Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Malaysiske boller. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Malaysiske boller

Malaysiske boller

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Dejen: I melet med det kogende vand på en gang. Rør lidt rundt. I med det kolde, og ælt godt sammen til en nubret dej.Lad den hvile i 20 min. under et viskestykke.  Ælt nu dejen i 2 min. og form den til 8 boller og lad dem hvile denne gang i 30 mi...

Billeder fra opskriften

21

Kommentarer

  • Søren D.

    Ser spændende ud... glæder mig til du laver de royale forårsruller en dag

  • Jette G.

    Hej Jesper
    De lyder lækre så kunne godt tænke mig at lave dem. Men min mand og jeg kan ikke lide koriander, så kan jeg undlade det uden at gå på kompromis med kvalitet/smag?
    De bedste hilsner
    Jette Gammelby

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette
      Koriander deler jo virkelig vandene. Ja da… som i AL mad skal du undlade de ting, du ikke ka’ li’ !
      Prøv at erstat den med kørvel eller estragon. De er begge lidt anis-agtige i smagen.
      Skal der mere spark på, så brug mynte.
      De ka’ allesammen noget andet, men smager dejligt.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.