Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ostesoufflé. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ostesoufflé

Ostesoufflé

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Souffléen: - Lav en opbagning, ved at smelte smørret, og bage melet ud i kasserollen. I med mælken, og pisk godt, mens det tykner, så alle klumperne bliver pisket ud. Sluk for varmen. - Riv osten groft, og kom den i opbagningen, mens den er varm, så...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Martin S.

    Det er sjovt. Jeg har faktisk aldrig tænkt på ostesoufflé før denne video, som mornaysovs med stive æggehvider i, men det er jo egentligt hvad det er. Det skal helt klart prøves en dag, når lejligheden byder sig :).

  • Gitte M.

    Hej Jesper
    Ser lækkert ud.
    Hvis man ønsker portionsanrette ramakiner - hvormange vil du så vurdere der er til i opskriften?
    Bagetid for ramakiner sådan cirka?

    • Jesper Vollmer

      Jeg skriver allerede om bagetiden for ramakiner i opskriften.
      Du får 4 flotte. Måske 6 hvis du er god til at holde luften i dejen, når du folder den sammen.
      Jesper

  • Jens B.

    Hej Jesper,
    Kan man lave "bechamel saucen" dagen før og sætte den i køleskabet, og dagen efter komme hviderne i, før den skal bages ?

    • Jesper Vollmer

      Det vil gøre den meget fast, når den bliver kølet ned, og så er det svært at bibeholde luften i hviderne, når man samler den.
      Når luften slås ud af dejen, vil den ikke hæve op.
      Det tager mig ca. 4 minutter i filmen at lave saucen. Mon ikke, du kan finde de 4 minutter, den dag souffleen skal laves 😄
      Godt nytår... ;)

    • Jens B.

      Hej Jesper
      Tak for svaret. Omend retten skal indgå i en 6-retters menu i morgen, må jeg se om jeg kan finde tiden. Jeg kan jo ikke være bekendt at servere en flad og klæg ostesoufflé og sige det er en opskrift fra Vollmer 😀
      Også godt nytår til dig.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.