Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lamme ragout.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 1-2 timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Nem at gå til og så smagte det rigtig godt.
Skøn lørdagslæsning for mig Inge...
Tak for 🌹´erne...
Jesper
Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
HV. Jonna.
Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
HV. Jonna.
Hej Jonna
Jeg bruger oftest "bare" en kraftig hønsebouillon. Jeg har både en i pulverform og en paste.
Jesper
Er lige blevet færdig med at lave retten, uhmm fuldstændig fantastisk
Jeg havde en hel bov, jeg kogte afpudset af og brugte vandet til boullion
Hej Tinna,
Fantastisk! 🔥
Hej Jesper,
Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god!
Hej Jesper,
Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god!
Hej Jan,
Det er jeg bare glad for at høre!
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.