Ingredienser
Marineret feta
300 gram god feta
1 hel jalapeno
4 tørrede chili
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. hakket persille
1 hel citron
1 passende mængde pita eller fladbrød
4 dl. god jomfru olivenolie
Fremgangsmåde
Der er ikke noget som ting man kan få til at smage af endnu mere.
Feta er jo dejligt, som det er, men prøv at pifte den op sådan her, og smag forskellen.
Bræk din feta i grove brud, og kom dem på et glas eller patentglas.
Skær din jalapeno i skiver, og skræl citronen med en kartoffelskræller, og kom dem i glasset sammen med alle de andre ingredienser.
Olivenolien hælder du på som det sidste. Afhængigt af din type af glas kan du justere mængden af olie, så det dækker. Tingene må helst ikke stikke op af olien, hvis det skal gemmes meget længe.
Husk at hvis du bruger god og ægte jomfruolivenolie, størkner det, når du sætter det i køleskabet. Det bliver flydende igen, når du tager den ud af køleskabet.