Ingredienser
Pandekagerne 8 stk.
200 gram røde linser
430 gram vand
1 spsk. Maizena
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
(lyn)syltede rødløg
2 stk. rødløg
1 stk. lime, skal og saft
2 spsk. rørsukker
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. chiliflager
Fyldet
1 passende mængde romesco sc. - spirer - salat - avocado - kylling - rejer - laks - syltede rødløg - Goma - Sriracha eller hvad du selv godt kan li´.
Fremgangsmåde
Pandekagerne:
Skyl linserne, og dæk dem med kogende vand i ca. 10 min. Sigt vandet fra.
Blend alle ingredienserne til pandekagedejen, og lad den stå og sætte sig lidt, mens du sylter løg og gør fyldet klar.
Syltede rødløg:
Snit løgene i tynde meget skiver. Kom både sukker, eddike, lime og chili i, og bland godt rundt. Det vil stille og roligt safte lidt, og bliver dejligt smovset.
På en non-stickpande kommer du lidt under 1 dl. dej på uden fedtstof. Når den lige har sat sig, og kan håndteres, vender du den, og bager den færdig på den anden side. Hold dem lune under et viskestykke, til I skal spise dem. Du får ca. 8 stk.
Kom det fyld i, som du bedst kan lide...