Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lammekrone. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Lammekrone

Lammekrone

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Sæt kartoflerne over og koge med saltet. Lad dem koge helt møre.  I mens snitter du tern i fedtet på oversiden af lammekronen, og bruner den af på panden i lidt olie. Krydr den godt med salt og peber.  Kom den i ovnen ved 250° varmluft i 15 min....

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Jan L.

    Hej Jesper
    Bare til din oplysning, mennesker har 12 par ribben (også kvinder😜) mens dyr som lam, grise m.v. faktisk har 13 sæt. I øvrigt plejer jeg lige at pakke et stykke staniol omkring de ben der så de ikke bliver brændte. Dejlig ret du har lavet.

  • Jette Ø.

    Virkelig lækker ret. Vi fik den igår (skærtorsdag).

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.