Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lammebov. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Lammebov

Lammebov

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at komme tomater, snittet skalotteløg, hvidløg, olien, oliven og vinen i et ovnfast fad. Del skanken fra boven, så den kan være i fadet. Snit lidt i toppen af kødet på boven, og gnid den i olie og salt.  Sæt den i ovnen ved 180° alm. ovn....

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Søren D.

    Den har jeg sat på min to-do liste. Jeg elsker lammebov

  • Annemette L.

    Hej Jesper
    Ser vildt lækkert ud. Jeg skal have gæster - vi bliver 8. Jeg vil helst undgå at skulle skille boven lige til sidst - ved bordet. Kan jeg ikke gøre det næsten færdig, inden gæsterne kommer?
    Mvh. Annemette

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.