknikken videre til andre fugle stegte eller rå !
Jesper
Dette bliver nok en lidt længere kommentar, men top motiveret og inspireret.
Ville lave din Kylling med Harissa hertil aften, men da vi kun er to til spisning valgte jeg at partere kyllingen. Det har jeg leget med før, men har aldrig haft så lidt spild som i dag. Havde tilmed købt den dyrere økologiske kylling, og blev så positiv over hvor gode vingerne så ud, så de røg i fryseren så de kan bruges til Barbecue vinger på Kamado grillen til sommer - plejer ellers aldrig at gide vingerne.
Lår blev delt i Over og underlår og brugt til Kylling i Harrissa. Hev skindet af filleterne og kunne nemt skære det sidste vingeben af - så bliver de til Butter Chicken om et par dage.
Resten røg i fryseren, sammen med tidligere parteret kyllingerester, så der på et senere tidspunkt kan laves en kylling fond. Har indtil videre dog syntes at de opskrifter man har fundet på kylling fond ofte har gjort fonden dyrere at lave end selv retten - så hvis der kommer video med det på et tidspunkt vil det være fedt.
I den forbindelse har jeg også altid været i tvivl om hvilken mængde man skal fryse i poserne, så det giver mening at tage op til senere - giver jo ingen mening at fryse 2 liter, hvis man ofte bruger en kvart eller en halv.
Sidst men ikke mindst, så brugte jeg denne gang solo hvidløgene - så meget nemmere at arbejde med, så tror når de sidste almindelig hvidløg er brugt så går jeg ikke tilbage dertil.
Tak for god inspiration og motivation.
Hej Søren
Undskyld det sene svar!
Det lyder som om, du har styr på dine kyllinger.
i forhold til længderne af fond, så plejer jeg selv at fryse i 1 liters beholdere. Det er en passende mængde, synes jeg.
I restauranterne jeg har arbejdet i bestilte vi kasser af 10 kg. kyllingeskrog hjem, som vi lavede fond på. Vi startede altid med, at smide skrogene ind i ovnen ved 250°, til de var hårdt ristet af. Det giver en fantastisk smag i fonden. Så jo større gryde du har, jo mere laver du ad gangen, for den skal jo gerne koges lidt ind, så den bliver intensiveret i smagen. Jeg koger som regel min ind til 1/5 af den oprindelige mængde. Man kan jo altid sæde den med vand, hvis det er til suppe.
Er så glad for, at du finder inspiration i klubben...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.