Lammekoteletter

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Lammet

  • 8 stk. lammekoteletter

  • Marinade

  • 1 lille løg

  • 3 fed hvidløg

  • 2 stilke rosmarin

  • 2 stilke mynte

  • 4 stilke timian

  • 1 hel citron, skal og saft

  • 1 dl. olivenolie

  • Dressing

  • 4 stilke timian

  • 3 stilke mynte

  • 1 spsk. tørret oregano

  • 1 tsk. sukker

  • 1 hel citron, skal og saft

  • 1 dl. olivenolie

  • Grillet grønt

  • 1 rød peberfrugt

  • 2 små løg

  • 1 hel courgette

  • 2 store portobellosvampe

Fremgangsmåde

Hak løg og urter til marinaden. Riv citronskallen og pres saften. Dæk med olien og krydr med salt og peber. 

Skær lammet ud i koteletter, og gnid dem ind i marinaden. Lad det stå på bordet, mens resten laves. 

Skær grøntsagerne ud i grove stykker, og gnid dem i olien, inden de grilles. Vend dem i lidt af dressingen, og krydr med salt og peber. 

Imens hakkes alt til dressingen, og vendes sammen med citronsaft og olien... Hold den klar til anretningen. 

Grill lammekoteletterne hårdt på hver side, til de er flot grillet. 

Anret de grillede grøntsager nederst, og kom koteletterne på toppen. 

Kom det sidste dressing udover toppen, og pynt med lidt mynte og evt. spæde salater. 

Billeder fra opskriften

2
Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.