Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Oksehalesuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Oksehalesuppe

Oksehalesuppe

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Sæt halerne over i koldt vand og kog dem op. Skum urenhederne af løbende. Lad dem simre forsigtigt så de ikke bulderkoger. Kom salt og peberkorn i vandet nu.  Lad dem simre i 3 timer, til de er møre.  I mellemtiden skræller du rødderne og snitter...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

11

Kommentarer

  • Eva R.

    Kunne også foreslå den romerske
    Signaturret Coda alla vacciners. Kan godt konkurrere i den kolde danske vinter med oksehalesuppen.

  • Hannah H.

    Den skal prøves! Så du mit forslag til Spaghetti Amatriciana? Romersk ret

    • Jesper Vollmer

      Hæ hæ... Jamen den blev da også lavet forleden, så den kommer i klubben i den nære fremtid.

  • Hannah H.

    Fedt Jesper! Tak😍

  • Hanne G.

    Hvad kan man bruge isf palmekål. Kan ikke finde det nogen steder…

    • Jesper Vollmer

      Grønkål er en fin erstatning.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.