Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver One Pot Ris. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
One Pot Ris

One Pot Ris

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Simpelthen så simpelt det her.  - Skræl guleroden, og snit den, courgetterne, løget og basilikum i mindre stykker.  - Skær kyllingebrystet i 2 x 2 cm. tern. - Kom ALT op i en gryde sammen med bouillon og vand. Godt med salt og peber.  - Tænd for fuld...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

8

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lene L.

    Skal man komme risene med i sammen med alt det andet😁

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Du skal gøre dig selv en tjeneste, og se filmen der følger med...
      Så skal du bare se 😉
      Men en lille spoiler, så ja... one pot retter skal alt i med det samme.
      Jesper

    • Lene L.

      Tak for det. Jeg tager lige et kig👍😊

  • Ann-Mari S.

    Det er dog nemt og lækkert. Den bliver favorit her i huset👌🏼♥️

    • Jesper Vollmer

      Dejligt at høre…
      Ja nemmere bliver det næsten ikke.

  • Elly G.

    Jeg må indrømme at jeg fortrød at jeg ikke lavede risene for sig selv, for havde lavet retten 1 time inden vi skulle spise, og det resulterede i at risene blev udkogte - der var kontakten slukket i øverste etage 🤯

    • Jesper Vollmer

      Uha ja, det skal man passe på med!
      Øvelse gør mester, det er bare op på hesten igen ;)
      Jesper

  • Dan M.

    Hej Jesper
    Så har jeg igen været ude i en tid. Jo, jo jeg har jo hele tiden været medlem af klubben, men i perioder kniber det med tiden her.
    Efter en heftig fredag/lørdag med gæster og serveringer (igen med anvendelse af din fabelagtige velsmagende Panna Cutta), skulle det være nemt i går.
    Jeg tog din sidste One Put Ris - fremragende smag og nemt.
    Et par tip.
    Jeg har set din film, men vil lige slå et lille slag for at det er vigtigt at røre lidt rundt i gryden mens det koger op, ellers sætter risene sig i bunden af gryden. Eller har du et bedre tip Jesper?
    Herfra kan det jo fint stå og simre i 20 min.
    Jeg tillod mig at tilsætte en porre, samt krydderiet Garam Masala - som er et fantastisk krydderi til kylling (og lam i øvrigt). Der øger klart smagen efter min mening👍😀
    Tak for endnu et godt forslag til et nemt måltid på en travl dag👍👍👍
    Bedste smagshilsner.
    Dan B.

    • Jesper Vollmer

      Hvor er du god Dan...
      Jeg er glad for, at du er tilbage.
      Jeg viser i filmen, at man lige skal røre lidt, inden det hele skal stå og simre. Og hvis det simre stille, så sætter det sig ikke i bunden af gryden. Du kan se i filmen, at ved anretningen, er der stadig lidt væde i bunden, så den er ikke kogt tør.
      God idé med lidt ekstra krydderier.
      Jesper

  • Kenneth V.

    Hej har lige set videoen og det er en dejlig nem opskrift. Jeg plejer normalt at skylle risene nogle gange inden de bliver tilberedt. Det ser ikke ud til, at de ris der røg i gryden var skyllet. Er det med vilje?! Det er en super madklub du har startet op og meget !. Mvh Kenneth Vestergaard

    • Jesper Vollmer

      Hej Kenneth
      Jeg tror egentlig bare, at jeg glemte at skylle dem i filmen. Nu har parboiled ris været igennem en inddampningsproces, så de er ikke lige så "støvet" som basmati og lign.
      Men ja jeg skyller også mine ris normalt.
      Jesper

  • Helle R.

    Jeg er ny bruger
    Mit spørgsmål er hvor er de film man kan se
    Kh Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Filmene er altid øverst på siden, ovenover rettens navn.
      Det ligner et stort billede, men nede i venstre hjørne kan man trykke play :)
      Jesper

  • Dorthe F.

