Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pære/ostetærte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Pære/ostetærte

Pære/ostetærte

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Læg butterdejen ud på et stykke bagepapir.  Fordel creme fraichen på hele dejen men kun ud til 2 cm. fra kanten. Der skal være en ramme, der kan vokse op.  Krydr cremen med salt, peber og piment.  Skær pærerne i tynde skiver ind til kernehuset, og...

Billeder fra opskriften

5

Kommentarer

  • Henning H.

    Hej Jesper,
    Hvad er det for en blå ost du bruger.
    Mvh Henning

    • Jesper Vollmer

      Hej Henning
      Jeg brugte fourme d'ambert... Skriver det lige ind i opskriften.
      Jesper

  • Kirsten L.

    Er der ingen video til opskriften - som der plejer at være ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Der er en fin video jo. Den ligger som den sidste nye opskrift i arkivet.
      Jesper

    • Kirsten L.

      Hej Jesper - tak for svar. Jeg er medlem af klub Vollmer så jeg kigger der. Tak for mange dejlige opskrifter. Mvh. Kirsten

  • Ole S.

    Hvor køber du den der fede bageplade? 🤔

    • Jesper Vollmer

      Ja den er lækker. Det er faktisk en stegeplade fra Gaggenau.
      Jesper

  • Gitte N.

    KæreJesper. Jeg har sådan lyst til denne pære/ostetærte. Kan man gøre den til en æble/ ostetærte, da et par her i huset ikke er så vilde med pære, men elsker æbler🙂 god dag til dig og dine. Gitte.

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte
      Undskyld det sene svar…
      Du kan sagtens gøre det med æble ja. Også blommer og nektariner kunne være lækkert... Men gerne faste.
      Jesper

  • Heidi T.

    Hej Jesper.
    Vil du servere denne snack lun eller kold?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Undskyld det manglende svar. Det må ikke ske…
      Jeg er ked af, du har måttet vente.
      Tærten er bedst lun, synes jeg.
      Er der andet, du ikke har fået svar på?
      Jesper

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Et hjertesuk.
    Jeg har spurgt ind til denne opskrift for 2 uger siden, men stadig ikke fået svar.
    Det er desværre ikke første gang det sker, at jeg rykker for svar.
    Jeg har heller ikke modtaget ugens opskrift.
    Mvh Heidi

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Jeg skrev for 3 uger på denne opskrift og igen for en uge siden, men har desværre stadig ikke hørt fra dig.
    Gør jeg noget forkert. Jeg mindes, at du på en video netop siger, at vi skal skrive spørgsmål på opskriften og ikke i en mail. Tager jeg fejl? Spørgsmål kan synes ligegyldige, men man betaler jo som medlem også for at få svar på spørgsmål. Spørgsmål kan virke ubetydelige, men ikke for den enkelte. Er der noget jeg har misforstået?
    Mvh Heidi

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.