Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Marokko grisen.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Kære Jesper
Super dejlig ret. Der duftede af Marrakech i hele huset. Alle mand var vilde med den. Meeen hvis man nu bare slet ikke er fan af fennikel (ja - jeg er én af dem), hvad gør man så.
Jeg prøvede med blomkåls crudité, men er ikke sikker på at den sidder helt i skabet.
Mh Mette
Hej Mette
Hmmm... jeg tænker at sådan noget som bladselleri måske ville kunne erstatte fennikel. Den er jo ikke lakridset i smagen, men har lidt af den samme konsistens.
Jesper
Lækker, lækker ret. Vi bryder os ikke om kikærter, men de kom i - vi skal jo prøve noget nyt. Det var helt perfekt. Næste gang skal retten prøves med lam 😄
Hej igen Lissi
Jamen den er jo oplagt med lam også. Det er jo nok oftere den bliver lavet med det i mellemøsten alligevel.
Har du prøvet lammeragouten herinde fra?
Jesper
Ikke endnu, mens den skal selvfølge prøves 😋
Hej Jesper
Skal der sket ikke noget noget andet til som fx ris eller er det kikærterne der er “tilbehøret”.
Måske vi bare er så vant til, at der skal være en kartoffel, ris eller pasta til vores retter ☺️
Hilsen
Marianne
Hej Marianne
Vi plejer at spise det med fennikelsalaten og ellers som den er.
Du kan nemt lige smide en cous cous sammen til den. Det ville være lækkert.
Du ved lige dele cous cous og kogende vand...
Jesper
Hej Jesper
Bruger du almindelig yoghurt naturel? Jeg synes fennikelsalaten blev lidt "sjasket", selvom min fennikel var helt afdryppet. Kunne jeg med fordel tage en græsk yoghurt næste gang?
Ellers en rigtig lækker ret som alle kunne lide - iøvrigt den første vi har prøvet, -så nu skal vi bare i gang med alle de 159 andre.
Hej Linda
Glæder mig til, at I komme ombord i ALLE de andre retter 😜
Ja jeg bruger helt alm. yoghurt naturel, men jeg bruger jo ikke så meget. Derfor synes jeg, at konsistensen bliver fin. Men du kan sagtens "gå op i" græsk yoghurt. Begge dele er fine...
Jesper
Hej Jesper
Super lækker ret.
Har du forslag hvis man skal lave den som vegetar ret
Hej Birthe
Jeg tror, det der kommer tættest på svinekød i den vegetariske verden er tofu ! Og så ville jeg nok skrue lidt op for kikærterne samtidig...
Fortæl mig, hvordan det bliver, hvis du giver den et forsøg.
Jesper
Hej Jesper.
Jeg har lavet denne skønne ret to gange. En gang på mit job og en gang hjemme. De folk jeg arbejder med (jeg er pædagog) er ikke så vilde/vant til de krydderier der er i denne ret. Jeg skruede derfor ned for mængden da jeg lavede den på jobbet. Alle kunne lide og jeg kan derfor skrue stille og roligt op for de krydderier de næste gange. Da jeg derimod lavede det hjemme til knægten og mig selv, fik den fuld skrue på det hele. Det kan vi godt lide og jeg elsker når han han stopper op med den første bid i munden og siger: Årrrh det er godt det her :-)
Tak.
Mikael
Nøøøj hvor bliver jeg glad for sådan en besked her ☺️
Er vild med, når du får folk OG din søn til at guffe det i sig...
Jesper
Smager virkeligt dejligt og retten har denne perfekte kombi af stærkt/sødt som ofte er svær at ramme.
Første gang jeg lavede retten syntes mine drenge at der manglede en form for tilbehør som kunne “marche/suge” den himmelske væske som retten giver så valgte her anden gang at lave en helt klassisk cous cous dertil (det var et kæmpe hit så kan varmt anbefales).
Fennikel salaten vendt i youghurt smager dejligt men vi syntes alle at den er lidt malplaceret til retten men den vil helt sikkert blive serveret som tilbehør til koteletter, frikadeller eller som bare en fast salat når vi griller.
Tak for en super skøn ret men smæk på smagen…
Hej Jesper
Lyder super lækkert og glæder mig til at prøve det
Kan man lave denne opskrift i en marrokansk tagine?
Hej Benjamin
Jamen for faen... det ville den bare blive helt autentisk af. Ja da...
Jeg kan bare ikke forvente, at folk derhjemme har sådan en, derfor stegesoen her.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.