Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Panna cotta. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Panna cotta

Panna cotta

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Det første du gør, er at sætte din husblas i blød i koldt vand. Kog fløde, mælk og sukker op, og hæld det over den hvide hakkede chokolade sammen med den udblødte husblas.   Sigt massen, og kom den på portionsglas efter hvad du synes i forhold til s...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

IMG_6319.jpg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Britta S.

    Hvor mange personer er opskriften beregnet til?

    • Jesper Vollmer

      Hej Britta
      Jeg går med det samme ind og retter til i opskriften, så man kan se, at der bliver 6 fine portioner her...
      Tak for spørgsmålet.
      Jesper

  • Inger M.

    Hej Jesper
    Har lige prøvet den. Den smager så dejlig. Troede den ville være meget sød, men den har en skøn balance. Tak for denne, håber der kommer lidt mere med hvid chokolade
    Inger

    • Jesper Vollmer

      Hej Inger
      Tak for roser... Altid dejligt.
      Har du prøvet de små abrikoser med hvid chokolade fra opskriften på hvid glögg herinde?
      Nu er det jo snart tid til det stads ☺️
      Jesper

  • Helle H.

    Hej Jesper
    Er det, i din optik, ikke længere nødvendigt at koge hindbær, der har været frosne, før brug?
    Bh. Helle

    • Lone

      Hej Helle
      Jeg er lidt nysgerrig på, hvilket svar du får her, så jeg hæfter mig lige på dit spørgsmål.
      Venlig hilsen Lone

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Jo det bør man nok. Det er i hvert fald det, de anbefaler. Hvis det er egen avl, behøver man ikke...
      Jeg gør det bare ikke altid selv. Det er enkelte tilfælde af Roskildesyge, man advarer imod det udefra... Så vil man være sikker på det, skal man koger dem mindst ét minut...
      Jesper

  • Lone

    Hej Jesper
    Jeg har lavet din panna cotta i dag. Den smagte skønt. Jeg synes dog ikke konsistensen var så fast som panna cotta ellers er. Er det tanken, at den skal hav en tyk cremet konsistens eller skal den være lidt fast i det ? Jeg har fulgt opskriften, men kan noget være gået galt ?
    Hindbær coulis med ribs fra haven var super god. Jeg valgte dog at koge coulis pga. nervøsitet for mave-onde pga. rå optøede hindbær.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Min plejer at blive fin fast. Altså ikke som en fromage, men måske mere som du selv beskriver det en ekstra tyk creme.
      Du kan sagtens komme et ekstra blad husblas i, og få den endnu fastere...
      Fortæl mig, hvad du bedst kan lide, hvis du laver den igen på et tidspunkt.
      Jesper

  • Jette I.

    Wow og jeg siger Wow igen 😋🎂
    Sikke dog en fantastisk Panna Cotta.
    Lavede den igår, dog med jordbær, det var lige hvad jeg lige havde i fryseren 😂
    Jeg fik lavet til os selv og til naboen - og vi siger 1000 tak herfra Hvidovre, den smagte fantastisk. 👍👍👍
    En ulempe var der dog, naboen syntes det kunne være sjovt at lave den igen og prøve at lave et chokoladegitter på - stop lige - det er ikke Blomsterberg her, jeg er super amatør.
    Endnu engang skøn, skøn Panna Cotta 😋😋😋😋

  • Jesper Vollmer

    Hej Jette,
    Sikke en dejlig kommentar. Med lidt øvelse, er jeg sikker på, at du også kan trylle lidt med chokoladesløret og lege Blomsterberg! Øvelse gør mester 🤪
    Tak for de fine ord! Det varmer og motiverer til at give jer medlemmer endnu flere gode opskrifter 🙏

  • Dan M.

    Hej Jesper😊
    Jeg har været ude af klubbilledet det sidste års tid, grundet en del andre store opgaver.
    Vi havde gæster i lørdags, hvor jeg sprang på din opskrift på Panna Cotta.
    Jeg må lægge mig lige i baghjulet på Jette's kommentarer: Wooow, for en imponator👍👏👏👏
    Hvor smager det godt og hold op hvor er det nemt👌Og hvilken fin balance mellem det søde, Coulis og bærene. Jeg frygtede det blev for sødt med Panna Cottaen, men nej - super god balance😋😋😋
    Jeg lod som ingenting og modtog alle roser fra gæsterne, som om 'ja, ja, hvor svært kan det være'😂
    Til alle øvrige i klubben, hvis ikke I har prøvet denne opskrift, så se at komme i gang - I kan ikke undgå at imponere - og måske blive imponeret over jer selv😇
    Dbh. Dan B.

    • Jesper Vollmer

      Hej Dan,
      Velkommen tilbage i klubben! Og wauw wauw wauw - mange tak for din kommentar. Det gør mig bare så mega glad. Haha, "hvor svært kan det være.." lige præcis 😂
      Fortsat god dag!

  • Dan M.

    Tak Jesper. Ja jeg er på igen og glæder mig😊

  • Vibeke M.

    Hej Jesper
    Kan denne dessert laves dagen før?
    Venlig hilsen
    Vibeke

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke,
      Sagtens. Opbevar i køleskabet og dækket til med film. Panna cotta skal være for sig og bærkompot tilføres inden serveringen 😊

  • Gitte L.

    Rigtigt godt nytår
    Jeg prøvede at lave panna cotta til nytårsaften, men den ville ikke stivne med 2 blade husblas. Om morgenen den 31/12 hældte jeg så det hele op i en gryde og varmede det en smule, derefter brugte jeg igen 2 blade husblas, men uden held. Chokoladen stivner som et lag på toppen og mælke/fløden ligger derunder (flydende). Den flydende creme smager godt, men…..
    Nytårshilsner
    Gitte

    • Jesper Vollmer

      Det lyder mærkeligt Gitte.
      Er du sikker på, at du overholdt mængderne af væske. Altså en halv liter fløde plus en halv deciliter mælk?
      Normalt skal der mere husblas pr. dl. men da der er meget hvid chokolade i, er det med til at få den til at stivne. Min plejer altså at blive rigtig fin.
      Jesper

    • Gitte L.

      Kære Jesper
      Undskyld, det er selvfølgelig min fejl, jeg har brugt 1/2 liter af både fløde og sødmælk.
      Kh Gitte

    • Jesper Vollmer

      Ja men så fandt vi jo fejlen. Prøv igen, med de rigtige mængder. Så skal du bare smage noget godt. 😉
      Jesper

  • Gitte L.

    🥰

  • Birthe H.

    Hej Jesper
    Nu bliver jeg forvirret. I opskriften står der 0,5 dl fløde og 0,5 dl mælk, er dette ikke korrekt. Skal lave den på lørdag, men vil lige sikre mig at det er de rette mængder. Pft for svar og tak for en dejlig klub.
    Kh Birthe

  • Birthe H.

    Hej Jesper
    Dumhed fra min side, det er selvfølgelig 1/2 dl mælk og 1/2 liter fløde, så passer mængden bedre, beklager.
    Kh Birthe

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe
      Ja, der er forskellige måder at skrive det på, men mængden passer helt perfekt ;)
      God fornøjelse i morgen!
      Jesper

  • Dorte B.

    Mine husblas er noget mindre end dine, de er fra dr oetker og ser ca id til at være halvt så store som dine, skal jeg så bruge dobbelt
    Tak Dorte

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorte
      Nej du skal bruge de samme antal. De små korte er dobbelt så tykke, og er derfor samme mængde.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.