Løgsuppe 2.0

Tilberedningstid 30-60 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Løgsuppe 2.0

  • 5 store løg

  • 4 fed hvidløg

  • 2 spsk. timian

  • 1,50 liter vand

  • 2 spsk. tomatpuré

  • 0,50 dl. soya

  • 2 spsk. Engelsk sauce

  • 4 skiver surdejsbrød

  • 4 tykke skiver ost (Vesterhavs)

Fremgangsmåde

Snit alle løgene i strimler inkl. hvidløg. Sautér dem af sammen med timian i lidt olie og smør i ca. 10 min. til de er flot gyldne. 

Kom vand, tomatpuré, soa og engelsk sauce ved, og lad det simre i 20 min. Smag godt til med salt og peber. 

Skær brødskiverne i 4 store klodser hver, og osten i samme størrelse. 

Fordel suppen i store ovnfaste skåle, og fordel suppen heri. Husk at suppen fordamper lidt, når den gratineres, så kom rigeligt i. 

Fordel nu 4 stykker brød på hver, og læg osten ovenpå brødene. 

Gratinér i ca. 20 min. til osten er gylden. 

Servér rygende varm... 

 

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Per L.

    Kan osteskorperne du kasserer ikke bruges i en Minestronesuppe istedet for Parmesanskorper ?
    Vh
    Per Lund

    • Jesper Vollmer

      Ja god idé...
      Jesper

  • Helle H.

    Er det korrekt, at der ikke er udsendt en ny opskrift den 20.3.2025?
    Jeg er en af dem, der har fået de mærkelige mails, som du skriver om i din mail af 14.marts. MEN jeg har ikke, som der står skrevet, afmeldt mig fra klubben, hvorfor jeg ikke har foretaget mig noget, men jeg synes at mailen er lidt misvisende.
    Jeg er derfor interesseret i at høre, hvordan jeg skal forholde mig, samt om der mangler udsendelse af ny madopskrift fra torsdag, den 20. marts 2025.
    Med venlig hilsen
    Helle Hermansen

  • Helle H.

    Hej Jesper
    Jeg ved efterhånden ikke, hvordan jeg skal kunne komme i forbindelse med din madklub. Når jeg forsøger at sende en mail, får jeg at vide, at jeg ikke kan bruge den mail. Man kan kun få svar på allerede stillede spørgsmål - som altså ikke lige er MIT spørgsmål. Ovennævnte spørgsmål er p.t. 2 dage gammelt og endnu ikke besvaret. Endelig har jeg stadig ikke fået en mail med din seneste opskrift på den "marinerede feta" fra torsdag den 20. marts 2025. Hvad sker der?
    Hilsen
    Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Jeg er ked, at du har været med i den mail, som har ramt en del medlemmer. Der var en teknisk ups´er i mailsystemet, men alt skulle være i orden nu.
      Der er ikke nogen manglende opskrift, men det har været ugebrevet, der har drillet.
      D. 20. marts udkom den marinerede feta, så alle opskrifter er i arkivet.
      Håber du vil have forståelse for misseren.
      Jesper

  • Helle H.

    Hej Jesper
    Jeg har ikke fået opskriften på den marinerede feta, og det er lidt svært at finde den under opskrifterne. I hvilken kategori er den sat ind?
    Selvfølgelig har jeg forståelse for miseren, men tilsyneladende er den endnu ikke løst helt, da jeg jo endnu ikke har fået sidste uges ugebrev.
    Hilsen Helle

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.