Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Langtidsstegt and. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Langtidsstegt and

Langtidsstegt and

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Fyldet til anden gøres klar, ved at skære æblerne i både, og løget snittes. Steg begge dele af på panden sammen med timian. På med timian og til sidst sveskerne. Krydr med salt og peber, og kom lidt salt i anden, inden fyldes kommes i. Luk anden med...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

21

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Jette W.

    Hej Jesper
    Hvordan vil du anbefale jeg laver sovsen, så den også kan spises af en der lider af cøliaki?
    Jette

    • Jesper Vollmer

      Jævn den med Maizena... Så slipper du for gluten.

  • Carsten R.

    Fed Video/dejlig opskrift.... Rigtig rart at i har taget jer tid...
    God Jul og Godt Nytår
    Mvh
    Røjgaard

  • Kirsten F.

    Tak Jesper - den opskrift vil jeg benytte. Da jeg har fået opgaven, at medbringe and🦆
    Gid jul 🎄 Kirsten

  • Marianne r.

    Kan anden steges dagen forinden

    • Jesper Vollmer

      Har du set filmen? 😉
      ... så ja det kan den sagtens.

  • Lis M.

    Den opskrift vil jeg prøve. Har aldrig tænkt andre ingredienser ind i anden end æbler og svesker. Eftersom jeg har prøvet rigtig mange af dine opskrifter med stor succes, tør jeg nu godt prøve noget nyt omkring julemaden. TAK Jesper
    Du og din fantastiske familie ønskes en glædelig jul

  • Hanne V.

    Hej Jesper.
    Super opskrift, tror selv jeg kan lave en saftig and. Mine ænder til jul vejer 4 kilo😳 Hvor lang tid skal de have på 120 grader. Glæder mig til på søndag😊
    Mange hilsener
    Hanne

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Det er da en ordentlig klippert... Jeg tænker at 6 timer stadig vil gøre det.

  • Pernille S.

    hvis man laver den dagen før.
    - Hvordan sikrer jeg så at skindet bliver sprødt??
    - Hvor meget kortere tidsmæssigt skal jeg stege den, når vil varme den dagen efter?

    • Jesper Vollmer

      Har du set filmen til opskriften her? Så kan du se, hvor sprødt skindet bliver.
      Du skal bare følge opskriften, som netop er til at varme den op dagen efter.

  • Elisabeth B.

    Har du tips hvis man laver langtids stegt gås?

    • Pernille S.

      Bedste and. Stor success i familien. Tak.

    • Pernille S.

      Bedste and. Stor success i familien. Tak.

  • Pernille S.

    Tak for en super video. Den vil jeg teste her til jul. Lave anden d. 23 og varme 20 min d. 24. med brune kartofler, og sovs.

  • Kirsten L.

    Hej Jesper.
    Tak for god video.
    Jeg skal have 2 færdigretter ænder med juleaften.
    Kan jeg lave dem den 22. December og hvordan skal jeg gøre det? Skal de færdigsteges?
    På forhånd tak for din hjælp.
    Mvh Kirsten L

    • Jesper Vollmer

      Det kan du sagtens... og så skal du bare følge opskriften her.

  • Tonnie H.

    Hej Jesper
    Hvor ser det lækkert ud.
    Hvor der din sovsekande fra?
    Jeg vil ønske dig og din famlile en glædelig jul og godt nytår.
    Kh
    Tonnie

    • Jesper Vollmer

      Hej Tonnie
      Den er fra ohoak.com
      Det er næsten al min service derovre.
      Jesper

  • Lone

    Hej Jesper
    Opskriften ser rigtig god ud. Jeg tror min egen traditionelle opskrift må vige pladsen for din i år :-). Jeg plejer, at koge fond med de samme ting, som du har i bradepanden. Jeg plejer dog at komme en enkelt chili i og oksekraftben, hvad tænker du om det ?
    I år skal vi have en gås på 5,5 kg. Jeg vil bruge din opskrift til gåsen. Hvor længe tænker du, at den skal stege ?
    På forhånede mange tak.
    Venlig hilsen Lone

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Jeg ville skru op til 125° og give den de 6 timer. Det vil være fint.
      Lad mig høre, hvordan det går med den.
      Jesper

    • Elisabeth B.

      Hej Jesper. Jeg fulgte din opskrift med 6 timer til min gås på små 5 kg, men havde ovnen på 125 grader. Havde ikke behøvet at sætte temperaturen op tror jeg. Men kødet var dejligt mørt
      Og brystet var ikke udtørret. Vi gav også et par minutters grill tilsidst til det sprøde skind.
      Vi gentager helt sikkert succesen næste år!

