Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lammeret. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Lammeret

Lammeret

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med grøntsagerne, for denne ret er faktisk ret hurtig. Tingene skal ikke have så lang tid.  Snit tomater, løg, hvidløg og peberfrugterne i mindre stykker, og steg det hele af i olivenolie og smag til med salt og peber. Kom edamamebønnerne ved...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Lammeret2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Vibeke E.

    Hej Jesper
    Jeg har lært, at man ikke skal stege i olivenolie, da det ikke tåler så meget varme som andre olier. Du bruger ofte olivenolie til stegning. Hvad er din forklaring på det?
    Ps jeg er meget glad for at have opdaget din klub og at være medlem.
    Venlig hilsen Vibeke E.

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Jeg bruger faktisk aldrig olivenolie til stegning. Altid vindruekerneolie. Nogengange sammen med smør... Bruger kun olivenolie på panden, hvis det skal være en del af saucen/dressingen.
      Jesper

    • Michael P.

      Hej Jesper,
      Hvorfor bruger du ikke olivenolie til stegning?
      Jeg har læst at olivenolie er mere varmestabil end vindruekerneolie.
      Hvis man steger med høj varme til f.eks. at lave en skorpe på kød, skal man så bruge olivenolie eller vindruekerneolie?
      (Jeg plejer at bruge olivenolie).
      Hilsen Michael

    • Jesper Vollmer

      Hej Michael,
      Godt spørgsmål. Jeg har altid brugt vindruekerneolie, fordi det foretrækker jeg plus det er hvad mange kokke bruger ude i køkkenerne 😊
      Firmaer har en tendens til at skrive på flaskerne, at vindruekerneolie ikke tåler for høj varme, men det kan det sagtens holde til. Det er en ren og skær smagssag..

  • Vibeke E.

    Tusind tak for svaret. 😊 Den forskel havde jeg ikke fanget.

  • Christina A.

    Halløj Jesper.
    Hvis nu jeg gerne vil undgå fløde (kalorier 🙄) laver jeg så bare polenta med 4 dl bouillon, eller i det mindste reducere til kaffefløde på kun 9%....??
    Tak for dig
    Christina.

    • Jesper Vollmer

      Halløj Christina 😆
      I kan bruge kaffefløde.. sågår mælk...hvis i ønsker at skære ned på kalorieindholdet i retten. Der skal noget bindende væske sammen med bouillonen.

  • Jesper H.

    Hej Jesper
    Jeg har en hustru der ikke tåler løg, har du et forslag til erstatning ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jesper,
      Hvis hun slet ikke kan tåle nogle løgfrugter, så ville jeg faktisk udelade det og tilføre lidt ekstra af alt det andet 😊

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.