One pot pasta

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • One pot pasta

  • 400 gram tørret pasta

  • 5 dl. vand

  • 1 stsk. bouillonterning

  • 2 spsk. rød pesto

  • 0,50 stk. fennikel i strimler

  • 1 lille håndfuld tørret pølse

  • 1 håndfuld cherrytomater

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 stk. rød peber

  • 2 fed hvidløg

  • 1 håndfuld frisk basilikum

  • 2 spsk. revet ost

Fremgangsmåde

Det her må være den hurtigste OG korteste opskrift ever. 

Alle ingredienserne kommes i en gryde med låg. Husk at den skal være stor nok, for tingene udvider sig i varmen. 

Herfra tændes for blusset, og alt simre i ca. 12 min. Smag efter, om pastaen er kogt færdig, og smag til, så du er sikker på, at alt smager som det skal. 

Hold nu op, det er nemt det her... 

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Inge L.

    Lyn hurtigt at tilberede, smagte fortrinligt - også selvom supermarkedet ikke havde de rigtige pølser.

    • Jesper Vollmer

      Lyder godt Inge
      Nu er det heldigvis en ret, der ikke kræver præcis de pøller. Man kan jo bruge alt muligt ☺️
      Jesper

  • Lene B.

    Nr 2 ret jeg afprøver - igen en fortrinlig ret og så lynhurtig så man næsten ikke selv kan følge med. Fandt nogle sortfods choriso der blev skåret i skiver - mums. Og så er der endda pølser nok til én gang mere. Glæder mig allerede ❤️

    • Jesper Vollmer

      Fedt Lene
      Sad lige på mailen, og så skrev du.
      Lækkert med Chorizoen !
      Jesper

  • Mette F.

    Kære Jesper,
    Mange tak for en super opskrift og en dejlig, hurtig og nem ret. Alle i familien var meget begejstrede. Meget lækkert :-). Tak.

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det skøn læsning Mette...
      Glæder mig til, hvad familien synes om flere af retterne.
      Jesper

  • Michael D.

    Jeg prøvede den i går aftes, og da jeg brugte kålpølser, som lige skal fortilberedes, fik jeg til gengæld en super væske. Nu ved jeg godt jeg ikke længere kan kalde det onepot, men det smagte dælme godt alligevel🙂

    • Jesper Vollmer

      Sådan Michael
      Kæft det lyder dælme (det skriver man for sjældent) også lækkert...
      Jesper

  • Marianne B.

    Kan man god bruge chorizopølse

    • Jesper Vollmer

      Det kan du tro...
      Jesper

  • Annette G.

    Drengene truede med take away, jeg tjekkede lige køleskabet og før de var blevet enige og havde trykket send - var der pasta. En dejlig ret når man ikke gider eller har tid ! Tak Jesper ☺️

    • Jesper Vollmer

      Perfekt Annette...
      Den er nemlig hurtigere, end at ringe efter noget ;)
      Jesper

  • Lene L.

    Hej Jesper.
    Hvordan får jeg printet dine opskrifter??
    Kan ingen steder finde” udskriv”
    Mvh Lene larsen

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Det er helt bevidst, vi ikke har lavet en printfunktion. Det strider lidt imod vores abonnementskoncept. Man skal jo helst være medlem, for at kunne benytte sig af opskrifterne. Det er lidt som at sammenligne med Mofibo... Ikke at jeg tror, nogen vil gå ind og printe bøger ud på Mofibo, for at slippe for medlemskabet, men princippet er det samme.
      Håber det give mening...
      Jesper
      Jesper

    • Lene L.

      Hej Jesper.
      Tak for dit svar.
      Jeg er medlem og troede netop, at når jeg var medlem, så kunne jeg det 😊.
      Vh Lene

  • Hanne J.

    Kan man bruge frisk pasta og putte det i gryden de sidste to min.

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Undskyld det sene svar...
      Ja det vil du sagtens kunne.
      Jesper

  • Gerd Ø.

    Hej, skal til at lave ovenstående ret, ser så på videoen at du ikke kommer dåsetomaterne i, er det en fejl i opskriften? Jeg har nu tænkt mig at komme dem i.
    Vh. Gerd

    • Jesper Vollmer

      Hej Gerd
      Nu står der jo ALLE ingredienserne skal i gryden 😜
      Og måske ser du mig ikke hælde de hakkede tomater i (det har klipperen af en eller anden grund undladt) men hvis du kigger godt efter, kan du se skålen de var i være tom på spækbrættet og med lidt tomatsauce løbende ned af siden 🤔
      Jesper

  • Gerd Ø.

    Tak 😀

  • Christina L.

    Lækker ret og du hold hvad du lover må man sige den tager ingen tid at lave

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina,
      Haha det er jo vigtigt! Godt den levede op til mine ord...

  • Susanne J.

    Har lige lavet retten. Lækkert og hurtigt. Jeg brugte skivede chorizo, som jeg havde. 🙋‍♀️

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne,
      Bare lækkert! 😜

  • Pia W.

    Hej Jesper
    Skøn opskrift. Men...er de hakkede flåede tomater “faldet ud”?
    Hilsen Pia

    • Jesper Vollmer

      Ja det er da en fejl... det fikser jeg lige...
      Jesper

  • Pia H.

    Kære Jesper
    Jeg har kastede i igang med denne fennikel hvilket jeg aldrig har prøvede så er lidt nysgerrige på hvordan du fik dine “strimler”
    Kh Pia

  • Pia H.

    Kære Jesper
    Jeg har kastede i igang med denne fennikel hvilket jeg aldrig har prøvede så er lidt nysgerrige på hvordan du fik dine “strimler”
    Kh Pia

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Jeg laver strimlerne med et Mandolinjern. Det bruger jeg til mange ting, og man kan få de tyndeste og fineste strimler. Virkelig rart at spise.
      https://shop.klubvollmer.dk/products/mandolin?_pos=1&_sid=c13c261da&_ss=r
      Den er godt nok udsolgt lige nu, men der er flere på vej.
      Jesper

  • Gitte F.

    Hej Jesper
    Jeg er ikke så vild med fennikel.
    Hvad kan jeg erstatte det med?
    Mvh
    Gitte

    • Jesper Vollmer

      Hmmm…
      Enten bare lidt mere af de andre ting så eller måske glaskål ville gøre det.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.