    • Lone

      Hej Jesper
      Gåsen blev super god med din stegemetode.
      Vi må dog erkende, at vi er mest til and, men så gik vi det prøvet af.

  • Susanne a.

    Hej Jesper.
    Jeg skal stege 2 ænder på samme tid, skal jeg fortsat stege dem på 120 grader alm ovn eller 120 grader varmluft.
    Glædelig Jul.
    Hilsen Susanne

    • Jesper Vollmer

      Stadig alm. ovn.
      Da det er så længe, er der ingen forskel.
      Jesper

    • Susanne a.

      Godt Nytår.
      Stegte min 2 ænder udfra din opskrift...de blev så lækre👍
      Tak for klubwollmer🙏

    • Jesper Vollmer

      Hvor bliver jeg glad Susanne...

  • Birte H.

    Din and ser fantastisk lækker ud, den vil jeg bestemt prøve. Har dog 2 spørgsmål.
    1. mine ænder vejer mellem 2.800 og 3.000 g. Vil du stadig give dem 6 timer?
    2. når du varmer anden, bruger du så varmluft eller alm. ovn?
    Glædelig jul
    Birte

    • Jesper Vollmer

      Hej Birte
      Måske ville jeg skrue ned til 5 timer, og så er det varmluft under opvarmningen.
      Jesper

  • Sten L.

    Hej Jesper,
    Jeg skal, som Susanne, også lave 2 ænder, i en bradepande. Da den har en størrer flade, skal
    der så mere vin og vand i, for ikke at tørre ud ?
    Glædelig Jul
    Sten

    • Jesper Vollmer

      Hej Sten
      Nej det er samme mængde. Ved den lave varme er der næsten ingen fordampning.
      Jesper

  • Lars S.

    Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
    Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?
    Venlig hilsen
    Lars Skov

  • Lars S.

    Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
    Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?
    Venlig hilsen
    Lars Skov

    • Jesper Vollmer

      Hej Lars
      Der er det varmluft ja...
      Jesper

  • Anni N.

    Hej Jesper
    Jeg vil høre om det er muligt at bruge denne opskrift til Langtidstegt and i en Stegeso.
    Samtidig vil jeg ønske dig og din familie en rigtig god jul.
    Venlig hilsen
    Anni 🤔

    • Jesper Vollmer

      Hej Anni
      Ja det kan du sagtens.
      God jul til dig og dine også... 🎄
      Jesper

  • Helle H.

    Tusind tak for en superfin og informativ video. Skal den parterede and have stuetemperatur, inden den sættes i ovnen 20 minutter, eller kommer den direkte fra køleskabet og ind i ovnen?

  • Helle H.

    Og et tillægsspørgsmål: Varmes den i almindelig eller varmluftovn?

  • Karsten S.

    Hej Jesper.
    Kan ikke vente til i morgen med at følge din opskrift.
    Jeg skal lave 3 ænder. De to første kommer i ovnen samtidig.
    Skal tiden forlænges når der er to i ovnen ?
    God jul🎄
    Karsten

    • Jesper Vollmer

      Nej det ville jeg ikke gøre. 6 timer er fint.
      Jesper

  • Vibeke E.

    Hej Jesper
    Nøj for en lækker and. 2,6 kg og 6 timer. Helt perfekt. Jeg har stegt én i dag, og da den først skal bruges 1. Juledag, må den en tur i fryseren, men jeg regner med, at den også er lækker efter en tur i kulden og i ovnen?
    Glædelig jul 🎄

    • Jesper Vollmer

      Lyder godt...
      Fortæl mig, hvordan der går med opvarmningen.

  • Kirsten J.

    Hej Jesper
    Jeg skal helt sikkert bruge den opskrift, hold op det ser lækkert ud, men vi er ikke så gode til rødvins sovse 🙈 og min mand kan ikke så godt tåle syre, så det skal helst undværes, så har du et forslag ? Kan jeg bruge lidt kraft ande bouillon el bare vand?
    Håber du når og se mit spørgsmål, inden jeg går i køkkenet i morgen d. 23 🙈🙈🙈
    Glæder mig super meget til at lave den i morgen, mums
    Rigtig glædelig jul til jer alle og tusinde tak for en spændende opskrift år 👏
    Kh Kirsten J

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Undskyld du ikke fik svar i går. Du undgår bare rødvinen. Det er helt fint.
      Jesper

  • Claus H.

    Hej Jesper!
    Mine 3 ænder er medindmad😉skal jeg putte det i bradepande? Til sky… Eller skal jeg bruge det til noget andet?
    Dejlig nem opskrift og god video👍
    Mvh. Claus

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger vinger, hals og kråse til bradepanden.
      Det andet bruger jeg til paté senere.
      Jesper

  • Pernille S.

    min and er i ovnene og færdig om 30 min. Men skindet er ikke sprødt, så håber den sidste halve time hjælper. Eller skal jeg sætte grill på i morgen, er der så chance for det bliver sprødt? Men lækker ser den ud

    • Pernille S.