    En utrolig nem ret, som passede sig selv, mens søndag aften gik på hæld .
    Jeg brugte de grøntsager som jeg havde i køleskabet ( en rest blomkål , gulerødder persillerod, samt persille og laurbær fra drivhuset.
    Smagte virkelig godt og ikke sidste gang, den ret er på menuen.
    Dorthe , Svaneke

    • Jesper Vollmer

      Fantastisk, Dorthe!!
      Altid godt at bruge det man har i drivhuset :)
      Glad for at du kunne lide den!
      Jesper

  • Bendt D.

    Hej Jesper,
    Vi har lige prøvet denne ret til 2 personer. Det var en god oplevelse både med smag og mæthedsfølelse. Man kan selvfølgelig altid lege lidt med forskellige grøntsager, men jeg synes opskriften giver en god balance. Mængden passer til os, så vi fik opvarmet næste dag - igen god smag men knap så flot at se på.
    Jeg har lige et spørgsmål. Jeg har et par gange set, at du anvender en slags pulver bouillon. Hvad er det for et mærke?
    Ellers vil jeg bare sige, at mit medlemskab nydes af vores lille familie.
    Med venlig hilsen
    Bendt

    • Jesper Vollmer

      Hej Bendt
      Hvor er jeg glad for at høre, at det virker for jeres lille familie 😉
      Ja risretten er ikke den smukkeste men nem og mættende.
      Bouillonpulveret er oftest nej faktisk hver gang hønsebouillon. Jeg synes, det giver en dybde i de fleste retter, der liiiige skal have det der ekstra.
      Jeg køber det fra Oscars. Man kan få en lille bøtte i supermarkedet, men kender du en med Inco-kort, kan du få dem væsentlig større derude.
      Bh.
      Jesper

    • Bendt D.

      Tak Jesper,
      Jeg kender Oscars, hvor især hønse bouillon er god. Jeg har også gode erfaringer med kalve bouillon fra Oscars, som giver en god smag til mange brune saucer.
      MVH Bendt

  • Jesper L.

    den må prøves i aften, det ser nemt og spændende ud . jesper

  • Jørgen H.

    Hej Jesper
    Det er en nem og lækker ret, vi er kun to, men lavede til fire som i opskriften. Rester fik vi dagen efter. Personsanrettet og opvarmet i microen, det var stadig lækkert.
    Mvh.Jørgen

    • Jesper Vollmer

      Dejligt at høre!
      Hellere lave for meget end for lidt ;)
      Jesper

  • Lin J.

    Jeg elsker denne klub - Alt hvad jeg har lavet herfra har bare virket. Tak for det!
    Den her ret lyder perfekt til et mindsk madspild-projekt vi gang i. Jeg har to spm?
    1. Er der andet vi kan bruge i stedet for løg? (Min mand kan ikke tåle det mere.)
    2. Er der et alternativ til kylling? Prisen er jo suset helt op i skyerne.
    I know 😉 nu nærmer vi os jo næsten en anden ret…. men det kunne jo være du havde et bud. Ellers må jeg prøve mig frem.
    God sommer til dig og holdet 😊☀️

    • Jesper Vollmer

      Hej Lin
      Dejligt at du kan lide mit lille univers. Det varmer...
      Lige med den her ret er det jo muligt at bruge alt muligt andet. Det der bare er gennemgående er, at tingene helst skal kunne blive tilberedt på samme tid som risene skal have. Om det er kylling eller svinekød er op til dig.
      Løgene skal du jo bare erstatte med, hvad din mand kan tåle. Der er bare ikke rigtig noget, der ikke er i "løgverdenen" der smager af løg, så det bliver jo bare noget andet.
      Jesper
      Jesper

  • Joan P.

    Lavede det her til aften. Her i huset synes vi, det var en kedelig ret. Tilsatte endda Garam Masala som en her foreslog.
    Men ok - en ud af virkelig mange prøvede retter går jo nok.
    Hilsen Joan

  • Frederik D.

    Hej Jesper :) ville man godt kunne sætte det ind i ovnen istedet for på komfuret og hvis ja hvad ville du så sætte ovnen på af grader

  • Jette R.

    Hej Jesper. Jeg har noget barbecue marineret kylling, kan det bruges?
    Vh Jette

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens…

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.