Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Oksehalesuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Oksehalesuppe

Oksehalesuppe

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Sæt halerne over i koldt vand og kog dem op. Skum urenhederne af løbende. Lad dem simre forsigtigt så de ikke bulderkoger. Kom salt og peberkorn i vandet nu.  Lad dem simre i 3 timer, til de er møre.  I mellemtiden skræller du rødderne og snitter...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

11

Kommentarer

  • Eva R.

    Kunne også foreslå den romerske
    Signaturret Coda alla vacciners. Kan godt konkurrere i den kolde danske vinter med oksehalesuppen.

  • Hannah H.

    Den skal prøves! Så du mit forslag til Spaghetti Amatriciana? Romersk ret

    • Jesper Vollmer

      Hæ hæ... Jamen den blev da også lavet forleden, så den kommer i klubben i den nære fremtid.

  • Hannah H.

    Fedt Jesper! Tak😍

  • Hanne G.

    Hvad kan man bruge isf palmekål. Kan ikke finde det nogen steder…

    • Jesper Vollmer

      Grønkål er en fin erstatning.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.