      Eller er det først i morgen når jeg varmer det med andefedt over de 20 min v. 200C du taler om, at det bliver sprødt?

    • Jesper Vollmer

      Ja det er først ved de 200, det blir’ sprødt.

  • Pernille S.

    De 20 min v. 200 C, hvor den varmes d. 24. dec, er det alm eller varmluft. Eller er det ligemeget?

    • Jesper Vollmer

      Varmluft…

  • Asger M.

    Hej Jesper
    Jeg prøvede din opskrift på langtids stegt and , det er en rigtig god måde at tilbede anden på den blev mør og saftig.
    Så frem år vil jeg stege and på den måde
    Mvh Asger Michelsen

  • Jeanette N.

    Så fik jeg også prøvet din opskrift på langtids stegt and - smagte virkelig godt og en rigtig god sovs.
    Havde dog et andet fyld i min and - æbler svesker og kommenskringler der har ligget i blød i hvidtøl, vistnok noget vi har tradition for her på Bornholm.

  • Jette I.

    Jeps, så fik jeg også prøvet din langtidsstegte and 🍗👍
    Det er utroligt, hvad en video kan gøre - jeg føler mig helt sikker og så kan jeg sætte “Jesper på pause”, så jeg lige er med igen😉
    Det er første gang jeg har lavet anden i forvejen, så jeg var meget spændt.
    Tro mig der var mange meninger om det fra familien “det man kender og virker skal man holde sig til” 😉 - nix, vi skriver 2022 lige om lidt, så igang 😂
    Det var var en succes - det er sådan det skal gøres.
    Havde appelsiner i fyld for erstatning for svesker, da svesker er en utrolig “farlig” frugt.
    Tak for god opskrift - nu var jeg også med juleeftermiddag
    Godt nytår til dig og dine 🎉

  • Inge S.

    Hej Jesper
    Jeg har to ænder på 2.600, vil du give dem mere end 5 timer i almindelig ovn.

  • Kia

    Hej Jesper
    To spørgsmål:
    1) Hvis man nu gerne vil have mere sovs end den mængde, du laver i videoen, kan man så bare tilsætte mere vand, rødvin og urter?
    2) Hvilken sovs er bedst? Den du laver her, eller den du laver med tomatpure?

  • Pia S.

    Hej Jesper hvor kan den lille fine bradeplade med rist købes? Kh Pia

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Den er fra Gaggenau.
      Jesper

  • Nete F.

    Hej Vollmer
    Jeg har med glæde set din julekavalkade og vil bruge mange af dine forslag. Jeg har dog et problem med sovsen. Du skriver at man skal bruge vinger, kråse og hals. Men det kan jeg ikke, da anden er frossen, og jeg vil gerne lave sovsen klar på forhånd. Skal jeg så bare koge de andre ingredienser og så spæde med stegesky, når det kan lade sig gøre?
    Håber du svarer hurtigt, da jeg er begyndt at blive lidt julestressed.
    Nete

    • Jesper Vollmer

      Hej Nete
      Det kan jeg godt forstå. Et godt råd herfra:
      Hvis jeg var dig, ville jeg købe en kylling eller to. Skære lår og brystkødet fra. Brune skroget af i ovnen ved 200° indtil det er godt mørkt. Pres det godt sammen i en gryde med urter, og lav saucen på det.
      Så har du også noget dejligt kyllingekød at lave retter på i den kommende dage. Eller koge det til Klub Vollmers hønsesalat eller tarteletter til juledagene 😄
      Julehilsner fra
      Jesper

  • Jan O.

    Hej Jesper, endnu en god film opskrift! Kan en frossen and fra supermarkedet være lige så god som en and fra slagteren?
    Kan du an(d)befale en speciel art; f eks Peking, berberi, mulard…?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan
      Det er klart at friske altid er mere spændende end frosne. Det gælder alt slags kød. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få god kvalitet på frost. Det kan man sagtens...
      Jeg er glad for berberiand, der har lidt mere kødfulde bryster, men generelt er lidt mindre end land(m)anden... Den er ikke ligeså fed dog.
      Jeg køber også efter, hvor mange vi er... 2 mindre til flere mennesker og 1 stor, hvis man ikke er så mange... Giver det mening?
      Jesper

    • Jan O.

      Hej Jesper, Tak for dit svar. Det giver fin mening for mig. God jul
      Jan

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.