Minestrone

Tilberedningstid 30-60 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Minestrone

  • 200 gram bacon i tern

  • 1 passende mængde blandede grøntsager såsom: courgette, peberfrugt, løg, hvidløg, kål, kartoffel, tomater, gulerødder etc.

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 0,50 liter bouillon

  • 4 stk. laurbærblade

  • 1 håndfuld knust pasta eller små suppehorn

  • 2 spsk. hakket persille

Fremgangsmåde

Så er det suppetid... 

Minestronen er en af mine rydde op supper. 

Køb en luns bacon, og skær den i små stykker, der passer til at kunne spises med ske. Steg det af i en gryde, til det er gyldent. 

Imens ordnes alle grøntsagerne. De skylles, og hakkes i små tern. Alt stegs af i gryden med fedtstoffet fra bacon. 

På med de hakkede tomater og bouillon, laurbær og den tørrede pasta. Lad det hele simre i 6-8 min. Og smag suppen godt til. Koger du den længere, kan grøntsagerne godt smatte helt. Jeg kan godt lide lidt bid... 

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2018-12-02 kl. 23.19.39.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mona J.

    Uhm den skal absolut prøves her i ferien 😍

    • Jesper Vollmer

      Gi´ den gas Mona
      Og lav bare en stor portion. Så har du lidt til fryseren...
      Jesper

  • Berit C.

    Savner igen hvor mange personer er der til i denne portion??......kan den fryses?

    • Jesper Vollmer

      Hej Berit
      Det er som altid til 4 pers. hvis intet andet er angivet.
      Og ja den er meget fryseegnet.
      Jesper

  • Jette L.

    Det smagte så godt, selv om jeg kun havde den alm slave bacon fra tulip😂 kom tynde skiver af sød kartoffel sammen med alle andre grøntsager.. så tak for den opskrift.

    • Jesper Vollmer

      Selv tak ☺️
      Jesper

  • Charlotte E.

    Hej Jesper.
    Jeg vil rigtig gerne llave denne ret til familuen i aften.
    Vi har en del forskellige grøntsager, vi skal have brugt, så tænker dette er en god ret til dette.
    Mit spørgsmål er, om jeg kan bruge både hvidkål og spidskål i suppen?
    Eller er hvidkål for stærk i smagen?
    På forhånd tak for svar og rigtig god weekend til dig, familien og hele holdet.🙂
    Hilsen
    Charlotte

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte
      Jeg er vist aaaaalt for sent med det her svar. Håber det smagte alligevel. Mit svar ville have været JA. Det kan I sagtens bruge. Jeg fyrer altså alt muligt grønt og ikke grønt i min Minestrone.
      Det er jo nærmest suppekokkens romkugle 😜
      Jesper

    • Charlotte E.

      Hej igen Jesper.
      Ja, svaret kom lidt sent. 🙂
      Jeg skrev jo også selv beskeden l sidste øjeblik.
      Må sige, at jeg ikke var helt tilfreds med suppen.
      Ved ikke, hvad jeg fik gjort forkert, men den var meget tomat-agtig.
      Og lidt for tyk.
      Min mand spuste den med en gaffel. 😂🤣
      Og drengene havde bestent ikke lyst til at spise den.
      Næste ret, der skal afprøves er dine skønne tarteletter.
      De ser lækre ud.
      God aften til dig/Jer.
      Hilsen
      Charlotte

    • Jesper Vollmer

      Hej igen
      Det lyder næsten som om, du havde glemt at komme bouillon i. Men jeg håber du vil prøve den igen, og så justere konsistensen efter jeres smag !
      Jesper

    • Charlotte E.

      Vil gerne prøve den igen.
      Og jo, der var masser af bouillion i. :-)

  • Helle H.

    Er det knust pasta eller ris, jeg ser på billedet?

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Det er faktisk pasta, selvom det ligner ris rigtig meget.
      Det er en pastatype, der hedder Risoni. De er perfekte til supper og lign.
      Jesper

  • Trine K.

    Lavede minestronen her til aften med det, vi havde i køleskab mm.:
    Squash
    Peberfrugt rød + gul
    Butternut squash
    Gulerødder
    Blomkål
    Stilken fra broccoli
    Løg
    Hvidløg
    Chili rød
    Laurbærblade
    Suppehorn
    Bacon
    Brugte kun 1 ds hk. tomat og næsten 1 liter bouillon, da det svandt hurtigt ind. Super lækkert og med bid i grøntsagerne. Ikke sidste gang vi laver det herhjemme.

    • Jesper Vollmer

      Lyder da også super dejligt Trine...
      Jesper

  • Anne N.

    Tak for medlems skab. Denne ryd op suppe må jeg prøve i aften.

    • Jesper Vollmer

      Hej Anne,
      Det er bare lækkert og nemt med minestrone suppe. Tøm-køleskabet-suppen, som nogle også kalder den 😆 Hvordan gik det?

  • Frederik D.

    Det ville jeg lave til aften over bål 🪵🔥🤗

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.