Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Marengs. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Marengs

Marengs

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Nemmere bliver det ikke at huske i hovedet... 1:1:1:1:1 100 g af alt - 1 nip salt - 1 tsk. eddike - 100° - 1 time i ovnen ;)      Du får den lige mere udførligt her:  Sæt din chokolade over og smelte forsigtigt i et vandbad. Dvs. en mindre gryde end...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 03 29 Kl. 16.36.48

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Irene S.

    Fantastisk..... men ikke slikke så meget, please

    • Jesper Vollmer

      Når det er hjemme i mit eget køkken, og jeg laver mad til mig, tænker jeg, det er ok... 😋
      Jesper

  • Charles A.

    Godkendt.....

  • Anne C.

    Jeg troede, chokoladen skulle stå og køle lidt af, før den blev blandet i, men det ser ud, som om du tager den direkte af varmen og blander i

    • Jesper Vollmer

      Ja for ellers tykner den jo...
      Den er jo heller ikke mere end ca. 40 grader.
      Jesper

  • Vivian L.

    Fantastiske og veludførte video’er du laver.
    Selvom man godt kan lave mad, så får man en masse guldkorn.
    Tak for dig og god dag til dig.

    • Jesper Vollmer

      Tak Vivian
      Det betyder meget. Vi gør os også rigtig umage...
      Jesper

  • Annette m.

    MÅ man ha eddik i? Lukten av eddik er det verste jeg vet. Husker når min mor afkalket kaffemaskine med eddike, kunne lugtes i hele oppgangen. Kan man undlade eller bruge sitron.....

    • Jesper Vollmer

      Der er SÅ lidt, at det kan du altså ikke lugte.
      Jeg har ikke prøvet med citron. Men giv det et skud.
      Jesper

  • Jane H.

    Tak for en lækker og hyggelig påskeopskrift🐥🐣
    Den må prøves 🥳

  • Ingeborg R.

    Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
    Æælsker marengs.
    Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!

  • Lone T.

    Alm. eller varmluft ?

    • Jesper Vollmer

      Varmluft...
      Jesper

  • Ingeborg R.

    Så! Nu har jeg taget hvider ud af fryseren....
    Æælsker marengs.
    Og håber så bare ikke det er fiskefond i posen!

  • Sussi S.

    Lyder skøn, skal prøves. Jesper har du prøvet med kokos (i stedet for chokolade) ....tænker det må være som de der mushi kokosmakroner man kan købe hos bageren. Hvis ja, er det så også bare en 1:1 eller hvad tænker du Jesper. God påske 🐣🇩🇰

    • Jesper Vollmer

      Kokosmakroner og marengs er ikke det samme. Jeg ved ikke, om det ville være rart at sidde og tykke i 100 gram kokos.
      Jesper

  • Sonja R.

    Hej Jesper. Kan man bruge auqa faube istedet for æggehvider??
    Har læst at få at få dem stive og rigtigt konsistens bruges creme og tatar hvilket jeg også har. Har du prøvet det????
    Ellers super med alle de gode tips.
    Vh Sonja.

    • Jesper Vollmer

      Det kender jeg slet ikke nej, så der må jeg være dig svar skyldig.
      Jesper

  • Lis B.

    Sikke nogen lækre marengs👍👍 de holder vist ikke længe i vores hus🥴

  • Hanne N.

    Hej Jesper hvor har du købt din Martellato bage måtte?
    Mvh Hanne

    • Jesper Vollmer

      I Inco...
      ☺️

  • Mia

    Kort og godt godkendt! 👏👏

    • Jesper Vollmer

      Kort og godt... tak 🙏🏼
      Jesper

  • Ingeborg R.

    Tak for opskriften.
    De blev fantastiske!!

    • Jesper Vollmer

      Sådan Ingeborg...
      Det luner !
      Jesper

  • Hanne G.

    Dine marengs er super lækre. Jeg har bagt dem 2 gange nu, den ene gang med rørsukker, de blev ok, men ikke så sprøde. Almindelig melis er absolut bedst. Er det noget med at rørsukker ikke søder ligeså meget som alm. sukker? Hanne😀

    • Jesper Vollmer

      Hmmm...🤔
      Det har jeg aldrig hørt om !
      Jesper

  • Helle H.

    Hej jesper
    Hvor er de lækker.
    Men der var lige et problem.
    De var væk på ingen tid.
    Familien elsker dem.

    • Jesper Vollmer

      Det har jeg en løsning på...
      Gang op 😜
      Jesper

  • Else K.

