Ingredienser
Laks og soya
4 stk. laksebøffer
1 stk. spidskål
4 stk. pak choy
2 dl. soya
2 dl. sukker
2 stk. lime
Fremgangsmåde
Jeg ville starte med at sætte soyasaucen over, fordi den godt lige må køle af inden servering. Den får den dejligste konsistens, når den der kold. Lav endelig rigeligt, for den kan sagtens stå længe i køleskabet. Jeg har det altid stående til lidt pift til grøntsagerne eller til kyllingen ude på grillen etc.
Kog sukker og soya op, og køl af...
Varm både en alm. pande og en grillpande op. Har du ikke en grillpande, kan du sagtens lave det på to alm. pander.
Skær skindet af dine laksebøffer, og kom dem på en middelvarm pande med lidt olie på. Steg dem kun på den pæne side, og undgå at røre ved dem, før de næsten er tilberedt hele vejen igennem.
Imens griller du både spidskål og bok choy på din grillpande. Del dem i halve eller kvarter efter humør, og start med spidskålen. De skal have længst tid.
Du kan lige dele limefrugterne, og gnide dem med lidt olie, inden de også lige får en tur på grillpanden.
Når alt er færdigt, anretter du det hele enten på et fad, så folk selv kan tage, eller på en tallerken pr. pers. Kom den søde soya ud over det hele.