Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Marokko grisen. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Marokko grisen

Marokko grisen

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Skær kødet i grove 2x2 cm. tern, og brun det af i en stor gryde i halv olie halv smør.  Kom spidskommen ved og steg med. I med både løg, hvidløg, ingefær i strimler og brun af. Kom nu både honning, kanelstangen, citronskal og saft i, og top op med...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Mette S.

    Kære Jesper
    Super dejlig ret. Der duftede af Marrakech i hele huset. Alle mand var vilde med den. Meeen hvis man nu bare slet ikke er fan af fennikel (ja - jeg er én af dem), hvad gør man så.
    Jeg prøvede med blomkåls crudité, men er ikke sikker på at den sidder helt i skabet.
    Mh Mette

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Hmmm... jeg tænker at sådan noget som bladselleri måske ville kunne erstatte fennikel. Den er jo ikke lakridset i smagen, men har lidt af den samme konsistens.
      Jesper

  • Lissi R.

    Lækker, lækker ret. Vi bryder os ikke om kikærter, men de kom i - vi skal jo prøve noget nyt. Det var helt perfekt. Næste gang skal retten prøves med lam 😄

    • Jesper Vollmer

      Hej igen Lissi
      Jamen den er jo oplagt med lam også. Det er jo nok oftere den bliver lavet med det i mellemøsten alligevel.
      Har du prøvet lammeragouten herinde fra?
      Jesper

    • Lissi R.

      Ikke endnu, mens den skal selvfølge prøves 😋

  • Marianne E.

    Hej Jesper
    Skal der sket ikke noget noget andet til som fx ris eller er det kikærterne der er “tilbehøret”.
    Måske vi bare er så vant til, at der skal være en kartoffel, ris eller pasta til vores retter ☺️
    Hilsen
    Marianne

    • Jesper Vollmer

      Hej Marianne
      Vi plejer at spise det med fennikelsalaten og ellers som den er.
      Du kan nemt lige smide en cous cous sammen til den. Det ville være lækkert.
      Du ved lige dele cous cous og kogende vand...
      Jesper

  • Linda B.

    Hej Jesper
    Bruger du almindelig yoghurt naturel? Jeg synes fennikelsalaten blev lidt "sjasket", selvom min fennikel var helt afdryppet. Kunne jeg med fordel tage en græsk yoghurt næste gang?
    Ellers en rigtig lækker ret som alle kunne lide - iøvrigt den første vi har prøvet, -så nu skal vi bare i gang med alle de 159 andre.

    • Jesper Vollmer

      Hej Linda
      Glæder mig til, at I komme ombord i ALLE de andre retter 😜
      Ja jeg bruger helt alm. yoghurt naturel, men jeg bruger jo ikke så meget. Derfor synes jeg, at konsistensen bliver fin. Men du kan sagtens "gå op i" græsk yoghurt. Begge dele er fine...
      Jesper

  • Birthe K.

    Hej Jesper
    Super lækker ret.
    Har du forslag hvis man skal lave den som vegetar ret

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe
      Jeg tror, det der kommer tættest på svinekød i den vegetariske verden er tofu ! Og så ville jeg nok skrue lidt op for kikærterne samtidig...
      Fortæl mig, hvordan det bliver, hvis du giver den et forsøg.
      Jesper

  • Mikael V.

    Hej Jesper.
    Jeg har lavet denne skønne ret to gange. En gang på mit job og en gang hjemme. De folk jeg arbejder med (jeg er pædagog) er ikke så vilde/vant til de krydderier der er i denne ret. Jeg skruede derfor ned for mængden da jeg lavede den på jobbet. Alle kunne lide og jeg kan derfor skrue stille og roligt op for de krydderier de næste gange. Da jeg derimod lavede det hjemme til knægten og mig selv, fik den fuld skrue på det hele. Det kan vi godt lide og jeg elsker når han han stopper op med den første bid i munden og siger: Årrrh det er godt det her :-)
    Tak.
    Mikael

    • Jesper Vollmer

      Nøøøj hvor bliver jeg glad for sådan en besked her ☺️
      Er vild med, når du får folk OG din søn til at guffe det i sig...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.