Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Langtidsstegt and.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Langtidsstegt and
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Jette W.
Hej Jesper
Hvordan vil du anbefale jeg laver sovsen, så den også kan spises af en der lider af cøliaki?
Jette- Jesper Vollmer
Jævn den med Maizena... Så slipper du for gluten.
- Carsten R.
Fed Video/dejlig opskrift.... Rigtig rart at i har taget jer tid...
God Jul og Godt Nytår
Mvh
Røjgaard - Kirsten F.
Tak Jesper - den opskrift vil jeg benytte. Da jeg har fået opgaven, at medbringe and🦆
Gid jul 🎄 Kirsten - Marianne r.
Kan anden steges dagen forinden
- Jesper Vollmer
Har du set filmen? 😉
... så ja det kan den sagtens.
- Lis M.
Den opskrift vil jeg prøve. Har aldrig tænkt andre ingredienser ind i anden end æbler og svesker. Eftersom jeg har prøvet rigtig mange af dine opskrifter med stor succes, tør jeg nu godt prøve noget nyt omkring julemaden. TAK Jesper
Du og din fantastiske familie ønskes en glædelig jul - Hanne V.
Hej Jesper.
Super opskrift, tror selv jeg kan lave en saftig and. Mine ænder til jul vejer 4 kilo😳 Hvor lang tid skal de have på 120 grader. Glæder mig til på søndag😊
Mange hilsener
Hanne- Jesper Vollmer
Hej Hanne
Det er da en ordentlig klippert... Jeg tænker at 6 timer stadig vil gøre det.
- Pernille S.
hvis man laver den dagen før.
- Hvordan sikrer jeg så at skindet bliver sprødt??
- Hvor meget kortere tidsmæssigt skal jeg stege den, når vil varme den dagen efter?- Jesper Vollmer
Har du set filmen til opskriften her? Så kan du se, hvor sprødt skindet bliver.
Du skal bare følge opskriften, som netop er til at varme den op dagen efter.
- Elisabeth B.
Har du tips hvis man laver langtids stegt gås?
- Pernille S.
Bedste and. Stor success i familien. Tak.
- Pernille S.
Bedste and. Stor success i familien. Tak.
- Pernille S.
Tak for en super video. Den vil jeg teste her til jul. Lave anden d. 23 og varme 20 min d. 24. med brune kartofler, og sovs.
- Kirsten L.
Hej Jesper.
Tak for god video.
Jeg skal have 2 færdigretter ænder med juleaften.
Kan jeg lave dem den 22. December og hvordan skal jeg gøre det? Skal de færdigsteges?
På forhånd tak for din hjælp.
Mvh Kirsten L- Jesper Vollmer
Det kan du sagtens... og så skal du bare følge opskriften her.
- Tonnie H.
Hej Jesper
Hvor ser det lækkert ud.
Hvor der din sovsekande fra?
Jeg vil ønske dig og din famlile en glædelig jul og godt nytår.
Kh
Tonnie- Jesper Vollmer
Hej Tonnie
Den er fra ohoak.com
Det er næsten al min service derovre.
Jesper
- Lone
Hej Jesper
Opskriften ser rigtig god ud. Jeg tror min egen traditionelle opskrift må vige pladsen for din i år :-). Jeg plejer, at koge fond med de samme ting, som du har i bradepanden. Jeg plejer dog at komme en enkelt chili i og oksekraftben, hvad tænker du om det ?
I år skal vi have en gås på 5,5 kg. Jeg vil bruge din opskrift til gåsen. Hvor længe tænker du, at den skal stege ?
På forhånede mange tak.
Venlig hilsen Lone- Jesper Vollmer
Hej Lone
Jeg ville skru op til 125° og give den de 6 timer. Det vil være fint.
Lad mig høre, hvordan det går med den.
Jesper - Elisabeth B.
Hej Jesper. Jeg fulgte din opskrift med 6 timer til min gås på små 5 kg, men havde ovnen på 125 grader. Havde ikke behøvet at sætte temperaturen op tror jeg. Men kødet var dejligt mørt
Og brystet var ikke udtørret. Vi gav også et par minutters grill tilsidst til det sprøde skind.
Vi gentager helt sikkert succesen næste år! - Lone
Hej Jesper
Gåsen blev super god med din stegemetode.
Vi må dog erkende, at vi er mest til and, men så gik vi det prøvet af.
- Susanne a.
Hej Jesper.
Jeg skal stege 2 ænder på samme tid, skal jeg fortsat stege dem på 120 grader alm ovn eller 120 grader varmluft.
Glædelig Jul.
Hilsen Susanne- Jesper Vollmer
Stadig alm. ovn.
Da det er så længe, er der ingen forskel.
Jesper - Susanne a.
Godt Nytår.
Stegte min 2 ænder udfra din opskrift...de blev så lækre👍
Tak for klubwollmer🙏 - Jesper Vollmer
Hvor bliver jeg glad Susanne...
- Birte H.
Din and ser fantastisk lækker ud, den vil jeg bestemt prøve. Har dog 2 spørgsmål.
1. mine ænder vejer mellem 2.800 og 3.000 g. Vil du stadig give dem 6 timer?
2. når du varmer anden, bruger du så varmluft eller alm. ovn?
Glædelig jul
Birte- Jesper Vollmer
Hej Birte
Måske ville jeg skrue ned til 5 timer, og så er det varmluft under opvarmningen.
Jesper
- Sten L.
Hej Jesper,
Jeg skal, som Susanne, også lave 2 ænder, i en bradepande. Da den har en størrer flade, skal
der så mere vin og vand i, for ikke at tørre ud ?
