Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Marengs.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 2+ timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Fantastisk..... men ikke slikke så meget, please
Når det er hjemme i mit eget køkken, og jeg laver mad til mig, tænker jeg, det er ok... 😋
Jesper
Godkendt.....
Jeg troede, chokoladen skulle stå og køle lidt af, før den blev blandet i, men det ser ud, som om du tager den direkte af varmen og blander i
Ja for ellers tykner den jo...
Den er jo heller ikke mere end ca. 40 grader.
Jesper
Fantastiske og veludførte video’er du laver.
Selvom man godt kan lave mad, så får man en masse guldkorn.
Tak for dig og god dag til dig.
Tak Vivian
Det betyder meget. Vi gør os også rigtig umage...
Jesper
MÅ man ha eddik i? Lukten av eddik er det verste jeg vet. Husker når min mor afkalket kaffemaskine med eddike, kunne lugtes i hele oppgangen. Kan man undlade eller bruge sitron.....
Der er SÅ lidt, at det kan du altså ikke lugte.
Jeg har ikke prøvet med citron. Men giv det et skud.
Jesper
Tak for en lækker og hyggelig påskeopskrift🐥🐣
Den må prøves 🥳
Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
Æælsker marengs.
Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!
Alm. eller varmluft ?
Varmluft...
Jesper
Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
Æælsker marengs.
Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!
Lyder skøn, skal prøves. Jesper har du prøvet med kokos (i stedet for chokolade) ....tænker det må være som de der mushi kokosmakroner man kan købe hos bageren. Hvis ja, er det så også bare en 1:1 eller hvad tænker du Jesper. God påske 🐣🇩🇰
Kokosmakroner og marengs er ikke det samme. Jeg ved ikke, om det ville være rart at sidde og tykke i 100 gram kokos.
Jesper
Hej Jesper. Kan man bruge auqa faube istedet for æggehvider??
Har læst at få at få dem stive og rigtigt konsistens bruges creme og tatar hvilket jeg også har. Har du prøvet det????
Ellers super med alle de gode tips.
Vh Sonja.
Det kender jeg slet ikke nej, så der må jeg være dig svar skyldig.
Jesper
Sikke nogen lækre marengs👍👍 de holder vist ikke længe i vores hus🥴
Hej Jesper hvor har du købt din Martellato bage måtte?
Mvh Hanne
I Inco...
☺️
Kort og godt godkendt! 👏👏
Kort og godt... tak 🙏🏼
Jesper
Tak for opskriften.
De blev fantastiske!!
Sådan Ingeborg...
Det luner !
Jesper
Dine marengs er super lækre. Jeg har bagt dem 2 gange nu, den ene gang med rørsukker, de blev ok, men ikke så sprøde. Almindelig melis er absolut bedst. Er det noget med at rørsukker ikke søder ligeså meget som alm. sukker? Hanne😀
Hmmm...🤔
Det har jeg aldrig hørt om !
Jesper
Hej jesper
Hvor er de lækker.
Men der var lige et problem.
De var væk på ingen tid.
Familien elsker dem.
Det har jeg en løsning på...
Gang op 😜
Jesper
Fantastisk marengs. Jeg har aldrig kunnet bage marengs før. Tusind tak for udførlig opskrift som almindelig dødelige mennesker kan forstå.
Forårshilsen fra Else 🥀☀️🌾
Hej Jesper.
Skal ovnen stå på klem under bagningen eller efter bagning.
Tak for dine skønne opskrifter
Hej Jesper
Jeg har bagt med stor succes.
Men oplevede de blev bløde efter et par dage i en kagedåse. Hvordan opbevarer du dine?
Vh Lene
Hej Lene
Endelig ikke i dåse. For fugten i marengsen gør dem bløde. De skal have lov til at tørre videre i fri luft. Så bliver de bare mere sprøde.
Jesper
Hvordan skal de opbevares, når de ikke bliver spist samme dag ?
Hej Jytte
De skal helst bare ligge ude i fri luft, ellers bliver de bløde nemlig...
Jesper
Hej Jesper,
Prøv lige at vise klubben marengs med ahornsirup!
Michael
Hej Michael,
Den ryger i opskriftbogen! Taaakk 😝
Kære Vollmer.
Jeg skal til at bage de skønne chokolade marengs, men hvordan opbevares de bedst hvis man laver en stor portion?
I en kagedåse? Kondibøtte? Det er så lækkert hvis de bliver ved med at være sprøde og seje indeni.
Tak for hjælpen!
kh Sanne
Hej Sanne
Jeg har faktisk bedst erfaring med at lade dem stå ude, så de tørrer endnu mere. Kommer du dem i bøtter, kan den sidste fugt i marengsen godt gøre alt det sprøde lidt blødt. Så giv dem luft, så knaser de længe...
Jesper
Tak Jesper ja jeg lid dem også stå ude på bagerist med et viskestykke over🥰
Jeg har nu prøvet din opskrift. Min chokolade ville ikke smelte og blev til noget underligt noget. Kan jeg bruge kakaopulver i stedet? Jeg tog noget fra og blandede op med lakridspulver og de blev rigtig gode.
Tak for din video- vi havde kun en glasskål til at sætte over til at smelte chokoladen i Kan det have haft en indflydelse?
De bedste hilsner Louise og familie.
Hej Louise
Hvor mærkeligt at din chokolade ikke vil smelte.
Havde du vand i gryden under, så dampen varmede skålen op?
En glasskål kan godt baldre pga. varmen, så hellere stål eller plastik.
Ganske alm. chokolade vil smelte nemt i en varm skål.
Jesper
Hallehøj Jesper!
Jeg har brugt denne opskrift flere gange, dog sprøjter jeg den op som "fuglereder", det fungerer bare! Nu skal jeg ha kage med på lørdag og tænker: én stor klat, fløde og bær. Men hvor længe skal den bage så (ps tænker dobbelt portion da vi er 12)? Jeg kan lige som dig bedst lide at den har en sej midte og det har den bedst dagen efter, så skal jeg ikke lave den fredag?
Sommerhilsner til hele familien
Christina
Hej Christina
Sorry nåede det lige ☺️
Jo jeg ville helt klart også lave dem fredag, hvis du skal bruge dem lørdag.
Jeg er begyndt at bage mine marengs natten over ved 50 grader. Så bliver de flotte men jo tørre helt igennem. Det er nu også ret lækkert…
Go’ weekend
Jesper
Hej Jesper
Opskriften er et hit hos børnene. Har du tips til hvordan man bedst griber det an, hvis man gerne vil prøve anden smag end chokolade? Jeg overvejer om man kunne bruge samme mængde af alle resterende ingredienser (minus chokolade) og fx prøve sig frem ved lidt citronsaft og -skal eller hindbærmarmelade. Jeg vil helst undgå aromaer/farve hvis muligt.
De bedste hilsener Mette
Hej Jesper
Jeg vil prøve og lave dine marengs, hvis jeg vil lave 16 mindre istedet for, hvor meget tænker du at jeg skal reducere i bagetid. Jeg har mindre 😍børnebørn som nok ikke skal have så stor en kage 😋.
De bedste hilsner fra Ulla
Hej Ulla
Nej hold du bare fast i bagetiden. De må ikke blive for bløde.
Jesper
Tusind tak for hurtig svar 🤗glæder mig til og prøve dem 😋
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.