Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Mormor kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Mormor kylling

Mormor kylling

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Kyllingsteg som min mormor kaldte det.  Kom persillen og citronen i skiver ind i kyllingen sammen med lidt salt.  Skær vingerne af i nr. 2 led. og bind kyllingen stramt op som på filmen. Det gør den nemmere at håndtere. Brun den af i en stor gryde i...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Mormor kylling2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Judy M.

    Jeg har lært at komme vand til kyllingen efter jeg har brunet den og så lade det koge til den er mør. Giver det mere smag til saucen på din måde? Eller hvad er forskellen?

  • Jesper Vollmer

    Hej Judy
    Det kan man også godt gøre. Det giver en fin smag. Jeg synes bare, det giver en mere intens smag i selve kyllingen med en stegning fremfor dampning.
    Gir’ det mening?
    Jesper

  • Judy M.

    Det skal da prøves!! 😉

  • Connie M.

    Smør mør kylling....Perfekt middag !

    • Jesper Vollmer

      Blev den, som Momse lavede den ? 😜
      Jesper

  • Connie M.

    Den blev et my bedre :-) Jeg plejer at at tilføje vand når kyllingen er brunet af og sidenhen koge væsken ind - med din metoden er er saucen mere koncentreret - mere smag.
    Et minus er selvfølgelig at der knap er så meget sauce til dem der nærmest vil spise den med en ske :-)

    • Jesper Vollmer

      Sauce med ske...☺️ Så ved man, at man har ramt rigtigt.
      Jesper

  • Mona B.

    TUSIND TAK 🤗😉
    Så blev jeg igen utrolig populær ved aftensmaden - det smagte himmelsk.👍👍

    • Jesper Vollmer

      SÅDAN Mona !
      Du må lave nogle flere retter herindefra ! Så får du flere gode point i bogen !
      Jesper

  • Dorthe K.

    Jeg må vide hvor stegegryde er fra ?
    Og kanden 😉
    Nu får vi Mormor kylling igen der er jo ikke vejr til andet 🤗

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Hvor er jeg glad for, at du tager fat i de her tidligere retter. Så ved jeg, at du får brugt hele arkivet... Bliv ved med det.
      Gryden er faktisk fra Weber. Den er bygget til deres grill kaldet Summit. Man kan, som du kan se, sagtens bruge den på et komfur også ;)
      Kanden er fra http://www.ohoak.com som er det "stel" vi bruger i huset på Bornholm. Sarah laver SÅ smukke ting.
      Jesper

    • Jesper Vollmer

      Fandt lige et link her:
      https://www.frishop.dk/pi/Weber-Original-GBS-stegegryde-Gourmet-BBQ-System-8842_1562084_87010.aspx?gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOeQ6a_ZxcSD4QSq21lMWaY4IQGLx0mSf1jlXHB2iZq61e4g8tgicKEaAnPDEALw_wcB

    • Dorthe K.

      Tak jeg har prøvet flere af opskrifterne 🤤🤤🤤
      Og tak fordi altid svarer
      Jeg hældte godtnok vand ved men meget mindre end jeg plejer, jeg tjekker tingene som du har linket til
      Tak for dejlige retter

  • Hanna P.

    Hej
    Jeg er ikke vant til at stege i olie . Vil du godt oplyse, hvilken olie, du bruger?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanna
      Jeg bruger altid vindruekerneolie til at stege i...
      Ofte bruger jeg lige dele olie og smør. Men det kommer an på, hvad jeg steger.
      Jesper

  • Hanna P.

    Kan man gemme rabarberkompot til vinteren, hvis det opbevares i atamon skyllede glas ?

  • Karina J.

    Hvilken bouillon bruger du ? På forhånd tak :) mvh Karina

    • Jesper Vollmer

      Hej Karina,
      Undskyld for det sene svar.
      Jeg bruger som regel næsten altid hønsebouillon i mine retter.

  • Jeanette N.

    Mums... Hold nu op en lækker kylling - fantastisk søndagmad 😋
    Det er ikke sidste gang jeg laver den.

  • Jeanette N.

    Mums... Hold nu op en lækker kylling - fantastisk søndagsmad 😋
    Det er ikke sidste gang jeg laver den.

  • Bjarne J.

    Ny i klubben.
    Lækker Lækker kylling, valgte dog at bruge fond istedet for bouillon og fik en skøn sovs, plejede også at tilsætte vand, men det er slut fremover.
    Og endelig lykkedes min hjemmelevede agurkesalat (plejer at købe den på glas).
    Tak for den gode oplevelse 👍

    • Jesper Vollmer

      Hej Bjarne,
      Velkommen til! Glad for kyllingen faldt i god jord. Og fedt med din hjemmelavede agurkesalat.
      Det er mig der takker 😊

  • Lars M.

    Prøvede opskriften i går, jeg havde 2 kyllinger i stegegryden og resultatet blev rigtigt godt, blot blev der meget mere væske ved stegning så den noget indkogte væske som man ser på videoen var der intet af. Jeg valgte at lave melryster jævningen da melbolle ville være helt umuligt med alt det væske der var. Vi var dog på Fyn enige om at rabarberkompot lå nok ikke lige til højrebenet hos os og vi ville ikke savne det. Men bestemt ikke sidste gang at denne opskrift skal bruges.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lars,
      Dejligt at i prøvede opskriften af inklusiv rabarberkompotten! Ellers ved man jo aldrig om det falder i smag eller ej. Ift. kyllingen, er det selvfølgelig altid lidt svært at vurdere, hvor meget væske den vil udløse ved stegning.. 😜

  • Annie P.

