Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver One pot rejer. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

One pot rejer

One pot rejer

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Det her er virkelig en kort opskrift.  Fjern stilken fra kålen. Pluk kålbladene i mindre stykker.  I EN gryde kommer du nu både pasta, kål, bønner, citronskal, salt, peber, piment og vand.  Når det har kogt under låg i 5 min, rører du lidt rundt,...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Diana B.

    Hej Jesper.
    Jeg er super glad for klubben. TAK for den!
    Kan man erstatte rejerne med noget andet til dem, der ikke kan spise skaldyr?

  • Bjørn P.

    Hvad er 1 tsk. piment D´espalette og hvor kan det købes

    • Skjold C.

      Det kan bl.a. andet købes hos Wollmer
      Skjokd

  • Bjørn P.

    Tak, men hvad er piment D´espalette?

    • Jesper Vollmer

      Det er en fransk tørret chili med en anelse røgsmag. Du kan læse mere om det i shoppen.
      Det smager fantastisk.

  • Kirsten D.

    Kan piment D’ espalette ik købes i supermarked?

    • Jesper Vollmer

      Jo i nogle…
      Men folk har haft svært ved at finde det, så jeg har det jo selvfølgelig her i webshoppen ☺️

  • Pia O.

    Det ser virkelig dejligt ud. Hvis man har rester, turde du så spise det dagen efter.

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia,
      Ja det bør være muligt, men ikke senere end det 🤓

  • Jeanette k.

    Hej Jesper
    Skønt med hurtige retter, når arbejdsdagene er lange😁
    Vild med at følge dig og dine retter.
    Bare til forslag: et ikon for om retten kan puttes i fryseren.
    God weekend
    Kh jeanette

    • Jesper Vollmer

      Hej Jeanette,
      Tak for tippet! Jeg vender det med teamet 😜

  • Birthe H.

    Rhej Jesper
    Når man nu ikke kan få pigment D`espalette lige her og nu hvad kan man så erstatte den med
    Mvh Birthe Hansen

    • Jesper Vollmer

      Brug lidt chili og paprika…

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Det ser super lækkert ud .
    Smukt fad du arrangerer retten i ..hvor er det fra ??
    vh Connie

    • Jesper Vollmer

      Hej Connie,
      Det er fra min mormor. Jeg kan desværre ikke huske hvorfra det produceres...

    • Else F.

      Jeg tror fadet er fra Bangholm keramik. Jeg har haft et lignende engang. Keramik holder desværre ikke evigt😢

  • Lotte m.

    Smagte rigtig godt - tak for opskriften :-)

  • Lise-Lotte A.

    Hej Jesper
    Kan man lave retten med friske muslinger?
    Venlig hilsen Lise-Lotte

    • Jesper Vollmer

      Hej Lise-Lotte,
      Sagtens! Så bare vær opmærksom på tilberedningen, selvfølgelig.
      Lad mig høre hvordan resultatet bliver 🤗

  • Gitte U.

    Kan jeg erstatte de hvide bønner med andet?

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte,
      Sagtens... evt. ville noget squash være lækkert...

    • Jesper Vollmer

      Hej igen Gitte...
      Jeg har lige tænkt mig lidt om, og det er jo dåsebønnerne, du spørger til, så et andet produkt, som er tilsvarende kunne være kikærter, linser eller andre forkogte dåseprodukter. Giver det mening? Det er jo for at skabe en sauce af noget sundere end æggeblommer og creme.
      Jesper

  • Lotte v.

    Kan man ikke benytte almindelige røde rejer?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte,
      Din kommentar er desværre blevet overset. Det beklager jeg.
      Du kan godt bruge almindelige røde rejer - rå og kogte er selvfølgelig ikke helt den samme smag og tilberedningstiden er forskellig. Jeg ville putte de røde rejer i senere, så de når at blive varmet op og samtidig få/tilføje noget smag til retten🦐

  • Ulla S.

    Hej Jesper
    Har lige lavet retten til 2 personer 140 g pasta og 0,7 l vand og tilsvarende mindre med krydderierne. Hold nu op hvor lækker 🤩😋😋😋, det kan ikke beskrives hvor godt det smager 👍jeg kan virkelig anbefale retten, vi har fået en livret mere.
    Må bare sige igen dine retter er så velsmagende. På torsdag skal vi have jordskokkesuppe, jeg har en opskrift men nu skal din prøves med det hele 👍.
    Tak for en skøn klub 🤩.
    De bedste hilsner fra Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla,
      Nøjjjjj hvor gør din kommentar mig glad! Det varmer simpelthen så meget - glæder mig til at høre hvordan jordskokkesuppen blev 🤩

  • Ulla S.

    Hej Jesper
    Det gik super godt med suppen 👍😋og chipsene blev så lækre og sprøde 👌.
    Mvh Ulla 🤗

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla,
      Du er da bare god! Især med chipsene - kan være svært at lave.

  • Ulla S.

    Hej Jesper
    Det gik super godt med suppen 👍😋og chipsene blev så lækre og sprøde 👌.
    Mvh Ulla 🤗

  • Ulla S.

    Er faktisk også lidt stolt over alle de nye retter jeg prøver 👍, takket være dig og dine dejlige opskrifter og inspirerende videoer 👏

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla,
      Det er jeg bare glad for at høre. Jeg er også stolt af dig 😉 Det inspirerer mig altid til at gøre mit bedste, når jeg modtager jeres skønne kommentarer!

  • Anne M.

    Hvornår kommer man olivenolien i?

    • Jesper Vollmer

      Det skal bare med fra starten...
      Jesper

  • Anne M.

    Hvornår kommer man olivenolien i?

  • Dan M.

    Hej Jesper.
    Så fik jeg prøvet din One Pot Rejer.
    Den har 'wooow-effekt', men er yderst farlig! Hvorfor? Lægger klart op til et glas Mersault, eller et godt glas Rosé om sommeren og herhjemme må vi kun få vin i weekenden😬
    Hvor smager det godt👏👏👏👏
    Da jeg læste om ingredienserne, tænke jeg at der trods alt ville være grænser for hvad smagen kunne byde på.
    Men hold da op. Lækker cremet og imødekommende, med særdeles stor variation i smage og fylde. Mætter den - oh ja!
    Den røg så også ind som en af favoritterne👌
    Nu skal jeg videre ind i dit 'one-pot-smags-univers', for hvor er det enkelt og lækkert😋😋😋
    Dbh.
    Dan B.

    • Jesper Vollmer

      Sådan Dan
      Hvor er det dog dejlig læsning.
      Og ja du har ret... der er så meget smag i den her ret.
      Skååål 🥂

  • Joan P.

    Er storforbruger af dine opskrifter - det er som at trylle - lækker, lækker mad.
    Men denne opskrift !! Fulgte den til punkt og prikke, smagte kun af chili. Vi var så skuffede 🥺
    Men pyt …
    Har netop læst Annettes bog.
    RESPEKT til jer, til dig, til hende.
    Tak for at være “min” levende kogebogs tryllekunstner”
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Jeg ved, hvorfor det smagte af chili. Der er jo kun 1 tsk. pigment d´espalette i. Har du kommet mere chili i selv? Ellers er der jo ikke noget stærkt i.
      Tak for roserne... de varmer 😉
      Jesper

    • Joan P.

      Ingen chili, fulgte opskriften helt nøje, til 2 personer, 1/2 tsk. piment ....
      nå pyt, i dag skal vi ha din Club Sandwich ... det glæder vi os til.
      Dejlig dag din vej 😄
      Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Bare vi er enige om, at tsk. betyder teske og altså ikke spiseske 😉
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.