Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Leverpostej. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Leverpostej

Leverpostej

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Kog spæk og svær sammen i vandet i cirka 20 minutter. Det skal simre helt forsigtigt.  Tag spækket og sværen op af gryden, og tag 3 deciliter suppe fra til senere. Kør nu spæk, svær, suppe, løg, mel, timian og muskat i en foodprocessor eller blender,...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Søren D.

    Den må jeg prøve
    Måske en idé til næste sommer. Syltede asier i klubben

  • Annemette H.

    Er det virkelig rigtigt, at der skal hele 2 liter vand foruden 2 dl mælk i
    Mvh Annemette

    • Ester L.

      Hvis du googler Torvehallerne København, så vil du der finde Slagter Lunds opskrift på leverpostej!

    • Jesper Vollmer

      Undskyld det sene svar.
      Håber du har se filmen, hvor jeg viser dig, at de 2 liter vand er til at koge spæk og svær i, og som selvfølgelig ikke skal med op i resten.
      Jesper

  • Anette E.

    Må man godt fryse den rå leverposteg, når der også bruges hakket lever fra frost ?

  • Annette L.

    Hvis jeg laver den dagen før min julefrokost. Holdbarhed og genopvarmning?
    Hilsen Annette

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.