Glædelig Jul
Sten- Jesper Vollmer
Hej Sten
Nej det er samme mængde. Ved den lave varme er der næsten ingen fordampning.
Jesper
- Lars S.
Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?
Venlig hilsen
Lars Skov - Lars S.
Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?
Venlig hilsen
Lars Skov- Jesper Vollmer
Hej Lars
Der er det varmluft ja...
Jesper
- Anni N.
Hej Jesper
Jeg vil høre om det er muligt at bruge denne opskrift til Langtidstegt and i en Stegeso.
Samtidig vil jeg ønske dig og din familie en rigtig god jul.
Venlig hilsen
Anni 🤔- Jesper Vollmer
Hej Anni
Ja det kan du sagtens.
God jul til dig og dine også... 🎄
Jesper
- Helle H.
Tusind tak for en superfin og informativ video. Skal den parterede and have stuetemperatur, inden den sættes i ovnen 20 minutter, eller kommer den direkte fra køleskabet og ind i ovnen?
- Helle H.
Og et tillægsspørgsmål: Varmes den i almindelig eller varmluftovn?
- Karsten S.
Hej Jesper.
Kan ikke vente til i morgen med at følge din opskrift.
Jeg skal lave 3 ænder. De to første kommer i ovnen samtidig.
Skal tiden forlænges når der er to i ovnen ?
God jul🎄
Karsten- Jesper Vollmer
Nej det ville jeg ikke gøre. 6 timer er fint.
Jesper
- Vibeke E.
Hej Jesper
Nøj for en lækker and. 2,6 kg og 6 timer. Helt perfekt. Jeg har stegt én i dag, og da den først skal bruges 1. Juledag, må den en tur i fryseren, men jeg regner med, at den også er lækker efter en tur i kulden og i ovnen?
Glædelig jul 🎄- Jesper Vollmer
Lyder godt...
Fortæl mig, hvordan der går med opvarmningen.
- Kirsten J.
Hej Jesper
Jeg skal helt sikkert bruge den opskrift, hold op det ser lækkert ud, men vi er ikke så gode til rødvins sovse 🙈 og min mand kan ikke så godt tåle syre, så det skal helst undværes, så har du et forslag ? Kan jeg bruge lidt kraft ande bouillon el bare vand?
Håber du når og se mit spørgsmål, inden jeg går i køkkenet i morgen d. 23 🙈🙈🙈
Glæder mig super meget til at lave den i morgen, mums
Rigtig glædelig jul til jer alle og tusinde tak for en spændende opskrift år 👏
Kh Kirsten J- Jesper Vollmer
Hej Kirsten
Undskyld du ikke fik svar i går. Du undgår bare rødvinen. Det er helt fint.
Jesper
- Claus H.
Hej Jesper!
Mine 3 ænder er medindmad😉skal jeg putte det i bradepande? Til sky… Eller skal jeg bruge det til noget andet?
Dejlig nem opskrift og god video👍
Mvh. Claus- Jesper Vollmer
Jeg bruger vinger, hals og kråse til bradepanden.
Det andet bruger jeg til paté senere.
Jesper
- Pernille S.
min and er i ovnene og færdig om 30 min. Men skindet er ikke sprødt, så håber den sidste halve time hjælper. Eller skal jeg sætte grill på i morgen, er der så chance for det bliver sprødt? Men lækker ser den ud
- Pernille S.
Eller er det først i morgen når jeg varmer det med andefedt over de 20 min v. 200C du taler om, at det bliver sprødt?
- Jesper Vollmer
Ja det er først ved de 200, det blir’ sprødt.
- Pernille S.
De 20 min v. 200 C, hvor den varmes d. 24. dec, er det alm eller varmluft. Eller er det ligemeget?
- Jesper Vollmer
Varmluft…
- Asger M.
Hej Jesper
Jeg prøvede din opskrift på langtids stegt and , det er en rigtig god måde at tilbede anden på den blev mør og saftig.
Så frem år vil jeg stege and på den måde
Mvh Asger Michelsen - Jeanette N.
Så fik jeg også prøvet din opskrift på langtids stegt and - smagte virkelig godt og en rigtig god sovs.
Havde dog et andet fyld i min and - æbler svesker og kommenskringler der har ligget i blød i hvidtøl, vistnok noget vi har tradition for her på Bornholm. - Jette I.
Jeps, så fik jeg også prøvet din langtidsstegte and 🍗👍
Det er utroligt, hvad en video kan gøre - jeg føler mig helt sikker og så kan jeg sætte “Jesper på pause”, så jeg lige er med igen😉
Det er første gang jeg har lavet anden i forvejen, så jeg var meget spændt.
Tro mig der var mange meninger om det fra familien “det man kender og virker skal man holde sig til” 😉 - nix, vi skriver 2022 lige om lidt, så igang 😂
Det var var en succes - det er sådan det skal gøres.
Havde appelsiner i fyld for erstatning for svesker, da svesker er en utrolig “farlig” frugt.
Tak for god opskrift - nu var jeg også med juleeftermiddag
Godt nytår til dig og dine 🎉 - Inge S.
Hej Jesper
Jeg har to ænder på 2.600, vil du give dem mere end 5 timer i almindelig ovn. - Kia
Hej Jesper
To spørgsmål:
1) Hvis man nu gerne vil have mere sovs end den mængde, du laver i videoen, kan man så bare tilsætte mere vand, rødvin og urter?
2) Hvilken sovs er bedst? Den du laver her, eller den du laver med tomatpure? - Pia S.
Hej Jesper hvor kan den lille fine bradeplade med rist købes? Kh Pia
- Jesper Vollmer
Hej Pia
Den er fra Gaggenau.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.