Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Muslinger i cider. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Muslinger i cider

Muslinger i cider

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Nu går det stærkt...  Det er så hurtig mad det, at du virkelig ikke kommer til at bruge mange penge på strøm ;)  Skyl dine muslinger.  Snit purløg og hvidløg.  I en gryde koger du cider og mascarpone op, så det bulderkoger. I med hvidløg og piment...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • rasmus r.

    Dén skal jeg prøve MEN
    Hvis man selv plukker sine muslinger - hvad er så den smarteste måde at få sand ud af dem, på ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Rasmus
      Jeg fandt det her på nettet. Jeg var ikke selv klar over det.
      Når muslingerne er renset kan man dække dem med koldt vand og drysse lidt havregryn på toppen og herefter stille dem i køleskabet i 8-10 timer. Dette gør at muslingerne renser sig selv for sand indvendigt (dette er ikke absolut nødvendigt, men anbefales). Herefter skylles muslingerne grundigt igennem i koldt vand.12
      Bh.
      Jesper

  • Martin M.

    Den blev prøvet her til aften og sad LIGE i skabet. Vi fik lokale australske muslinger og ungerne var vilde med det. Skar lidt ned på pimente'n da hverken kone eller børn er gode med stærkt mad.
    Men sikke da en fin smagsoplevelse vi alle fik. Tusind tak Jesper!

    • Jesper Vollmer

      Elsker alt ved det… godt Martin.
      Jesper

  • Joan S.

    Ser rigtig lækkert ud. Elsker alle former for muslinger, men HADER at få sand mellem tænderne, hvilket desværre ofte sker.
    Fjerner du ikke "tagskæget"?
    Jeg skurre og skrubber, hiver "tagskæget" af og alligevel sker det, at der er sand i..... Må prøve tippet med havregryn, om end det lyder lidt skørt :-)
    Jeg har erfaret, at linemuslinger ofte er lettere at rense.

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Ja du skal gå efter line muslinger. De her netop ikke ligget i nærheden af sandet, og er derfor ikke knasende.
      Ja skægget trækker jeg af, men en god skylning og rystetur, og så væk med skægget, er det eneste, jeg gør.
      Jesper

  • Caroline H.

    Hej Jesper
    Jeg har to spørgsmål. Det første er om man kan rense/skylle muslingerne om formiddagen og tilberede dem til aften? Vi har nogle venner der kommer om eftermiddagen hvor vi skal vandre 10-12 km og jeg ikke ønsker at bruge en masse tid i køkkenet meddns de er her. Sudst men ikke mindst. Hvor køber du cideren?
    Hilsen Caroline

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens… de kan holde sig i flere dage efter rensning, hvis du opbevarer dem under pres.
      Cideren købte jeg i Meny.
      Jesper

  • Lisbeth N.

    Hej Jesper
    Hvad kan jeg bruge i stedet for piment d`espalette ?? Jeg har lige meldt mig ind og glæder mig til, at gå om bord i dine skønne retter. Lisbeth

    • Jesper Vollmer

      Du kan bruge lidt tørret chili men ikke for meget...
      Håber du vil synes om klubben...
      Jesper

  • Dan M.

    Hej Jesper
    Jeg har været væk fra klubben nogle i nogler måneder grundet travlhed og det er jo helt galt - stadig medlem - selvfølgelig😀
    Tidligere har jeg lavet denne fantastiske ret og vil gøre det til en årlig samling for 8 personer i september.
    Sidst bøvlede jeg med at finde en tør cider. Fandt en i Rema, men den har en alt for sødlig karakter.
    Har søgt på nettet, men synes ikke jeg kan finde nogen
    Kort og godt: Hvor køber du det?
    Dbh. Dan

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.