Pariserbøf

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Selve bøfferne

  • 800 gram hakket oksekød

  • 4 skiver toastbrød

  • 2 spsk. smør

  • Toppings

  • 4 spsk. pickles

  • 4 spsk. hakket rødløg

  • 4 tsk. peberrod, revet

  • 4 spsk. kapers

  • 4 spsk. rødbeder i tern (se evt. under Brændende kærlighed)

  • 4 spsk. karse

  • 4 stk. æggeblommer

  • 4 kolde øl ;)

Fremgangsmåde

Start med at banke 200 g. kød hårdt mellem hænderne eller ned i spækbrættet. Gør det gentagne gange, til de hænger godt sammen og ikke trævler. Bank dem ud med hænderne til de er under 1 cm. i tykkelsen. 

Skær skorperne af brødskiverne, og læg en skive på hver bøf, og fold så siderne ind over kanten af brødet. De skal ikke dække hele brødet, men man må godt kunne se en 5 krones størrelse af brødet. 

I filmen starter jeg med at stege bøffen i lidt smør på den modsatte siden end brødet, men faktisk tror jeg, at de holder faconen bedre, hvis du steger dem på brødsiden først. Men du kan jo prøve dig frem. 

Steg dem flot mørke på begge sider. 

Imens de er på panden, kan du sagtens nå at hakke løg, skrælle peberrod, hakke rødbeder og dele æggene. 

Når bøfferne er klar, kommer du først pickles så rødbeder, løg, kapers, peberrod, æggeblomme og karse på. 

Skænk dig en iskold øl til ;) 

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Annette H.

    Det er den ultimative spise...

  • Jesper Vollmer

    Jeg giver dig fuldstændig ret ! 😜

  • Jesper Vollmer

    Selvom jeg kalder det herremand, så er det altså noget Annette også nyder.
    Måske spiser jeg bare liiiidt mere end hende... 😜
    Jesper

  • Lykke T.

    De er super gode, jeg laver dem lige for anden gang.😊😊

  • Sanne k.

    Min mands kommentar : det kan du godt lave igen 🤣, de smager så godt og kødet bliver siddende på brødet.

  • Jesper Vollmer

    Fedt Sanne...
    Det er jo også rigtig herre-mad.
    Jesper

  • Vibeke S.

    Jeg lavede det i går og det blev super lækkert. Min mand lærte af en skibskok, at brødet skulle pakkes helt ind i kødet, mine naboer steger bare en bøf og smider den ovenpå en toast, det her alternativ er så lækkert, det er uden tvivl en af de opskrifter der bliver en del af det faste repertoire.

    • Jesper Vollmer

      Det er også rigtig skibsmad... Hvis man har en fryser til kødet ombord, kan den nemt laves.
      Jesper

  • Britta B.

    Smager virkelig godt - magalækkert og tager ingen tid at lave 😍 det skal helt sikkert laves igen 👌🏻

    • Jesper Vollmer

      Smagfuld fastfood så 😜
      Jesper

  • Sofie K.

    Pariserbøffen var på madplanen her til aften. Super enkelt og lækkert med alle de smage. Skulle der falde en opskrift af på pickles engang i klubben, er jeg klar 👏🏼

  • Lissi R.

    Hvis der er pariserbøf på caféens menukort, bliver det helt sikkert bestilt, men det er de færreste, der kan måle sig med denne hjemmelavede ret 🤗
    Stegte bøffen med brødet nedad, og det fungerede meget fint.
    Jeg er også helt med på en opskrift på hjemmelavet pickles 😋

    • Jesper Vollmer

      Jeg må vist hellere igang med den pickles der så hva´? 😜
      Jesper

  • Mona K.

    Super lækker pariserbøf siger jeg bare.......mums..... 👍

  • Susanne k.

    Hvor mange personer er opskriften beregnet til ?

    • Jesper Vollmer

      Alle opskrifter herinde er til 4 pers. hvis ikke andet er nævnt.
      Og der står mange firtaller i ingredienslisten herover 😜
      Jesper

  • Bjarne S.

    Den er absolut godkendt, fedt trick med kød omkring brøddet :-)

    • Jesper Vollmer

      Fedt Bjarne... 😜

  • Lisbeth J.

    Så lækkert ❤️

  • Pia K.

    Ahmen, ingen her i huset kunne få armene ned over denne ret 😂
    Den kommer på det faste menu kort fremover 🤗
    Tak for mad 😄

  • Jytte L.

    Efter en uge på Bornholm hvor Mama her lavede maden, synes jeg det så var manden min, tur til lære at lave Pariserbøf.
    Det smager fantastisk, og jeg nyder det 🤗🤗🤗😋😋

  • Ulla D.

    Kan anbefale kartofler / løg stegt i ovn som tilbehør. Så er der et udsøgt aftensmåltid hjemme😋😋😋
    Mums

  • Søren L.

    når vi laver den hjemme hos os, river vi pastinak og fritere dem. Sprøde pastinak-strimler friteret benytter vi på ret mange ting, bøf, kartoffelmos, hakkekød osv. altså det sprøde element og det smager fantastisk. Vi laver dem som ved pommes fritter - altså først jævn varme får at få vandet ud af dem - så op og dryppe af for så til sidst at komme i - og i nogen gange kun 10 sekunder ved 190g - op og dryppe af og så salt på -- Vupti

    • Jesper Vollmer

      Hej Søren,
      Det er altså også bare lækkert. Fedt at i selv tilføjer til retterne og justerer dem efter jeres behov!
      I er bare gode🤩

  • Vibeke F.

    Hvordan starter man videoen

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke,
      Du starter videoen ved at trykke på play-knappen nede i venstre hjørne på videoen.
      Giver det mening?

    • Vibeke F.

      Det er lykkedes mig at åbne videoen, tak.

  • Kirsten M.

    Hvis jeg skal lave til 12 personer efter en golfmatch, kan jeg så smide dem ind i ovnen, eller er det bedre at stege dem ude på grillen?🤔

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Så ville jeg nok grille dem. Det lyder mest lækkert... Ovnen vil aldrig kunne give en ordentlig stegesmag.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.