    Jeg vil lave denne ret til vores retromadklub. Jeg kunne tænke mig at smide kyllingerne i en stegeso – efter jeg har brunet dem godt af. Er det en dum idé?????
    Kh Annie

    • Jesper Vollmer

      Det kan du sagtens gøre... Det er jo lidt samme princip som i en gryde med låg.
      Stegesoen er jo et lækkert og nemt redskab !

  • Alice V.

    Er lige blevet medlem, og denne opskrift var den første jeg prøvede. Følte mig sat tilbage til min barndom, hvor denne ret var noget, vi fik, når det skulle være “lidt ekstra”. Fantastisk.
    Jeg har aldrig været glad for at lave mad, men med alle de fantastiske opskrifter, som er til at gå til, tror jeg, det bliver en ny oplevelse at lave mad, selvom det er til 1 person. Kunne godt bruge ideer til, hvad rester kan bruges til. Jeg spiser ikke en hel kylling.

    • Jesper Vollmer

      Hej Alice,
      Det var bare en dejlig kommentar. Skønt at høre, at du er frisk på at prøve opskrifter af, selvom det kun er til dig selv 😁 Jeg synes altid det er hyggeligt at lave mad - både til mange, men også bare til mig selv..
      Jeg kan rigtigt godt lide at lave, for eksempel, en lækker hønsesalat. Ellers har vi en smart funktion herinde, hvor du kan søge på specifikke produkter under "opskrifter". Skriver du "kylling", kommer der en masse opskrifter frem. Håber det kan bruges 😊

  • Christina A.

    Kære Jesper.
    Tilberedte din skønne mormor kylling i går og mums, hvor smagte den lækkert og saftig var den, med den dejligste sovs til. Agurkesalaten sad også lige i skabet, med rosenpeber og laurbærblade i. Tak for mad. 😋
    Vh. Christina 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina,
      Lækkert. Det er mig som takker for din søde kommentar 😍

  • Gitte S.

    Hvor er jeg bare fan af denne klub…..var løbet tør for ide til aftensmad. Havde en kylling liggende, og så søgte jeg herinde, og vi skal da have mormorkylling👍🏻 Det får vi alt for sjældent, og så med hjemmelavet agurkesalat, mums. Tak for dig Jesper og god weekend😉

    • Jesper Vollmer

      Sikke en dejlig besked, tusinde tak Gitte.
      Der er altid noget at vælge imellem, hvis du løber tør for idéer igen, og mormor kylling er bestemt et godt sted at starte ;)
      Jesper

  • Joan I.

    Hej Jesper ....
    Jeg har et spørgsmål til agurkesalaten. Ikke bare din salat, men til alle agurkesalater.
    Hvorfor skal lagen koge, kan man nøjes med at lave lagen af de kolde ingredienser og så først vende agurkerne i når sukkeret er opløst ...?
    Mvh Joan I

    • Jesper Vollmer

      Hmmm… jeg har aldrig prøvet, ikke at koge dem op først. Måske er det også bedst for miljøet for bakterier. De dør jo ved 75 grader, så det eliminere risikoen.
      Jesper

  • Simon K.

    Hej Jesper.
    Hvilken bouillon kan du anbefale - er det bare Knorrs terninger eller er der noget bouillon der bare er bedre hvis det skal være lidt “ordentligt”?
    Tak!

  • Peder R.

    Utrolig lækker, saftig og mør kyllingesteg. Så nemt og virkelig lækkert! Agurkesalaten var også et stort hit 👍😃

  • Peder R.

    Hvis jeg nu skal have mange gæster og vil lave mormorkylling. Kan jeg så bare gøre det samme som i denne opskrift, men med to kyllinger i samme gryde?

    • Jesper Vollmer

      Hvis gryden er stor nok så ja…
      Jesper

  • Annie A.

    Hej Jesper
    Den mormorkylling skal helt sikkert prøves en af dagene.
    Jeg er sikker på, at den vil blive et hit herhjemme.
    Men hvilken olie bruger du til at brune kyllingen i sammen med smør?
    Det er faktisk noget, jeg i de fleste retter er i tvivl om.
    Er det olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekærneolie eller en helt anden olie? Eller er det helt uden betydning?
    Når jeg spørger, er det fordi jeg selv godt kan lide at bruge olivenolie til næsten alt, men har tit fået at vide, at det ikke egner sig til den pågældende ret.
    Er det nogle gastronomiske regler at læne sig op ad i denne henseende?
    Med venlig hilsen fra Annie

    • Jesper Vollmer

      Hej Annie
      Jeg steger som regel af i smagsneutral olie såsom vindruekerne eller solsikke. Du kan sagtens stege i olivenolie, men der er jo en smag der, at tage hensyn til. Så den skal du ville have, ellers skal du gå den smagsneutral vej.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.