Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Partering af kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Partering af kylling

Partering af kylling

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Det er rigtig ofte, hvor du kun skal bruge enten bryst eller lår i en opskrift. Men det giver så meget mening, både i forhold til økonomi men også kvalitet og evner, at øve sig på at købe hele fugle, og så selv skære dem ud.  Jeg viser dig her i...

Billeder fra opskriften

Partering af kylling2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lissi R.

    Det er bare så nemt, når man ved, hvordan man skal gøre 😊
    Har prøvet med en stegt kylling - helt perfekt 😄

    • Jesper Vollmer

      Ja så kan du det... og rigtigt man tager jo bare teknikken videre til andre fugle stegte eller rå !
      Jesper

  • Søren S.

    Dette bliver nok en lidt længere kommentar, men top motiveret og inspireret.
    Ville lave din Kylling med Harissa hertil aften, men da vi kun er to til spisning valgte jeg at partere kyllingen. Det har jeg leget med før, men har aldrig haft så lidt spild som i dag. Havde tilmed købt den dyrere økologiske kylling, og blev så positiv over hvor gode vingerne så ud, så de røg i fryseren så de kan bruges til Barbecue vinger på Kamado grillen til sommer - plejer ellers aldrig at gide vingerne.
    Lår blev delt i Over og underlår og brugt til Kylling i Harrissa. Hev skindet af filleterne og kunne nemt skære det sidste vingeben af - så bliver de til Butter Chicken om et par dage.
    Resten røg i fryseren, sammen med tidligere parteret kyllingerester, så der på et senere tidspunkt kan laves en kylling fond. Har indtil videre dog syntes at de opskrifter man har fundet på kylling fond ofte har gjort fonden dyrere at lave end selv retten - så hvis der kommer video med det på et tidspunkt vil det være fedt.
    I den forbindelse har jeg også altid været i tvivl om hvilken mængde man skal fryse i poserne, så det giver mening at tage op til senere - giver jo ingen mening at fryse 2 liter, hvis man ofte bruger en kvart eller en halv.
    Sidst men ikke mindst, så brugte jeg denne gang solo hvidløgene - så meget nemmere at arbejde med, så tror når de sidste almindelig hvidløg er brugt så går jeg ikke tilbage dertil.
    Tak for god inspiration og motivation.

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren
      Undskyld det sene svar!
      Det lyder som om, du har styr på dine kyllinger.
      i forhold til længderne af fond, så plejer jeg selv at fryse i 1 liters beholdere. Det er en passende mængde, synes jeg.
      I restauranterne jeg har arbejdet i bestilte vi kasser af 10 kg. kyllingeskrog hjem, som vi lavede fond på. Vi startede altid med, at smide skrogene ind i ovnen ved 250°, til de var hårdt ristet af. Det giver en fantastisk smag i fonden. Så jo større gryde du har, jo mere laver du ad gangen, for den skal jo gerne koges lidt ind, så den bliver intensiveret i smagen. Jeg koger som regel min ind til 1/5 af den oprindelige mængde. Man kan jo altid sæde den med vand, hvis det er til suppe.
      Er så glad for, at du finder inspiration i klubben...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.