Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Parfait. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Parfait

Parfait

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Lav en krokant, ved at lave en karamel på sukkeret. Gør sukkeret vådt i en kasserolle, og kog vandet vær, til karamellen begynder at tage farve. Når den har den ønskede farve, kommer du mandlerne ned i karamellen. Rør det rundt, så mandlerne bliver...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Connie M.

    Ser super lækker ud ...

  • Asger M.

    Har lige lavet den men jeg piskende de hvier der blev til overs fra æggene og kom i
    Mvh Asger Michelsen

  • Heidi T.

    Hej Jesper.
    Hvor lang tid kan parfaiten holde sig i fryseren?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hvis den er pakket godt ind i madfilm, så den ikke tager smag fra andet i fryseren, vil jeg sige en uges tid. Så begynder konsistensen at ændre sig...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.