Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Parfait. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Parfait

Parfait

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Lav en krokant, ved at lave en karamel på sukkeret. Gør sukkeret vådt i en kasserolle, og kog vandet vær, til karamellen begynder at tage farve. Når den har den ønskede farve, kommer du mandlerne ned i karamellen. Rør det rundt, så mandlerne bliver...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Connie M.

    Ser super lækker ud ...

  • Asger M.

    Har lige lavet den men jeg piskende de hvier der blev til overs fra æggene og kom i
    Mvh Asger Michelsen

  • Heidi T.

    Hej Jesper.
    Hvor lang tid kan parfaiten holde sig i fryseren?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hvis den er pakket godt ind i madfilm, så den ikke tager smag fra andet i fryseren, vil jeg sige en uges tid. Så begynder konsistensen at ændre sig...
      Jesper

  • Karina S.

    Hej Jesper
    Hold op det er kræs. Vi har lige fået det på ferie i Kroatien, så den opskrift er jeg glad for. Kan Juletræet i baggrunden købes i shoppen? - eller kan du henvise? Pft. Kh Karina

    • Jesper Vollmer

      Tak for roserne... og undskyld det sene svar.
      Jeg kan ikke huske, hvor jeg har fået træet fra desværre...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.