Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pæretærte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pæretærte

Pæretærte

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Først skal pæren pocheres.Kom sukker og vand i en gryde, sammen med saften af en citron. Pærerne skrælles og deles i to på langs. Gem gerne stilken på den ene halvdel. Kom pærerne i vandety og kog op. Lad det simre forsigtigt i ca. 15 min. Lad pærer...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Pæretærte2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Ellen S.

    Hej Jesper
    Tak for dine mange gode opskrifter, og dine gode råd.
    Jeg vil lave pæredesserten, men vil gerne forberede mig i god tid. Hvor længe kan pærerne holde sig i lagen?
    På forhånd tak!

    • Jesper Vollmer

      Hej Ellen
      Undskyld det sene svar. Jeg har simpelthen misset dit spørgsmål.
      Pærerne kan holde sig i mange måneder, hvis du jo selvfølgelig har rene glas og evt. skyller glassene med Atamon først.
      Håber det var svar nok.
      Jesper

  • Bodil K.

    Hej Jesper
    Har fået pæretærte til aften, den blev rost meget helt klart en jeg
    vil lave igen og så er den jo nem at lave.
    Tak for din gode måde at vise tingene på.
    Mvh
    Bodil Kjeldsen

    • Jesper Vollmer

      Hej Bodil
      Hvor er det en skøn besked. Jeg elsker at høre det...
      Jesper

  • Inger M.

    Hej Jesper
    Kan de bages i to lag med varmluft ❓
    Jeg skal bruge 10 stk 🤔🤔
    MVH Inger M

    • Jesper Vollmer

      Hej Inger
      Ja det burde de sagtens kunne. Måske skal den nederste plade så lige have 4-5 min. mere end den øverste...
      Jesper

  • Inger M.

    Tusind tak Jesper
    MVH Inger M

  • Heidi T.

    Lavede denne til gode venner i weekenden, og den var en stor succes.
    Serverede vanilleis til.
    Så nem at lave
    Kh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Jeg er glad for at du synes det. Det er så nem en kage, at da jeg var i kongehuset, og skulle finde på en hurtig dessert til regentparret, pga. tidspres, var det en, jeg godt kunne finde på at finde frem, fordi den er så sikker...
      Så har du lidt butterdej i fryseren, er du godt stillet i en snæver vending !
      Jesper

  • Else M.

    Hej Jesper.
    Hvor køber jeg den tykke butterdej ?.
    Har ikke kunnet finde dem i nogen supermarkeder.

  • Lis M.

    Jeg Jesper. Er ny her men glæder mig.
    Hvis man ikke kan finde den tykke butterdej kan man så lægge 2 ovenpå hinanden ?

    • Jesper Vollmer

      Det kan du i princippet. Men det er altså den helt almindelige butterdej fra fryseren i supermarkedet, jeg bruger.
      https://www.nemlig.com/butterdej-807001
      Jesper

  • Knud M.

    Hej Jesper.
    Lækker kage kan jeg lave den i forvejen og servere den dagen efter.?
    Knud.

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens.
      Du kan også sagtens lune den lidt forsigtigt, men så vent med at pensle den med lagen.
      Jesper

  • Dennis R.

    Hej Jesper
    Nyt medlem her… Jeg har et spørgsmål til syltning af flere pærere i længere tid, jeg tænker ikke det er eddike lage, så hvordan sylter og opbevarer du dem og er de så efterfølgende til at tage op i det antal man lige står og skal bruge?
    Mvh
    Dennis

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.