Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lamme ragout.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Lamme ragout
Tilberedningstid 1-2 timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Inge L.
Nem at gå til og så smagte det rigtig godt.
- Jesper Vollmer
Skøn lørdagslæsning for mig Inge...
Tak for 🌹´erne...
Jesper
- Jonna v.
Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
HV. Jonna. - Jonna v.
Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
HV. Jonna.- Jesper Vollmer
Hej Jonna
Jeg bruger oftest "bare" en kraftig hønsebouillon. Jeg har både en i pulverform og en paste.
Jesper
- Tinna B.
Er lige blevet færdig med at lave retten, uhmm fuldstændig fantastisk
Jeg havde en hel bov, jeg kogte afpudset af og brugte vandet til boullion- Jesper Vollmer
Hej Tinna,
Fantastisk! 🔥
- Jan O.
Hej Jesper,
Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god! - Jan O.
Hej Jesper,
Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god!- Jesper Vollmer
Hej Jan,
Det er jeg bare glad for at høre!
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.