Ingredienser
Panna cottaen
0,50 liter piskefløde
0,50 dl. mælk
40 gram sukker
2 blade husblas
240 gram hvid chokolade
Coulis
250 gram hindbær
3 spsk. flormelis
Blandede bær
1 passende mængde bær du kan li´
Fremgangsmåde
Det første du gør, er at sætte din husblas i blød i koldt vand.
Kog fløde, mælk og sukker op, og hæld det over den hvide hakkede chokolade sammen med den udblødte husblas.
Sigt massen, og kom den på portionsglas efter hvad du synes i forhold til størrelser og form. Sæt dem på køl et par timer.
Blend de optøede hindbær, og sigt kernerne fra. Smag til med flormelis, så det ikke er alt for surt.
Skær evt. dine bær lidt ud, og vend dem sammen med din hindbærcoulis.
Når panna cottaen er stivnet, kommer du de marinerede bær på toppen...