Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lammebov. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Lammebov

Lammebov

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at komme tomater, snittet skalotteløg, hvidløg, olien, oliven og vinen i et ovnfast fad. Del skanken fra boven, så den kan være i fadet. Snit lidt i toppen af kødet på boven, og gnid den i olie og salt.  Sæt den i ovnen ved 180° alm. ovn. i...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Søren D.

    Den har jeg sat på min to-do liste. Jeg elsker lammebov

  • Annemette L.

    Hej Jesper
    Ser vildt lækkert ud. Jeg skal have gæster - vi bliver 8. Jeg vil helst undgå at skulle skille boven lige til sidst - ved bordet. Kan jeg ikke gøre det næsten færdig, inden gæsterne kommer?
    Mvh. Annemette

    • Jesper Vollmer

      Undskyld det sene svar…
      Jo gør du den bare færdig lidt før, og varm op igen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.