    Fantastisk marengs. Jeg har aldrig kunnet bage marengs før. Tusind tak for udførlig opskrift som almindelig dødelige mennesker kan forstå.
    Forårshilsen fra Else 🥀☀️🌾

  • Ruth O.

    Hej Jesper.
    Skal ovnen stå på klem under bagningen eller efter bagning.
    Tak for dine skønne opskrifter

  • Lene B.

    Hej Jesper
    Jeg har bagt med stor succes.
    Men oplevede de blev bløde efter et par dage i en kagedåse. Hvordan opbevarer du dine?
    Vh Lene

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Endelig ikke i dåse. For fugten i marengsen gør dem bløde. De skal have lov til at tørre videre i fri luft. Så bliver de bare mere sprøde.
      Jesper

  • Jytte S.

    Hvordan skal de opbevares, når de ikke bliver spist samme dag ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jytte
      De skal helst bare ligge ude i fri luft, ellers bliver de bløde nemlig...
      Jesper

  • Michael H.

    Hej Jesper,
    Prøv lige at vise klubben marengs med ahornsirup!
    Michael

    • Jesper Vollmer

      Hej Michael,
      Den ryger i opskriftbogen! Taaakk 😝

  • Sanne K.

    Kære Vollmer.
    Jeg skal til at bage de skønne chokolade marengs, men hvordan opbevares de bedst hvis man laver en stor portion?
    I en kagedåse? Kondibøtte? Det er så lækkert hvis de bliver ved med at være sprøde og seje indeni.
    Tak for hjælpen!
    kh Sanne

    • Jesper Vollmer

      Hej Sanne
      Jeg har faktisk bedst erfaring med at lade dem stå ude, så de tørrer endnu mere. Kommer du dem i bøtter, kan den sidste fugt i marengsen godt gøre alt det sprøde lidt blødt. Så giv dem luft, så knaser de længe...
      Jesper

    • Sanne K.

      Tak Jesper ja jeg lid dem også stå ude på bagerist med et viskestykke over🥰

  • Louise V.

    Jeg har nu prøvet din opskrift. Min chokolade ville ikke smelte og blev til noget underligt noget. Kan jeg bruge kakaopulver i stedet? Jeg tog noget fra og blandede op med lakridspulver og de blev rigtig gode.
    Tak for din video- vi havde kun en glasskål til at sætte over til at smelte chokoladen i Kan det have haft en indflydelse?
    De bedste hilsner Louise og familie.

    • Jesper Vollmer

      Hej Louise
      Hvor mærkeligt at din chokolade ikke vil smelte.
      Havde du vand i gryden under, så dampen varmede skålen op?
      En glasskål kan godt baldre pga. varmen, så hellere stål eller plastik.
      Ganske alm. chokolade vil smelte nemt i en varm skål.
      Jesper

  • Christina A.

    Hallehøj Jesper!
    Jeg har brugt denne opskrift flere gange, dog sprøjter jeg den op som "fuglereder", det fungerer bare! Nu skal jeg ha kage med på lørdag og tænker: én stor klat, fløde og bær. Men hvor længe skal den bage så (ps tænker dobbelt portion da vi er 12)? Jeg kan lige som dig bedst lide at den har en sej midte og det har den bedst dagen efter, så skal jeg ikke lave den fredag?
    Sommerhilsner til hele familien
    Christina

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina
      Sorry nåede det lige ☺️
      Jo jeg ville helt klart også lave dem fredag, hvis du skal bruge dem lørdag.
      Jeg er begyndt at bage mine marengs natten over ved 50 grader. Så bliver de flotte men jo tørre helt igennem. Det er nu også ret lækkert…
      Go’ weekend
      Jesper

  • Mette W.

    Hej Jesper
    Opskriften er et hit hos børnene. Har du tips til hvordan man bedst griber det an, hvis man gerne vil prøve anden smag end chokolade? Jeg overvejer om man kunne bruge samme mængde af alle resterende ingredienser (minus chokolade) og fx prøve sig frem ved lidt citronsaft og -skal eller hindbærmarmelade. Jeg vil helst undgå aromaer/farve hvis muligt.
    De bedste hilsener Mette

  • Ulla S.

    Hej Jesper
    Jeg vil prøve og lave dine marengs, hvis jeg vil lave 16 mindre istedet for, hvor meget tænker du at jeg skal reducere i bagetid. Jeg har mindre 😍børnebørn som nok ikke skal have så stor en kage 😋.
    De bedste hilsner fra Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla
      Nej hold du bare fast i bagetiden. De må ikke blive for bløde.
      Jesper

  • Ulla S.

    Tusind tak for hurtig svar 🤗glæder mig til og prøve dem 😋

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.